tiden går fort

Tiden går fort, dagarna bara försvinner...

I torsdags var jag på stan med pojkarna och deras pappa. Han köpte en mycket dyr mobil till sig själv, men han verkar lycklig över sin nya leksak. Pojkarna fick shorts och t-shirtar av han och så bjöd han oss på mcd. Sen åkte vi hem och packade. Pojkarnas farfar kom och hämtade upp oss och vi åkte till deras sommarstuga.

På fredagen blev det midsommarfirande på en äng med massa andra människor. Pojkarna dansade lite runt stången. Vi fick även varsin lott men vann inget, men alla fick fika och pojkarna fick fiska i en fiskdamm. Underbart när allt är gratis =)
Sen gick vi till min sötis moster som också har sommarstuga där. Där fanns även några av hans kusiner. Vi åt massa god mat. Jag hade gärna ätit mer men det går inte. Tar stopp fast jag inte är riktigt mätt. Min sötis smala kusin har börjat få stor mage, tror hon sa att bebben ska komma i oktober. Men ingen sa något om våran bebbe. Men efter ett tag säger hans moster att så ni ska också han en. Ja i dec svarar jag. Då så hon att hon inte var säker på om jag var gravid utan hade fått skämmas annars. Då sa flera andra att de också undrat men inte vågat fråga. Så de blivande farföräldrarna hade inte sagt nåt. Men de är ju inte glada så jag är inte förvånad. Men nu fick vi allafall några grattis från de andra. Skönt att höra.

Sötisen moster säger att jag har en flickmage och hans kusin en pojkmage. Har drömt att jag får en pojke så vi får väl se.

På lördagen slöade vi mest. Jag läste ut hypnositören. Mycket blodig bok, men det gillar jag. Annars så brukar svenska deckare vara för mesiga. Sen fick vi god mat. Färskpotatis med fläskfile i sås och stekta kantareller. Mycket gott =) Sen var det dags att åka hem. Jag saknade mina missar.

Igår firade vi min bror som fyllde 21år på midsommarafton. Han fick två glass glas formade som våfflor av oss. Köpte även glass och en stor burk strössel. På torsdag fyller min söis 30år. Vet fortfarande inte vad jag ska ge honom. Han säger att han inte vill ha något men jag vill kunna ge han nåt fint samtidigt som jag är fattig. Förslag?

Vill att den här veckan ska gå fort så att jag får se min bebbe nästa vecka. Idag ska jag storhandla. imorgon bjuder min syster mig på bio, hur jag nu ska orka se tre filmer i rad =) Twilight movie night eller vad de heter. På torsdag fyller sötis år och så börar cityfestivalen. Veckan borde gå fort eller vad säger ni?

smarta syskon

Min syster ringde och berättade att hon tänker bjuda min bror på kryssning till Riga i studentpresent. Men egentligen ringde hon bara för att tala om hur korkad han är, för han hade frågat om Riga låg i Ryssland. Så hon skrattar massor i telefon och säger att han är korkad, och så säger hon till mig: Ja för Riga ligger ju i Tallinn.
Underbart =) I mina syskons sällskap behöver jag aldrig känna mig korkad:P

Snart ska jag kasta ut mig och pojkarna. Jag ska nog gå till poolen med dom. De kommer inte ha tid med mig där så jag ska nog försöka att läsa eller skriva lite.

Om jag orkar sen så ska jag försöka mig på en joggingtur. Jag vill gymma men ingen vill vara barnvakt.

bröllop m.m

Ännu än helg är över. I fredags var jag på lögarängen med pojkarna, deras pappa och min bror. Det var trevligt. Det åskade när vi kom dit men mina barn är ändå inte intresserade att bada ute.

På lördag blev det prinsessbröllop. Jag hittade bröllopstårta på ica för 25kr, bra pris tyckte jag och köpte en. Jag köpte även ett paket blåbärsmazariner som hör till det där bröllops grejet men de var så sliskiga att inte ens barnen gillade dom. Men tårtan var riktigt god.
Planen var att bara se själva vigseln men jag hade inget bättre för mig och fastnade framför tvn hela dagen. Jag gillade när kungen gav drottningen en ros, gulligt. Och våran nya prins tal var imponerande. Jag tror att han kommer bli en bra prins för Sverige.

Folk klagar på de pengar som lagts ut på bröllopet men det är väl ingenting mot vad Sydafrika har satsat på fotbolls VM, när de har en så stor fattig befolkning och jätte många aids sjuka som bara hjälporganisationer tar hand om. Jag tycker att det är värre.

Idag kommer min sötis hit. Funderar på att gymma eller ut och springa när han kommer. Fast jag är inte så träningssugen idag men det känns viktigt att hålla igång kroppen.
Sen på kvällen vill jag hyra film och ha en myskväll =)

Snart ska jag försöka städa. Allergin plågar mig.

