Bortkastad dag

Dagen började bra. Vaknde av att jag hade en glad bebis som tittade på mig. Hon är alltid glad när hon vaknar, vet inte vems morgonhumör hon ärvt. Inte sina föräldrars allafall. Om hon väcker mig med skriv så är hon inte riktigt vaken. Hon skriker i sömnen då och då, ibland jollrar hon i sömnen.

Jag hade planerat morgonpromenad, städning och bjj. Men jag kände mig trött och seg på morgonen. Som om inte det räckte så började benen göra ont och det spred sig till andra delar i kroppen. Tillslut hade jag även ont i fötter och fingrar. Varken alvedon eller voltaren hjälpte.

Det är konstig värk. Den gör inte jätteont men den ilar och är obehaglig nästan så att jag vill gråta. Och den enorma tröttheten som kommer. Det känns nästan som att kroppen bara tänker lägga av och låta mig dö då. Men jag har lärt mig att tröttheten gör över, värre är det med värken som ökar på till resten av kroppen.

Jag lämnade bebin med sin pappa och tog ett långt jättevarmt bad. Efter det kändes det bättre och jag blev lite piggare.

Nu på kvällen har jag tryckt i mig ett paket gräddglass med kakbitar i som tröst. Jag blir så ledsen när jag inte får träna. Livet känns ganska värdelöst då. Jag utvecklas inte. Varför skulle jag få så superont idag när jag har barnvakt? Säkert vädrets fel. Jag är en gammaltant som får ont i kroppen när vädret blir dåligt.


Helgen

Igår var vi på Cityfestivalen med barnen. Deras pappa slösade bort massor med pengar på dom på saker som jag tycker är helt onödiga, typ lotter och så. De skulle även få dela på 6biljtters grej som på marknaden, bara det att nu hade de gjort åkband av det som måste sitta på armen så det vara bara att köpa ett till då. Pojkarna hade kul allafall. SJälv hade jag länge planerat att köpa en väska för 100kr efter som det har ett ställe där alla kostar det. Finns ju hur mycket fina som helst men jag kan inte välja så då blev det ingen.
Baby Ms gudfar, flickvän och deras nakenhund gick med oss. De ville att vi skulle köpa mat på spicy hot och äta ute. Jag tog kyckling med nötter, har för mig att Linnea sagt att det är gott. Men det var ju sjukt starkt och jag höll på att dö av att äta det i värmen. Aldrig mer spicy hot ;)

Idag har vi varit i Sura med barnens farmor och farfar. Vi fattade det som att vi skulle kolla på veteranbilar och sen äta. Tror vi hamnde på suradagarna eller vad det heter. Bilarna stod allafall stilla på parkeringen och vi gick runt på nåt slags marknads loppis. Gammalt och nytt.
Sen på hemvägen skulle vi äta för att fira barnens pappa som fyllt år. Deras farfar frågade var vi skulle äta. Barnen ville ha McD eller Max medan deras farfar förslog nåt ställe han spanat in längs vägen. Ingen ville äta där förutom han och så bestämde han att vi skulle äta där för de har riktig mat. Varför då ens fråga?
De hade typ pyttiapanna och falukorv och annat snusk. Ofta man vill äta sånt ute så det slutade allafall med att vi åt hamburgertallrik där alla förutom hans föräldrar. Det var riktigt god typ hemmagjord hamburgare men det tyckte inte barnen. Inget barnställe.

Hemma höll jag på att somna men tyckte ändå att jag behövde dra ut och jogga för mina lår håller på att bli världens fetaste. Upptäckte att jag hade sjukt äckliga celluliter utsidan av låren. Tog en berocca boost och drog. Planen var att öka mina vanliga 2,5km till 3. På nåt vis blev det 5km. Andningen var bra och benen gjorde inte allt för ont. Men de sista metrarna fick jag håll. Gjorde ont men jag vägrade stanna när jag var så nära mål. Andningen var fortarande bra och det kändes som jag hade orkat mycket mera. Jäkla håll.

Det blev en hel del städning när jag kom hem. Jag måste nog vara sjuk idag :p


Bättre tider

Igår tyckte vi att det var dags att spana in citygross. Pappa kom och hämtade oss och körde till andra sidan stan. Vi visste inte att de hittat en misstänk bomb vid IKEA. Var en del poliser där och vi blev fast innan för avspärrningarna efter som de började plocka bort dem från fel håll. Men det gick fort. Tur att vi kom dit när det var över så att vi inte åkt dit i onödan.

Om Citygross tyckte vi =dyrt
Så dit åker vi nog inte igen. Vi har ju även storhandlat på maxi den här gången. Det var också dyrt och då glömde vi ändå en hel del. Blir nog bara Willys i fortsättningen.

Efter handligen åkte vi för att fira min bror som fyllt år på MIdsommardagen. Det blev mycket tårta och kakor.

Sen tog jag pojkrna och drog ner på stan. Kul med Cityfestival men tråkigt att mina pengar nästan är slut. Spelningen som vi gick på var allafall gratis. De var underhållande som vanligt. Kul att det var så mycket folk som var där och kollade också. Pojkarna var mycket glada efteråt. De fick en skiva av sin farbror som de lyssnade massor på både på kvällen och morgonen.

Idag fyller min pojke år. NU är han på fest. Jag skulle ha följt med. Men tyckte inte att de gick bra att lämna bort min bebbe igår. Hon hade varit mycket uppörd och skrikit i timmar. När jag kom tillbaka fick jag inte ens lämna rummet utan att hon blev hysterisk. Så nu får mina cider och baccardi ligga i kylen och vänta på bättre tider.

RSS 2.0