Sjuk

Efter allt stressande har jag dragit på mig en riktig förkylning. Hostar så jag nästan spyr och det känns som halsen ska gå av är väl trevligt, eller inte.
 
Igår hände nåt som var lite skrämmande. Jag kunde inte låsa upp min mobil. Jag måste ha haft min mobil i över ett år, kanske två och jag har alltid haft samma mönsterkod för att låsa upp den. Men igår kunde jag bara inte komma på det. Det var helt borta ur skallen hur jag skulle låsa upp mobilen. Det tog nog en halvtimme innan hjärnsläppet försvann och jag kunde låsa upp mobilen som tur var. Det kanske blir så när man är sjuk?
 
Snart ska jag sätta mig och plugga. Det går inte alls bra. Jag hatar funktioner. Matte är kul så länge jag fattar något och just nu fattar jag inte mycket. Suck..
Men det är bara att kämpa vidare. Ska passa på lite nu när jag har lugnt och ro också. M är och hälsar på en dagiskompis för första gången. Får se hur det går men det går nog bra. O har åkt iväg till min bror med sin mormor och morfar så nu har jag bara W kvar hemma.
 
Dags för funktioner nu då...

Slutkörd

Mitt liv som vanligt. Så fort jag försöker få lite ordning och planera framåt så kör jag slut på mig själv. Det är så mycket som på sista tiden har stressat mig. Året har bara börjat men det känns som det hänt så mycket negativa saker runt mig som tagit på krafterna.
 
Men jag hoppas att det ska vända snart. Jag ska försöka vara positiv även om det är mycket som oroar mig nu. Men livet blir inte bättre av att jag stressar upp mig.
 
Ikväll hoppas jag på att somna tidigt och sen vakna pigg och utvilad imorgon.

Kattänglar

Idag har det annars varit en sorglig dag. Min syster fick åka och avliva sin katt som hon kämpat så mycket med att rädda. Han hade urinstopp precis som min katt som jag fick avliva i somras. Båda var från samma kull från en kattmamma som jag hade för några år sedan, så jag har ju haft systerskisse när han var bebis. Det var tre svarta katter i den kullen och alla tre fick avlivas på grund av att de inte kunde kissa. Den tredje fick bara bli 1år. Sorgligt är det alla fall och det kändes i hjärtat när syster ringde och berättade.
Det är ca ett halvår sedan som min katt drabbades och det drar så klart upp massa känslor nu.
 
Systers katt
 
Min katt
 
Nu är de små kattänglar som flyger omkring med sina vingar och leker tillsammans.

Behöver en mattehjärna

Det här är vad jag ska roa mig med nu i några månader. Hela dagen idag har jag tänkt att det gått så bra för mig att räkna för en gångs skull. Men nu har jag fastnat med ett tal så klart. Jag sökte klassrumsundervisning men fick bara distans så vi får se hur det går. Snart ska jag se på några youtube-filmer som förhoppningsvis kan hjälpa mig att lösa mitt tal.
 
 

Disney on ice, en vecka sent

För en vecka sen var jag och M och såg Disney on ice. Hon tyckte att det var jätteroligt så det ska vi förhoppningsvis göra om nästa år. Jag har varit lite seg med att blogga efter som jag varit helt slut efter att gjort saker flera dagar i rad. Välkommen till add-livet. Men idag känner jag mig lite piggare så förhoppningsvis är jag igång med bloggandet igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träning och bio

Jag lyckades ta mig iväg och träna idag men det var bra nära att jag tänkte låta bli när jag vaknade. Jag hade sovit jättedåligt på natten så det kändes inte alls lockande att gå upp och träna. Men jag hade sagt till en träningsvän att jag skulle komma så det kändes lika bra att få det gjort.
 
Det var skönt att träna men jobbigt. Men det blir nog lättre sen när jag får upp konditionen lite. Jag lyckades även få en smäll på revbenen under träningen så nu är jag öm där, men föhoppningsvis inte skadad.
 
Idag var det även dags för ett biobesök. Pojkarna hade fått presentkort i julklapp och ville se Pingvinerna från Madagaskar. M var också sugen på att gå på bio så det blev hennes första biobesök. Hon verkade tycka att det var trevligt men hade lite svårt att sitta still i bland. Men hon behövde alla fall inte springa på toa som mina pojkar alltid gjorde när de gick på bio när de var små.
 
 
 
Nu är jag helt slut så snart ska jag försöka sova.
 
God natt

slappardag

Ligger under mina julfiltar och har det bra. Idag har jag inte gjort mycket. Men jag behöver slappa för sen väntar några intensiva dagar. Imorgon ska bla börja träna. Det ett halvår sen senast så jag är väldigt nervös nu. Men jag ska försöka att inte tänka på det. Nu blir det bokläsning och soffmys.

Gott Nytt År

 
 
Det ser ut som att det är kattspya på tyckte M om min kaka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev ett ganska enkelt nyrårsfirande hemma. Med massa mat, massa efterrätt och annat gott. Jag var den enda som ville se Grevinnan och betjänten. Det är ju ett måste på nyårsafton precis som Kalle Anka på julafton. Men resten här hemma höll inte med. De brukar försöka slippa undan kalle också men jag håller på mina traditioner. Vi hade alla fall väldigt trevligt här hemma. M var supertrött men sova skulle hon inte göra. Istället blev hon helt hyper och galen och gav oss många skratt.
Strax innan tolv gick vi ut. Det small på för fullt hela tiden men det var trevligt att titta på. Efteråt gick vi hem och skålade i pommac.

RSS 2.0