Nyår

Jag tror inte på nyårslöften men däremot har jag massa nyårsmål.
 
Hur gör ni?

Chockat kroppen

Igår packade jag varsin väska åt mig och baby M och satte henne i vagnen för att sen jogga till min nya träningslokal. Hon somnade på vägen dit så jag lade henne på golvet(träningsmatta) där. Hon sov en liten stund och sen satte hon sig upp och kollade snällt på oss som tränade. Ett tag stod hon upp och bara kollade, verkade lite borta men så kan det nog bli om man vaknar upp på ett nytt ställe. Efter ett tag piggnade hon till och började leka men hon lyssnade iaf när jag sa att hon inte fick springa på mattan där vi tränade.
Ett barnrum är på väg att fixas där så jag hoppas att hon kommer att gilla att följa med mig på träningarna sen också. Funkar det så kan jag nog få in en regelbundenhet i min träning.
 
Eftersom jag inte tränat på över en månad så var det jättetungt att börja, kände för att ge upp flera gånger underuppvärmningen men fuskade lite smått istället. Men på slutet när vi skulle sparras så gick det lite bättre, fortfarande trött men jag bjöd på ganska bra motstånd kändes det som. Jag kände mig stark med benen på ett sätt som jag inte gjort förut. Kan det vara för att jag börjat göra benböj hemma? Fast det är ju bara under några dagar, men min kropp har ju bra muskelminne så vem vet.
 
Jag var lite skakis efter träningen men det är inget ovanligt. Joggade hem lite smått med baby M och barnvagnen och mådde hur bra som helst. Tills jag kom hem och duschade. Började känna mig febrig och konstig i kroppen. Illamående och trött. Det kändes riktigt obehagligt. Ville bara sova men tänkte på de som somnat efter träningspass och aldrig mer vaknat så det vågade jag inte. Hade gärnat vilja göra ett etg just då för att kolla om allt var normalt med hjärtat. Inte hittade jag min blodtrycksmätare heller. Har fuskat massor med medicinen på sista tiden. Det var även jättelänge sen som jag kollade blodtrycket också.
Mådde så dåligt ett tag att jag trodde att jag skulle vara tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen.
Men tog ett piller, har hört att det ska vara bra för hjärtat men minns inte på vilket sätt. Tog även en berocca och hoppades att lite mineraler och så kanske behövdes återställas efter träningen.
 
Det tog ett tag men sen började jag må lite bättre. Jag kanske är fjantig men jag tycker inte om när det känns som att jag ska falla ihop och dö. Vet att jag måste börja ta hand om mig själv bättre.
 
Nytt år, ny start eller vad säger ni?

Nästa år

Ska jag tatuera mig har jag bestämt mig för.
Det ska bli min belöning när jag lyckats gå ner 10kg.
Då hinner jag även spara ihop pengar till det.
 
Men jag vet inte riktigt var jag ska göra det. Finns flera ställen på stan, får kanske kolla runt lite nästa gång jag är där. Antar att det är lång väntetid också, eller?
 
Linnea, var brukar din syster märka sig?

Trött

Trött. Det blir bara värre för varje dag nu.
Klockan är åtta på kvällen och baby M har inte sovit middag. Hon är inte ens trött.
Jag hoppas att hon tänker sova hela natten sen när hon väl somnar.
Men man vet aldrig med henne
 

Lever

Men är så fruktansvärt trött hela tiden. Jag får aldrig vila och då menar jag inte bara sova. Utan jag behöver vila från ljud och synintryck. Det börjar kännas för mycket nu. Det är nog för att jag varit ute bland folk mycket på sista tiden och för att barnen är lediga. Det är aldrig tyst och jag måste ha tystnad nån gång, kan inte tänka annars. All energi bara försvinner.
 
Igår passade jag på att läsa lite medan baby M sov. Det var skönt. Ska försöka göra samma sak i dag. Jag köpte en pocketbok på rusta till mig själv i julklapp. Alla själars natt. Den verkar lovande.
 
Snart måste jag försöka städa. Har massa julsopor som ska ut. Måste passa på innan träningsvärken kommer, jag fick för mig att göra hundra benböj framför tvn igår kväll.

Fick veta

Skönt

Läsvärt

http://gawker.com/5968818/i-am-adam-lanzas-mother

Julklapps funderingar

Jag försöker planera vad jag ska ge mina barn och deras kusiner i julklapp.
Mina egna är lätta att hitta nåt till, jag vet ju vad de gillar.
 
Men svårare är det till kusinerna. När jag frågade deras mammor fick jag ínget speciellt till svar och den andra svarade uppfostran. Antar syster var upprörd på sin pojke just då men jag fick inget mer svar.
Så det var inte mycket till hjälpt.
 
