kalas

Linnea har beställt bloggning av mig så jag får väl försöka ;)

Igår hade vi kalas och sen disco för O. Eftersom han fyller tio så har vi hyrt lokal. Vi köpte även disco kula, discolampa och blinkande lampor. Finns ganska billigt på Zetterlunds.
Först hade vi kalaset för de vuxna och små kusinerna. Baby M försökte peta ut baby Ls ögon men det gick bra ändå. Som vanligt hade jag köpt ett överflöd av kakor. Köpte några billiga på öb men så hittade jag olika ballerina billigt på coopextra, man måste ju bjuda på nåt gott också.

Sen var det dags för disco. Han hade bjudit 10 killar och 10 tjejer. Alla tjejer kom men bara fyra killar+ O och W. En ringde i sista minuten och var sjuk, resten hörde vi inget av fast jag skrivit på inbjudningskorten att de ska höra av sig om de inte kan komma. Dåligt stil av föräldrarna, ska nog sluta bjuda de barnen. Men det blev ju mer tjejer till O allafall ;) Kul hade barnen allafall. Jag hade köpt flera jättechips påsar mm. Massor med godis för vi skulle ha en pinata men det gick inte så bra att göra den så det blev en godisskål som blev tom rätt snabbt. Barnen fick korv med bröd och sen lite senare på kvällen glass med olika strössel och såser. Undrar hur många som var höga på socker när de gick hem. W var allafall upprörd över att tjejerna ville dansa :p

Imorgon ska jag och mamma på yourlife event i Stockholm, får se om vi hittar dit.

På onsdag fyller O år och tanken var att vi i familjen bara skulle ha ett litet firande eftersom han redan haft kalas. Men hans gudmor var tvungen att avboka i sista minuten så jag sa att hon kan komma då istället. Kanske även hans farbror som också avbokade i sista minuten kommer.

Vad köper man till en tioåring?

Fattar inte

Jag fattar inte hur man lägger upp bilder och länkar i bloggen. I själva inlägget.

flygande dildo

Just nu sitter jag och väntar på att åka iväg och träna, tredje dagen i rad. Det blir veckans fjärde bjj pass, jag har även joggat tre gånger den här veckan. Det är bara gymträningen som fattas, måste försöka få in ett pass nästa vecka.

Nu har jag och mamma biljetter till nästa yourlife event. Då kommer Jan Gillou, Zinat Pirzadeh, prinsessan Märtha Louise och Katerina Janouch. Kostar 250kr. Då får man vin, tilltugg, mingel och fin goodiebag. Möjlighet finns också att köpa författarnas böcker, signerade till specialpris. Så om det är någon som ska med är det bara att köpa biljett på ticnet =)

Annars så har helgen gått fort. I fredags såg jag Jackass 3 med pojkarna. Kul när man kan göra något tillsammans. I filmen kom en flygande dildo. Då frågar W vad det är för något. Vad ser det ut som frågade jag.
Deg svarade han.
Senare i filmen tömmer de ut en låda med dildosar, visa av dom har hål i sig. Då säger O, nu vet jag vad det är.
Vadå frågar jag.
Det är fingerdockor. Jag hade ganska roligt åt det. De kunde allafall inte se att det såg ut som snoppar ;)

Idag har jag även försökt städa. Har massa skrot som står ivägen som ska kastas. Pappa har tänkt köra iväg det till återbruket tre gången den här veckan men nåt har kommit ivägen. Senast i fredags då det skedde en olycka har precis vid infarten. Polis, brandkår och ambulans med långa bilköer. Det kanske är meningen att jag inte ska ha någon hall och kök?

För en stund sen var jag och baby m ute, gungade och gåtränade lite. Hon vågar inte släppa taget och gå själv än men ibland kan hon glömma bort att hålla i sig när hon står. Det ser ganska kul ut. Jag tycker att min för tidigt födda två kilos bebbe utvecklas fort om jag jämför med mina pojkar. De var mycket segare. Men kanske är det som Linneas mamma sa, att baby m har fått kämpa sen hon låg i magen och därför blir en tuff tjej? =)RSS 2.0