Encore kattmat

Genom Buzzador har mina katter fått pröva en ny sorts kattmat som nu håller på att lanseras i Sverige. De fick testa smakerna kyckling och tonfisk. De gillade båda och åt så snabbt att jag knappt hann ta bilder. Så jag gissar på att det var mycket gott. Helt klart godkänt säger katterna.
 
Encore kattmat innehåller bara naturliga ingredienser och består av kött till 75%. De innehåller inga konserveringsmedel, smakämnen eller andra tillsatser.
 
 
 
 
 
Jag fick även fyra burkar att dela ut till vänner som har katt. Alla katterna som testade gillade maten.
 
Min medverkan i kampanjen är obetald.

Undrar om greve Dracula är ute och flyger ikväll?

Igår kväll när jag var ute med hunden såg jag två fladdermöss flyga omkring. Jag blir så glad när jag får se fladdermöss, det är så sällan jag ser dom.
 
Så nu ikväll när vi gick på samma ställe så kom tanken: Undrar om greve Dracula är ute och flyger ikväll?
Precis efter jag tänkt det flyger en fladdermus över mitt huvud.
Jag har sån timing på mina tankar. Sånt här händer mig väldigt ofta, men en del saker utmärker sig mer.
 
Som andra dagen jag hade vovve B och var ute med henne. Jag hade pratat med mamma i mobilen väldigt länge och mitt batteri började skrika om att det höll på att ta slut. Eftersom jag var ute med en hund som jag inte känner så bra så tänkte jag att det kanske är bra att ha batteri kvar om något händer, typ ifall hon lyckas slingra sig ur kopplet och smita. Men så tänkte jag att vad skulle kunna hända nu, vi är ju nästan hemma (var bakom huset då bara). Precis när jag tänkt det så smäller nån jävel en smällare bara några metrar från oss. Hunden blev helt galen och försökte leka skenande elefant. Totalpanik och jäklar vad stark hon var. Att hon höll på att strypa sig själv med kopplet struntade hon i sån panik hade hon. Det var ett helvete att försöka lugna henne samtidigt som jag försökte ringa pojkvännen efter hjälp. Det slutade med att han fick komma och bära vovven som vägrade gå hem.
 
Jag kommer aldrig heller glömma den gången som jag mitt i natten bestämde mig för att inte vara mörkrädd mer. Ganska ofta sover jag med någon lampa tänd och det gjorde jag den gången också. Efter att ha varit på toa mitt i natten funderade jag på att släcka eftersom jag sover dåligt med lampa tänd. Precis när jag ska släcka tänker jag att jag ska inte vara rädd för mörkret mer. Jag hinner inte släcka, strömmen går i hela lägenheten. Gissa vem som sprang till sängen och gömde sig under täcket.
 
När det händer såna där saker känns det nästan som jag har något osynligt runt mig som jäklas med mig. Alla fall när det gällde hunden och strömavbrottet. Men för det mesta brukar tanketimingen mest innehålla vardagliga saker och ibland lite småroliga saker.
 
Jag vet inte varför det händer, men tycker ändå för det mesta att det är ganska roligt och spännande.

fina vovven

Så härser det ut innan promenaden. Då hoppar hon upp och vill bli kramad. O kramar gärna sin vovve. När det stod klart att jag skulle få henne så kände jag att jag inte alls ville ha hund längre. Vilket var jättekonstig då jag velat ha hund i flera år och även ångrade att jag inte tog med en hund direkt då min farbror dog. Han hade fem hundar och min syster tog en. Sen var jag ledsen för hundarnas skull och önskade att jag tagit med en. Men sen visade det sig att de som sa att de ville ha en hade ångrat sig. Så jag övertalade familjen att vi skulle ha henne och när de sagt ja ändrades mina känslor helt. Hela helgen kände jag att jag verkligen inte ville ha hund. Men O ville så gärna så jag kände att vi måste testa. Än så länge känns det faktiskt väldigt bra. Hon är otroligt snäll och fin.
Fina O med fina B.
 
Jag gillar min nya promenadkompis. Vi upptäcker fina platser tillsammans.
 
 

orsaken till min beslutsångest och ångest

De här fina tjejen. Jag ska berätta mer om henne imorgon om jag har tid och ork annars blir det en annan dag. 

RSS 2.0