Söndagsdrömmar

Idag ska jag packa ihop mitt vardagsrum så att min bror kan komma och måla det nästa vecka.
Vet inte riktigt hur det ska gå till när jag och bebben bor i vardagsrummet. Flytta in i pojkarnas rum ett tag?
Jag är inte så sugen på det men vad jag jag för val.
Som om inte det kaoset räcker så har jag bestämt att jag ska ta en soffa från L oxå. Som måste hämtas innan tisdag. Extra kaos men lika bra att passa på. Jag har ju länge velat ha en sån och jag kommer nog aldrig ha råd med en ny.

Har även spanat in en bokhylla jag skulle vilja ha när vardagsrummet är klart. Den kostar ca 3500kr men det är en förmögenhet för mig. Sen ska man ha en platt tv till den och någon tv har jag inte heller råd att köpa.
Är vi dom ändå som fortfarande inte har någon platt tv? Men man får väl drömma =)

Snart tänker nog baby m vakna. Ska packa undan lite till om jag hinner.

Marknad

Idag har vi varit på marknaden hela familjen. Slösat massa pengar vilket jag inte har råd med. Men vad gör man inte för sina barn. De verkar ganska nöjda även om de inte fick allt de pakade på.
Själv köpte jag strumpor. 16par för 100kr.
Jag hade nog velat köpa en billig väska (fast jag inte behöver någon) och en rolig t-shirt till min bebbe. Men kan inte koncentrera mig när jag har barnen med och massa folk. Kanske kan köpa det på cityfestivalen om det finns då.

Nu har jag ätit massa marknads chips och kokosbollar. Mår illa. Det straffar sig att vara onyttig.

Pojkarna är ute och leker och den lilla damen sover. Deras pappa har åkt till Örebro där hans bror har spelning. Hoppas på att följa med när de har spelning i Stockholm men beror på om det finns biljetter kvar när jag får pengar nästa gång. Om ni vill höra deras låtar så köp Swedenrock tidningen som är ute nu. En skiva med tre låtar följer med. Jag gillar låt två och tre =)

Nu skulle jag behöva göra nåt vettigt men tror att jag vuxit fast i soffan eller nåt ;)

Ont i ryggen har jag oxå. Börjar få problem att lyfta min bebis. Känns som nedre delan av ryggen ska gå av.

Skulle vilja ha en myskväll och se mina terror på elmstreet filmer. Men jag vill kolla i lugn och ro och det får jag nog inte.

damen på golvet

Sitter här och äter jordgubbar för jag är för slö för att fixa mat.

Idag har W haft idrottsdag i skolan och O har åkt på klassresa och kommer hem i kväll.

Nu ska jag göra mat till min bebbe som börjar bli arg. På sista tiden sover hon bara korta stunder på dagen och då blir hon så grinig. Inte kul.

Jag hade tänkt skriva lite mer nu när jag väl sitter här men det går inte för sig tycker den lilla damen på golvet.
Det har blivit full fart på henne. Varför krypa när man kan rulla fram? Jag behöver bara kolla bort en liten stund så ligger hon under bordet eller försöker smita iväg nån annanstans.

trött och sliten

Fattar inte varför men hela kroppen känns sliten den här veckan och jag är så trött hela tiden. Dags att börja äta vitaminer igen kanske.

Idag har jag varit på bvc. Den lilla damen fick en spruta i varje ben. Det tyckte hon var så hemskt att hon inte kunde få fram ett ljud först när hon skulle skrika, men sen kom ett vrål och en minut senare var hon glad igen. Nu sover hon. Får se hur hon kommer må senare.

Jag behöver städa. Tycker att jag städar varje dag och ändå ser det förjävligt ut.

Idag fick jag hem en mascara i brevlådan. Vann en från loreal. Jag gillar att vinna. Gratis är bra.
Fick även hem en provpåse på välling. Men sån välling har jag redan hunnit köpa. Min lilla prinsessa blev ju ett halvår i måndags.

Helgen har också varit bra. Vi var ner hela familjen på barnfestivalen på stan. Det blev en del gratis där också. McD var generösa. Pojkarna fick varsit paket batman plåster, kepsar, döskalle sjalar, gympapåse, memory och glass.

Nu ska jag fixa lite mat åt mig och städa innan mamma kommer. Hon ska passa barnen så att jag kan handla med pappa.

NU är W arg på svart katt som lägger sig över hans tekningar när han ska måla. Ser ganska roligt ut.

Friskna till

Linnea tycker att det är dags för mig att blogga igen.

Här hemma håller vi på att friskna till. Jag har varit sjuk i nästan två veckor och barnen en vecka. O och baby M fick även öroninflammation. Funderar på om apotekstanten lurade mig att köpa mer medicn än vad som behövdes för M har kvar en del fast hon ätit det som hon ska. Imorgon är det Os kur som är slut, får se om det blir massa kvar där oxå. Hämta nämligen ut medicnerna två olika gånger men med  samma tant och båda gångerna sa hon att läkarna räknat fel att det inte kommer räcka och det var två olika läkare som skrivit recepten. Tycker det verkar konstigt.

Nu håller min bebbe på att somna, redan. Hon har legat på golvet och lekt i en timme. Kanske lekte hon slut på sig själv för hon brukar vara vaken längre. Innan hon blev sjuk hade hon börjat sova hela nätterna. Nu somnar hon inte ordenligt förren vid ca tolv och sen sover till ca kl sex, då vill hon äta sen somnar hon om och går upp ca 8-9. Det är ju inte jättedåligt men jag tror hon behöver sova mer. Det kanske blir bättre nästa vecka när hon får börja med riktig välling.

Annars så har jag bestämt mig för att vara singel. Orkar inte prata om det. Gamla lögner kan förstöra mycket.

Nu ska jag greja lite här hemma och sen gå ut med fröken bebbe. Gå spåret eller gå till willys och köpa billiga tomater och piroger mm. Fast spåret är bättre när tankarna är kaos. Ikväll hoppas jag på att få träna bjj. Får se om jag får tag i barnvakt.

RSS 2.0