Graviditetsproblem

Ingen havandetskapsförgiftning än så länge, även om jag misstänker att min kropp har börjat läcka protein. Men förmodligen är det så lite att det inte gör något. Däremot bjuder nr 4 på andra överraskningar.
 
Kliandet utslag från helvetet och graviditetsdiabetes.
Klådan började på magen för att sen sprida sig till resten av kroppen. Jag ser inte klok ut och det kliar så mycket att jag vill slita av mig all hud. Speciellt på natten. Jag ville att den här bebben skulle hålla sig inne iaf längre än mina två senaste som föddes i v35. Men nu vill jag bara ha ut honom. Imorgon går vi in i v34. Den här klådan är vidrig och sliter på mitt psyke. Jag fick en medicin utskriven förra veckan men den hjälper inte men imorgon ska jag träffa en dr i ett annat ärende men kanske han kan skriva ut nåt starkare.
Jag funderar på om det är PUPPP som jag har fått vilket verkar vara en hemsk form av klåda som håller i sig tills bebben är född. Min bm verkade inte riktigt tro att det är det men när jag har googlat runt så verkar det stämma ganska bra, samtigit som jag hoppas att det inte är det för jag står inte ut mycket längre.
 
Fina magen som såg mycket värre ut än vad bilden visar. Nu ser magen lite bättre ut då det lugnat sig där men det fortsätter att sprida sig på resten av kroppan.
Pricksjuka?
 
På armarna, typ gäddhänget ser jag nästan brändskadat ut och mina ben ser fullkomligt vidriga ut. Tur att badsäsongen är över. Fast jag bryr mig inte så mycket om utseendet eller om jag får ärr av allt kliande, jag vill bara att den här tortyren ska vara över.
 
Jag fick göra en glukosbelastning eftersom min bebbe ligger lite över kurvan och mina andra bebbar har varit små. Testet visade att jag ligger nära gränsen för diabetes. Min bm påpekade flera gånger att jag inte har diabetes men att specialistmödravården ändå vill ha koll på mig. Men när jag kommer till specmvc så pratar bm där bara om diabetes och att jag ska lära mig sticka i fingret och kolla mina värden osv. Enligt henne har jag graviditetsdiabetes. Hon hade även bokat in mig till en dietist direkt och efter det fick jag gå tillbaka för att göra UL. Allt var bra med bebben men jag känner mig ganska förvirrad. Mina värden idag är än så länge 4,9 före frukost och sen 5,7 efter.
 
Något som är positivt alla fall är att bebben vänt sig ner. Även om han inte är fixerad så känns det bra. Innan låg han i tvärlägge och jag hade enorma problem att andas då. Men nu när jag kan andas har jag andra problem istället. Men förhoppningsvis ligger han kvar så nu eller gör att vända om han nu skulle flytta på sig. Om gick inte att vända alls så då blev det snitt vilket jag hoppas på att slippa nu. Även om sjukvården tyckte att det gick bra så var det en fruktansvärd upplevelse.
 

RSS 2.0