joggat

Idag har jag tvingat ut mig själv att jogga. Jäklar vad jobbigt det var. Det var bara ren viljestyrka som gjorde att jag kunde ta mig runt. Sen när jag kommer hem så får jag sms av Linnea att hon också vill jogga. Så det var bara att cykla tillbaka och så blev det ett varv intervaller med henne. Mina benhinnor är helt slut nu så jag kan vara glad om jag kan gå imorgon. Men just nu känns det som att de var värt det.
Det är tveksamt om jag kommer tycka det imorgon, men det märks nog.

Skön låt

 
 
Jag börjar gilla Amaranthe allt mer.

Inte idag

Ett sjukt barn i måndags och ett nytt sjukt barn idag.
 
Känns lite som livet står stilla nu.
 
Inget händer i mitt liv, förutom att det känns som att jag åldras i rekordfart.
 
Oinspirerat idag

Kom i form på 30 dagar

Efter att ha lämnat baby M på dagis tog jag en morgonpromenad på ca en timme. Jag svor massor i mina tankar eftersom det var så tråkigt. Men efter att ha sett massa fina tussilago så blev jag på bättre humör. Nu kanske jag vågar tro på att våren är här.
 
 
Idag fick jag även hem Laila Bagges kom i form bok. Jag tycker om träningsböcker men använder mig sällan av dem. Eller jag kollar i dem lite då och då och sen använder mig av de tips och övningar jag känner för.
 
Nu har jag bara bläddrat lite i Laila Bagges bok och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Träningsövningarna verkar bra, men recepten är jag tveksam till. De är lite väl lyxiga för min smak. Jag har varken råd eller tålamod att laga sån mat. Men gillar man att laga mat och har råd att köpa massor inför varje måltid så kommer man nog gilla boken. Förmodligen kommer jag att testa övningarna i kväll, vet inte om jag ska behålla boken eller inte. Funderar på om jag ska ge den till min syster. Hon gillar att laga mat.
 

Motivationsfunderingar

Hoppas att benen håller för lite intervallspringande ikväll.
Vikten ligger över katastrofvikt nu. Den går bara upp upp upp
 
Jag har försökt börjat jobba lite med psyket när det gäller vikten eller kanske borde säga kosten.
Det går trögt men jag får ta en dag i taget.
 
Jag skulle vilja följa lchf men jag fixar inte det. Så nu ska jag försöka att bara äta vanlig mat och låta bli onyttigheterna.
 
Min syster och jag har kommit överens om att vi varje dag ska försöka skicka sms med något motiverande till varandra när det gäller kost, träning och hälsa. Jag ska försöka dela med mig i bloggen, om jag kommer ihåg.
 
Här är alla fall en artikel som jag tycker är motiverande så den börjar vi med. Träning med Laila Bagge.
http://www.expressen.se/halsa/laila-bagge-wahlgren-trodde-jag-skulle-do/
 
 

pms-galning eller?

Det blev inte bättre av att vila.
Känns som jag håller på att förvandlas till ett monster med värsta humörsvängningarna.
Det där med att tänka positivt kunde jag ju glömma.
Men nu på kvällen känns det lite bättre.
 
Snart hoppas jag på att ha sovande barn och då ska jag läsa. Håller på med en gammal Nora Roberts bok. Det börjar bli dags att läsa ut den.

kämpar med ögonen

Jag kämpar med att hålla ögonen öppna. Är supertrött och håller på att hälla i mig dagens andra energidricka.
Sa jag att jag druckit massa cola och te idag också.
Jag som tyckte att jag sovit bra på natten, men ändå är jag en zombie idag. Så trist att känna mig som en levande död. Det finns ju så mycket som jag vill göra.
 
I måndags fick jag alla fall ett trevligt mejl och idag fick jag ett trevligt sms. Livet känns lite bättre och ljusare nu.
Den här veckan har jag besämt att jag ska vara positiv.
Så vem vet, men det verkar funka att bra saker kommer till en när man tänker positivt.
 
Fast idag är det svårare. Är så lättirriterad när jag är trött. Blir sur på barnen. Pojkarna verkar inte ha några öron och så fort som jag försöker göra något vettigt blir baby M terrorist.
 
Nu fick jag hicka också. Någon som vill komma hit och skrämma mig?
 
Tror att jag ska ta och stänga mina ögon nu och tänka extra positiva tankar.

Busungar

Idag har jag knappt sett mina stora barn. De har varit ute och lekt större delen av dagen. Även baby M har varit ute en hel del idag. Jag måste få henne att sluta äta snö och is på nåt sätt, men det borde väl smälta bort snart.
Bara hoppas på att tidningarna har fel om att mer snö och kyla är på väg.
 
 
 
 
Mina galningar
 
Nu lördagsmyser de och ser på film tillsammans. Skrattar högt gör de också. Underbart.

Högskoleprovet

Idag skulle jag ha skrivit högskoleprovet men jag orkade inte jaga efter barnvakt och jag hade nog inte orkat eftersom jag inte fick baby M att sova fören halv två på natten.
Jag känner mig inte speciellt studiemotiverad nu ändå. Så fort jag försöker plugga är det alltid något som dyker upp och stör. Tror det är universum eller nåt som försöker tala om för mig att jag ske ge upp det där med studier och satsa på något annat. Alla fall för tillfället.
 
Om jag ska studera nåt nu så är det sånt som jag tycker är roligt, inga måsten. Inga kursplaner att hålla osv.
Jag är ju fortfarande inskriven på massa kurser på högskolan som jag inte avslutat men även kurser på gymnasienivå som jag ville läsa för skojs skull.
 
Jag är så stressad och mina tankar är hyperaktiva större delen av tiden så nu har jag bestämt mig för att stressa ner. Jag är så otroligt trött hela tiden, sömnbrist eller inte, det är ingen större skillnad. Hoppas på att om det blir lugnt i skallen så får jag mer energi i kroppen.

Svart katt

 
 
 
Tänk om bakgrunden varit svart. Denna kisse lever farligt i mörkret. Börjar misstänka att svarta katter får fler än nio liv.
 
 

Försöker lära mig

 

 
 

dött

Här var det dött

?


Groteskt feta lår

Jag var lite smågrinig och olycklig tidigare idag och inte blev det bättre av att försöka jogga. Det gick helt åt helvete att jogga, gick mest. Jag behöver mitt spår, min vilja att inte ge upp är större där.
Så snälla snön och is ta och smält bort, typ nu.
 
På eftermiddagen var jag världens tröttaste och hade tänkt sova middag med baby M men hon vaknade ganska fort idag så det gick inte. Tvingade istället iväg mig på ett bjjpass. Det var ett bra pass i lagom tempo.
Men det som inte var bra var att efter en veckas vila så satt gibyxorna som tights på mig.
Hur jäkla feta lår har jag lyckas skaffa mig på en vecka?
Funderar på att ta fram måttbandet och mäta, men vågar inte.
 
Jag måste göra upp en planering hur jag ska bli av med dessa mardrömslår så fort som möjligt.
Sen får gärna resten av kroppsfläsket följa med.
 
Någon som vill ge mig en fettsugning i present?

Funderar

På att dra ut och jogga om den här morgonförkylningen går över snart.
Lite varmt te och nässpray kommer förhoppningsvis att funka

RSS 2.0