Börjar friskna till

Elaka virus. Jag är fortfarande lite småsnuvig men jag har inte ont i halsen längre. Skönt det, det var på gränsen till halsfluss ont. Speciellt om kvällarna. Är det normalt? O hade också så. Både O och M har varit sjuka med halsont, öronont hosta mm, plus att M hade en hemsk ögoninflammation. Vi lyckades ta oss iväg till läkare alla tre och de tog prover på oss men det var bara virus. Hatar halsprov, jag började hosta som en galning sen skulle jag försöka hjälpa M att kissa i en mugg och det slutade med att jag hostade så att jag kräktes rakt ut över toagolvet.
"Man får inte spy på golvet" sa M då.
Som tur var det bara en vattenspya. Så går det när de ska peta runt med en pinne i min hals.
 
O är tillbaka i skolan men M är fortfarande hemma. Hon är väl inne på sin tredje sjukvecka nu. Ögoneninflammtionen är på väg bort men hon är jättesvullen i halsen och hennes röst är konstig som om hon skulle vara jättetäppt i näsan men det är hon inte. Hon är pigg och glad men jag vill inte skicka henne till dagis när hon låter så illa. Men hon kan äta och dricka utan problem så hon verkar inte ha problem med svullnaden. Bara vänta ut det här viruset.
 
Vad gör man när man är sjuk? Jo bakar. Kladdkaks kakor med mashmallows har jag försökt mig på. Den första omgången blev helt misslyckad. Kakorna flöt ut för mycket så det blev för platta. Andra gången använde jag mig av muffinsformar så att de inte skulle rinna ut allt för mycket. Men det blev inte så bra det heller, för kladdigt. Jag försöker nämligen komma på nåt gott jag kan bjuda på för på söndag fyller O år. Men det där är för kladdigt att bjuda på. Måste komma på nåt annat.
 
 
 
 

Sjuk

Ont i halsen och kanske feber. Hade feber i lördags men igår var lite bättre. Idag känner jag mig sämre igen. Jag har även två sjuka barn hemma. O har ont i halsen och feber, M har ögoninflammation och hosta mm.
Tänkte att M ska försöka få komma till en Dr. Får se hur det blir med det, väntetiden för att vårdcentralen ska ringa upp idag är några timmar. Det är nog rekord. Antar att många är sjuka idag.
 
Idag är det även möte för min bror. Känns tråkigt att jag inte kan var med. Det är nog en vecka sen jag träffade honom också. Var för trött i början av förra veckan, sen blev M sjuk och sen jag. Så kan det gå. Vill inte riskera att smitta ner honom. Det är inte bra om han blir sjuk, han har det jobbigt nog och behöver inte fler komplikationer.
Hela familjen längtar efter att han ska börja prata men än så länge går det inte. Just nu verkar det inte hända så mycket men läkarna har ju sagt att det blir så här ibland att det står lite stilla så det är inget konstigt. Men jag hoppas att det kan blir lite mer fart på honom snart.
Jag har ju skickat ut kalasinbjudningar till Os kalas, det känns konstigt att inte skicka någon till min bror. Hela livet har blivit så kontigt sen han blev påkörd.
 
Nu ska jag hälla i mig varmt te och hoppas på att halsen blir bättre.

Griniga byxor

M var blöt i baken på sina byxor så jag frågade om hon kissat på sig.
Nej, svarar M.
Men varför är dina byxor blöta då?
För att de är griniga!
 
Sen blev hon jättesur på mig för att jag började skratta då, haha.
 
Så då vet ni det alla småbarnsföräldrar. Om barnen är blöta i baken har de inte kissat på sig utan det är deras byxor som blivit griniga bara.

Sponsrad Video: Dracula Untold - Premiär 10 oktober

Detta är ett sponrat inlägg
 
 

Det är dags att väcka liv i Dracula igen. Det har snart gått nästan hundra år sedan Dracula visades på bio för första gången och nu i Dracula untold får vi se det odödliga monstret ännu en gång men nu som ett actionäventyr. Efter så många år fortsätter människor att fängslas och blir skrämda av detta odödliga monster.

Luke Evans från The Hobbit- och fast and the furius-filmerna spelar huvudrollen som Vlad Tempes senare känd som Pålspetsaren och filmen kommer att visa hur denna fördömda man kommer att förvandlas till en mäktig och ondskefull odödlig varelse. Denna Dracula-film vekar skilja sig från de andra i och med att Vlad Tempes nu gör allt för att offra sig för sin familj. Dracula med känslor känns nytt och spännande och passar in i den nya tiden när monstren blir allt mänskligare. Kommer dessa mörka krafter kunna rädda hans familj och kommer han själv kunna rädda sig från mörkret eller är det hans öde att vara evigt fördömd? Vi får helt enkelt gå och se filmen för att se hur detta Draculaäventyr slutar.

 

 
 

 


RSS 2.0