Styrketränat mm

Den här veckan har jag varit duktig och styrketränat två gånger, får se om jag får till en tredje gång.
Men jag tränar ganska försiktigt. Hur vet man när man tar i lagom eller för mycket? Jag försöker ha vikter som är jobbiga men inte för jobbiga. Jag har lite träningsvärk i armarna nu. Vill träna hårdare men vågar inte riktigt. Även om jag är ganska övertygad om att min mage bara innehåller massa fläsk.

Foglossningen är försvunnen. Är det normalt? Kändes ju som att jag skulle falla i bitar i några veckor och sen är det borta. Kanske hör till spökveckeperioden? Tänk om mitt illaående också kunde försvinna. Tröttheten varierar. Ibland klarar jag mig en hel dag och ibland måste jag sova middag två gånger om dagen fortfarande. Blir galen. Måste bara stå ut i ett halvår till eller vad blir det?

Nu har jag beställt ett nytt läkarintyg, men om jag får något vet jag inte. Bryr mig inte så mycket. Jag skulle vilja jobba halvtid men vet inte om jag klarar det. Antar att jag blir uttvingad på nåt på heltid om jag inte får ett nytt intyg.

Upptäckte nyss att jag har en till räkning att betala den här månaden. Det suger. Har så mycket att betala den här månaden. På midsommarafton fyller min bror år och sen fyller min sötis år så jag måste ha råd med presenter. Och så kommer cityfestivalen och power meet. Sen ska man gärna har råd att äta glass och göra nåt annat smått i sommar. Det blir fattigsommar som vanligt. Men jag är van. Förstår inte dom som har två inkomster i en familj och klagar att de är fattiga. Om jag och min sötis flyttar ihop och båda har jobb så kommer vi känna oss rika. Men tyvärr har ingen av oss två tur med jobb =(

Får se när mina barn kommer hem idag. De är hos sin mormor. Min bror tog med dom hem efter att han varit barnvakt här. Idag ska även min sötis komma. Han ska spela fotboll med sitt fd jobb här i närheten.

Nu ska jag dra till affären och leta frukost. Klarar inte av det vita brödet som jag har hemma.

skaka rumpa

Jag har haft en hel del att göra det senaste dagarna, skolavslutning för pojkarna, studenten för min bror, bjj avslutning för O och bjurhovda dagen igår. Ska försöka komma ihåg att slänga in lite bilder på bilddagboken också.

Det är ganska skönt att göra massa saker för då hinner jag inte tänka på mitt illamående lika mycket. Men jag börjar fundera på om det verkligen ligger en bebbe i min magen. Jag känner mig bara tjock. Tycker inte magen växer nåt, bara fläsket som växer. Det känns som att jag går omkring och låtsas vara gravid. Även om testet var positivt, elakt illamående, tycker inte saker smakar som de ska, foglossning mm så känner jag mig som en bluff. Knäppt men så känner jag. Men om ca 3 veckor är det dags för UL, om min bebbe lever då så antar jag att det kommer vara lättare att fatta =)

Igår var jag med O på hans bjj avslutning. Blev jättesugen på att träna. Vill även träna thai och karate också. Jätte sugen. Om jag får en bebbe i dec så tänker jag börja träna i januari om kroppen håller. Vill att resten av året ska gå fort men ändå inte, vill hinna njuta av sommaren och jag vill inte fylla 30 i höst =)
Om två och en halv vecka fyller min sötis 30år =)

Självklart var jag tvungen att lyssna på årets sommarplåga som tidningarna skriver om. Den är så dålig men ändå skön och nu kan jag inte sluta lyssna. Så skaka rumpa med sean banan ;)

idag är det ok

Det känns som att jag får må ok ungefär varannan dag nu. Idag känns som en bra dag. Illamåendet och foglossningen är inte så farligt. Igår kunde jag knappt röra mig och mådde jätte illa.

Helgen har varit bra. Det var kul att komma ut lite i fredags. Spelningen i fredags var trevlig även om jag inte förstod bjj temat =) Såg flera från klubben där. Efter spelningen ville min sötis ha med mig och min bror till konrad. Jag drack ett glas fanta. En tjej kände på min mage och sa att det känns att jag är gravid. Ja det är därför du tar på mitt fläsk tänkte jag. Sen blev jag mycket trött, illamående och hade ont i kroppen så vi drog. Krogen är inte min grej nu.

