små saker

Nu har mobilen blivit helt galen. C knappen och den andra trycka bort knappen funkar inte som de ska. Helt plötsligt skriver de bokstäver hur som helst och skickar iväg. Det går inte att trycka bort nåt heller utan jag måste stänga av den. Eftersom jag pratade med min syster sist så ringer den henne oxå. Den lyster hela tiden, även när den är avstängd och batteriet är ute. Nån som vet vad som är fel?

Idag har jag varit på öb. D köpte en sockervaddsmaskin. Själv köpte jag bara småsaker som kattmat mm. Vi köpte även med oss McD mat hem. Pojkarna fick varsin smurf i happy mealen. Så jag kände att jag var tvungen att kolla på trailern till nya smurfarna. Blev ganska besviken. Men letade upp gamla smurfarana på youtube. Det fanns flera avsnitt där så pojkarna fastande framför smurfarna med varsin sockervadd.

Just nu börjar jag få en hemsk huvudvärk. Hoppas att det inte beror på trycket. 178/118 visar mätaren nu.
Det var högt när jag var och kollade hos en sköterska. Hon pratade med en dr som sa kom tillbaka om två veckor och kolla igen. Fick inga nya mediciner heller. Har varit utan i snart två månader men blodtrycker har varit högt över ett år. Snart blir jag arg när de inte vill kolla varför. Specialistmödra vården sa att jag måste ha haft det innan och familjeläkarna tror att det beror på graviditeten och kommer gå över. Fast jag får ju inte ens träffa någon läkare, får bara info via sköterskor.

I onsdags började jag få obehaglig hjärtklappning. Känns inte som vanlig. KOmmer även helt plötsligt fast jag vilar och inte är stressad eller upprörd. Mätaren visar då även att pulsen går över hundra. Får se om jag får komma till en dr imorgon. Är rädd att nåt ska vara fel på hjärtat. Har tränat fast jag inte känt mig helt bra. Dumt jag vet men kunde inte låta bli. Hade ju redan varit sjuk en vecka och vilat. Förhoppningsvis är kroppen bara överansträngd.

Veckans träning: Jogging, gympass, två bjj pass och en massa cyklande varje dag utom idag. Hade inte kroppen bråkat så hade jag tränat mera eftersom min sambo varit hemma hela veckan. Imorgon drar höstterminen igång och jag vill träna bjj, thai och gymma. Så om det är nåt fel på mitt hjärta kommer jag dö av sorg av att inte få träna.

Imorgon börjar även pojkarna skolan igen. O börjar fyran och W börjar tvåan. Stora killar. Tur att jag har en liten bebis kvar hemma. Igår ställde hon sig upp mellan soffan och bordet. Även hon börjar bli stor.

NU måste jag försöka sova så jag kommer upp imorgon. Hoppas larmet funkar som det ska på den galna mobilen. Börjar få ont i nacken nu. Kanske blir hela kroppen galen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0