Glassbaren

Idag kände jag mig uttråkad hemma för en gångs skull. Det har varit skönt med några regniga dagar då jag känner att jag har en orsak att bara vara hemma. Visst att jag går ut med hunden och går ut med M, men jag behöver inte vara ute och roa dom i flera timmar. Jag hatar att vara trött och seg.
Men idag kändes det bara deppigt att vara hemma så jag bad pojkvännen att köra oss till glassbaren när han slutade jobbet. Det kanske inte är superroligt men jag fick alla fall komma iväg en stund.
 
Gott med glass tyckte M.
 
På glassbaren är även vovvar tillåtna och de får en liten goodiebag om man handlar för minst 45kr. Tyvärr så blev det bara en snabbis där för lilla M blev kissnödig så vi var tvungna att åka hem.
Idag var det ganska folktomt där men det kan nog vara mysigt att sitta där och äta glass en solig dag. Tyvärr är glassen där skitdyr och den var väl inte direkt supergod, men eftersom jag tyckte att det är mysigt där och att hundar är välkomna så kommer vi nog åka dit igen nån gång.
 
Godiset var mycket gott tyckte fröken vovve, men inte maten. Fast hon är jättekräsen när det gäller torrfoder, typ inget duger.
 
Ta kort på blommor i mörkret kan man roa sig med på hundpromenader på kvällen.
Snart är det dags att sova och jag hoppas på att få en dag full av energi imorgon och gärna massa sol ute. Jag behöver komma ut och leva lite.
 
 
God natt
 
 

Min fina hund

Spanar efter ekorren i trädet.
 
Ruskar av sig lite regnvatten.
 
Min fina hund och trevliga promenadsällskap. Nu har jag haft henne lite över en månad och tycker bara mer och mer om henne. Hon är världens snällaste hund. Kanske inte mot ekorrar och harar, för dom verkar hon vilja sätta tänderna i. Hon bryr sig inte heller speciellt om andra hundar, tittar bara lite nyfiket på dom. Så länge jag har haft henne har hon aldrig skällt åt en annan hund. Men flera har skällt åt henne men då kollar hon bara på dem och ser ut att undrar vad de är för fel på dom. Hon börjar även bli riktigt gosigt och det är så mysigt. Jag som alltid trott att hundar inte är speciellt gosiga.
 
Lite bilder från hundpromenader.
Lite sånt här är inget ovanligt.
 
Fin fullmåne fick jag se mycket av tack vare min vovve.
 
Ibland passar jag även på att plocka lite bär och tar med hem till M.
 
Vovve på språng.

hur hanterar man livet?

Jus nu sitter jag ute och njuter av solen. Klänningen är på fast alla bilringar syns. Orkar inte bry mig. Jag älskar värme. Sitter här och försöker samla enegi. Livet har varit  tungt på sista tiden. Fast mittliv är nästan alltid tungt men nu börjar det bli  för mycket. Jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag är på gränsen till att bränna ut mig känns det som. Måste vara försiktig.
Sen  är det där med sorg. Hur hanterar man det?
Hur hanterar man livet?

RSS 2.0