Helgen

Planen var att jag skulle städa i helgen men så har det inte blivit. Inte så mycket som jag velat allafall. Slipdammet är svårt att få bort. På tisdag ska de fortsätta med hallen. De kommer bli så sura när de ser risporna katterna gjort. Funderar på att klippa klornna av dom. En del säger att det är djurplågeri och andra inte. Men jag vet inte annars vad jag ska göra för jag tänker inte göra mig av med mina söta missar.

Nu i helgen har min sötis varit på lan. Lite tråkigt för mig men tiden har gått fort. Igår tog hans pappa med mig och pojkarna på en åktur. Det var nåt veteranbils grej. Tyvärr började det regna och det där grejet var på en åker. Lervälling. Bilarna som parkerat där satt fast och våra skor skulle ha blivit förstörda om vi gått ut. Så det var bara att vända. Men han bjöd oss på burger king istället och köpte varsin godispåse åt pojkarna så de var nöjda ändå. När vi kom hem somnade jag. Det var kulturnatt i stan sen men jag orkade inte gå. Det regnade massor och sen är jag inte så kulturintressead, tycker mer om att kolla på folk i så fall.

Idag åkte jag och pojkarna till badhuset. Det var lite fest där. Gratis inträde och fiskdamm mm. Det var trevligt. Pojkarna hade roligt och ville inte åka hem. Inget ovanligt ;) Jag tycker att det är dumt att det inte går bussar dit på helgen. Är det bara barnfamiljer med egen bil som ska få bada? Pojkarnas farfar körde oss dit och min pappa oss hem.

Jag fick en hemsk huvudvärk och ont i nacken en stund efter att vi kommit hem. Sov en stund vaknade och fick tillbaka huvudvärken. Tur att jag har alvedon.

Nu försöker jag kolla lite smått på valvakan. Men den känns bara deprimerande. Tyvärr verkar de flesta rösta med plånboken. Tror de inte att de kan bli sjuka eller arbetslösa? Jag hoppas att alliansen skärper till sig om de vinner. Människor får inte jobb lättare för att de blir fattigare. Sista jag kollade på ams i veckan fanns det mindre än 300 jobb i V-ås. Det känns riktigt illa. Jag hoppas att de rödgröna vinner så att Sverige kan fortsätta vara ett välfärdsland.

Imorgon är det dags för bm besök. Får se om mitt blodtryck har blivit normalt. Min bebis är fortfarande slö, vet inte om jag ska vara orolig eller inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0