Vad ger man till en 6-årig pojke?
Eller en 1-årig tjej som jag inte har någon aning om ens vad hon har för saker?

Sen är frågan om jag ska ge något till resten av familjen? Ingen kommer ändå ge nåt till mig. Fast jag tycker om att ge bort julklappar, men antar att vi får se vad jag har råd med.
 
Imorgon ska jag ge mig ut på jakt efter en billig spis till baby M. Hon kommer nästan bara få typiska tjejleksaker men samtidigt är det sånt hon gillar. Om jag nu inte hittar någon rolig bil, för det gillar hon oxå.

God morgon

Nu har jag varit vaken sen fyra. Baby M började hosta då och inte mycket verkar hjälpa. Till slut lyckades jag få i henne hostmedicin som hon kräktes upp efter en stund, men tror massa slem kom upp också för nu börjar det lugna ner sig. För mig känns det som att det inte är någon ide att försöka somna om. Tur att jag somnade ganska tidigt igår. Hade fullt upp.
 
Den lilla damen har fått välling och håller på att somna om. Men om en timme är det dags för henne att gå upp. Pojkarna sover lugnt och skönt och har inte märkt något alls fast de sover i samma rum.
 
Idag är planen att bara ta det lugnt hemma.

Funderingar

Funderar och funderar. Det är mycket tankar som snurrar nu.
 
Det är som att jag håller på att samlar på massvis av pusselbitar men att det kommer ta väldigt lång tid att bygga ihop pusslet. Får se om jag lyckas tillslut.

Funderingar

Funderar och funderar. Det är mycket tankar som snurrar nu.
 
Det är som att jag håller på att samlar på massvis av pusselbitar men att det kommer ta väldigt lång tid att bygga ihop pusslet. Får se om jag lyckas tillslut.

Arbetsförmedlingen

Idag fick jag brev från arbetsförmedlingen som undrar om jag fortfarande söker jobb. För tydligen har jag missat ett möte och svarar inte heller på e-post.
Det vore ju en fördel om jag fått en kallelse till mötet och någon e-post har jag inte heller fått av dom.
 
Snart ska jag på utvecklingssamtal för W. Hoppas att det går bra.

Ibland krävs det en snöstorm för att vakna

Trött. Baby Ms middagssovning misslyckades på dagis igår vilket gjorde att när hon somnade på kvällen tog en andra middagssovning och vaknade efter 21. Då var hon pigg och glad och kunde inte somna om hur mycket jag än försökte. Klockan var nog över tolv när hon äntligen somnade. Själv var jag helt slut.
 
Idag var det hon som var helt slut. Hon åt sin morgonvälling praktiskt taget i sömnen, samma när jag klädde på henne. Jag bar ner min sovande bebbe och satte henne i vagnen och hon bara fortsatte sova. Så trött har hon nog aldrig varit förut även fast hon varit vaken längre.
 
Det krävdes alla fall en snöstorm för att få liv i baby M. Inte var det plogat på dagis heller. Svårt att ta sig fram med vagn där men jag lyckades alla fall få in min lilla tjej.
 
Hoppas hon piggnar till och blir gladare än vad hon var igår. Helt hysterisk var hon när vi skulle hem från dagis. Det var inte så lätt att klä på en galen hysterisk ostbåge. För böja ryggen bakåt så långt det går och kasta omkring sig är tydligen vad som gäller när man är arg.
 
Så kan inte jag göra med min rygg. Superstel. Måste nog börjar med yoga ;)
 
Nu ska jag dricka te och försöka göra nåt vettigt. Idag skulle jag ha gjort min adhd-utredning men psykologen som ska göra den ville inte åka från Stockholm i det här vädret. Det förstår jag. Vädret här är nog inte så mycket bättre.
 
Min stora pojke ska iväg på teater med skolan idag, hoppas de ställer in det om vädret ska fortsätta vara som det är nu. Jag skulle helst slippa gå ut mer idag men måste hämta min baby på dagis sen.

Julgalen

Mitt nya te som jag köpte på en julmakrnad i söndags. Gott.
 
Sen har jag köpt mig att pepparkaks hus att ha värmeljus i från öob. Det var så gulligt att jag inte kunde motstå det.
 
Det blev även en burk från öob att ha pepparkakor i.
 
Adventsmys
 
Så här glad blir man av lite julmust och en pepparkaka.
 
Ser ni mina fina gröna julstjärnor i fönstret? De är överlevare från förra julen. Får se sen om de får sällskap av någon röd.
 
Jag älskar julen!

Jag hittade en julbock i skafferiet

Undrar hur pojkarna tänkte när de ställde in den där?

RSS 2.0