På lördagen vet jag inte hur många gånger jag sov middag. Jag var hemma hos mamma med pojkarna och somnade flera gånger. Måste ha blivit sliten efter fredagen ;)

På söndagen var vi på djäkneberget med pojkarna. Det var mysigt men sjukt mycket folk. Pojkarna var mest intresserade av lekparken. Men de verkade tycka att det var spännande när en fallskärmshoppare landade mitt i folkmassan. Sen körde deras farfar hem oss i sin fina bil som han varit ute och åkt med under dagen. Jag såg så många gamla fina bilar när jag åkte buss på morgonen att det nästan kändes som power meet =)

Idag kom äntligen min första buzzador grej. Jag ska få ha glassparty =)

Senare idag ska vi på avslutningsfika för W. Tror han ska göra nåt uppträdande för oss =)

lite hopp om framtiden

Igår var jag iväg och träffade en läkare. Det gick bra. Vi gick typ igenom hela mitt liv. Pratade mycket om hela min skoltid. Hon sa flera gånger att hon tycker att jag är duktig som fortsätter kämpa fast det gått så dåligt för mig. Men jag kan inte göra så mycket annat, jag tycker att det är viktigt med utbildning.
Jag ska alla fall få en utredning om mina skolproblem. Det känns skönt. Jag ska även få en samtals kontakt och börja jobba med min ångest och sociala fobi.
Så nu har jag börjat få lite hopp om en bättre framtid =)

När jag kom hem drog jag ut i spåret och gick två varv. Mådde jätte illa och hade därför med mig suggodisar, för de brukar hjälpa. Men igår hjälpte de inte mycket. Blev mest törstig. Jag skickade iväg ett sms till min sötis om att jag är duktig som både kan motionera och äta godis samtidigt, men jag fick inget svar så jag tror inte att han höll med ;)

Nu ska jag göra i ordning mig och sen åka till stan. Måste lämna in viktiga papper. Min sötis skulle också lämna in nåt. Får se om jag kan få upp slöhögen snart så kanske vi kan ta en fika på stan.

Sen ikväll ska vi iväg och se sötisens brors band spela. Det kan nog bli kul. Vad jag förstått ska de vara ninjor i bjj gi. Hur nu det går ihop =) Men roligt blir det säkert.

en bra dag

Idag har jag varit på stan med min sötis. Vi åt kina buffe. Tyvärr hade de friterat maten för mycket eller för lite, men det gick att äta. Det var även nåt studentgrej på stan. Massa studenter som sprang runt utklädda. Några uppträdde också. Jag började nästan gråta när det gick förbi några tjejer som var utkläda till mössen i snövit. Jag känner sorg över att aldrig kunna ta studenten och att jag bara blir äldre. De där tjejerna har livet framför sig medan mitt är typ över. Så jag gick där på stan och skrattade med tårar i ögonen och försökte att inte gråta. Jäkla hormoner. Min sötis hade allafall roligt åt mig ;)

Jag skyndade mig hem sen för mina barn skulle sluta skolan. Men det kom bara ett barn. W sa att O var på arosfortet. Så jag gick till skolan för att kolla efter honom. Där sa de också att han var på arosfortet. Snällt att de talar om det för mig. O kom allafall med en buss när jag var på väg hem. Då var han en halvtimme sen. Tydligen är han med i någon grupp i skolan och därför fick åka. Tydligen mycket som jag inte vet. Känns lite snurrigt.

Lite senare på dagen köpte jag olika meloner och satte mig på balkongen. Solade och melonfrossade =)

Sen fick jag för mig att jag skulle jogga. Efter tre meter ville jag ge upp, men det gjorde jag inte. Det är alltid jobbigt att starta, men sen gick det okej. Jobbigt men jag klarade hela. Ska försöka få till det lite oftare nu och sen få upp farten.

Nu ser jag en mygga här inne. Hoppas att mina slöa katter tänker vakna snart och äta upp den.

tränings sugen

I natt hade jag en ångest dröm om bjj. Eller jag drömde att jag skulle träna och så får jag en känsla som att jag inte tränat på flera år och missat massor, och där kommer ångesten in. Jag tror inte att jag tränat någon kampsport på hela maj. Och det påverkar mig på ett negativt sätt. Eftersom jag ser mig själv som en kampsportare så påverkar det mitt psyke negativt när jag inte får till någon träning.

Funderar på om jag ska försöka mig på ett bjj pass idag. Kanske om jag kan hålla illamåendet borta och alla magproblem. Just nu känner jag mig ganska okej men man vet aldrig.

Funderar på om jag ska städa eller sova middag nu. Är jättetrött, men jag kommer ha så svårt att vakna om jag lägger mig. Jag behöver verkligen städa. Ska nog börja med att fixa tvätt- och diskmaskin sen försöka få upp lite saker från golven. Pojkarna och katterna tycker att man ska ha allt på golvet. . Det tycker inte jag.

RSS 2.0