jag behöver träningsskor

Idag har jag roat mig med en morgonpromenad i spåret. Det var ett helvete att gå där. Djup snö, hård snö. ojämn snö. Tror det tog dubbelt så lång tid som det brukar.

Sen tyckte jag att jag behöver utnyttja mitt gymkort lite mer. Så jag åkte iväg och styrketränade. Körde igenom kroppen och avslutade med 20minuters kondition på nån maskin. Sen var mina fötter bortdomnade. Det suger att kondtionen håller bättre än fötterna. Jag behöver köpa träningsskor med bra stötdämpning.

När min pappa slutade jobba idag så åkte vi till öb. Jag köpte väggfärg till min hall. Det blev ljusblått. Vet inte om det blir så fint, men det fanns inte så mycket att välja på. Det kan inte se värre ut allafall =)

Jag har varit helt slut resten av kvällen. Slöat framför tvn. Nu när klockan snart är halv tolv på natten börjar jag piggna till. Funderar på att städa lite. Hallen och köket ser förjävliga ut.

Imorgon skulle jag behöva ge mig ut och leta påskägg till barnen och köpa mer godis. Hårfärg behöver jag också. Och en present till pappa kan vara bra. Han fyller år på påskafton i år =)
Sen får vi se om det blir bjj eller thaiboxning imorgon kväll =)

Min dag del 2

Vad tror ni hände precis när jag slängt mig i badet? Jo min pappa ringde och sa att han snart var här och att jag skulle ut och hämta hjälmen och lyserna. Så jag slänger på mig kläderna fortfarande blöt och springer ut. Jag tror att jag fick vänta en kvart på honom. Som om inte det räckte så kom några ungar och trodde att jag var en kille.
Ser jag ut som en kille?

Sen hemma stressar jag för att göra i ordning mig och barnen. Och när vi är klara och precis ska gå ut då kommer min bror in genom dörren. Han som inte skulle komma. Pojkarna blev allafall överlyckliga och jag kände en viss lättnat som slapp ta med dom. De brukar alltid bråka och störa mig.

Det var allafall en riktigt bra och jobbig träning idag. Det gillar jag. Fast jag känner fortfarande att jag utvecklas bakåt. Men förhoppningsvis vänder det. Jag tror även att jag klappade till min tränare idag när han ströp mig. Mina händer var fast nära hans ansikte och jag var tvungen att klappa =) Efter träningen skulle jag skynda mig att byta om och jag hade lämnat mina kläder i omklädningsrummet. Där står en kille i duschen. Varför råkar alltid jag ut för sånt?

Nu på kvällen har det varit fullt upp på min systers område. Först en misstänkt bomb sen ett mord och nu en knivskärning i närheten. Ibland händer det grejer. Fast det skulle vara trevligare om det var bra saker.

Nu ska jag se klart navy cis =)

Puss puss

cyklat

Idag har jag cyklat till stan för att leta efter en barncykel hjälm så att jag kan cykla med pojkarna till träningen i kväll. För min bror kan inte vara barnvakt eftersom han absolut måste skaffa sig ett gymkort idag.
Tyvärr var hjälmarna för barn slut. Men jag köpte allafall ett nytt tandskydd till mig.

När jag kom hem och skulle starta min dator så hittade jag mitt gamla tandskydd bakom datorn. Typiskt.

Eftersom Linnea varnade för "ful gubbe" här på området så tyckte jag att det är bäst om jag hämtar pojkarna så slipper de gå hem själva idag. Självklart hittade jag pojkarnas försvunna hjälm på Ws hylla fast han sagt att han letat massor efter den i skolan. Får se om jag får en till hjälm nu eftersom min pappa skulle iväg och köpa en. Kanske lika bra det så slipper en av dom ha en pulkahjälm. Förhoppningsvis får O cykel lysen också.

Ikväll ska jag träna bjj är planen. Börjar bli nervös nu fast jag längtat i flera dagar efter den träningen. Hoppas det går över snart. Jag är inte nervös längre innan thaiboxningen. Så förhoppningsvis försvinner det väl när det gäller bjj också. Måste nog bara börja vara där oftare.

Idag sörjer jag att jag inte kunde börja en av mina nöjeskurser. Anatomi och fysiologi. Den kursen har jag velat läsa i flera år. Bara för nöjets skull ;) Tror att jag är sjukskriven i två veckor till. Just nu känns livet mörkt när det gäller utbildning och jobb för mig, men jag ska försöka att inte deppa ihop. Jag antar att det kommer nya chanser.

Nu ska jag nog ta ett bad. Är så frusen, som vanligt. Får se om jag vågar be min läkare om provtagningar nästa vecka när jag ska dit. Har börjat bli sjukt trött också de senaste dagarna.

kattprat


Nya leksaker till mig

Jag som tänkte vara duktig och lägga upp en bild på bloggen idag, men min kamera verkar inte ha sparat bilden. Vet inte varför, men den är väl redo för skroten snart. Men jag fick alla fall upp en bild på facebook när O inviger mina nya leksaker.

Idag skulle jag och pojkarna vara duktiga och cykla till bjj träningen. Men när det var dags att åka så hittade vi bara en hjälm. Hur lyckas man tappa bort en hjälm? Så O fick alla fall åka med sin vän. Vilket innebar -ingen träning för mig. Men jag tog W på cykeln och så åkte vi till klubben och handlade thaiskydd till mig. Så nu behöver jag inte låna några mer illaluktande handskar =) Tyvärr sitter inte benskydden bra på mina fula korta ben. Jag kommer nog få skavsår i knävecken, men det finns inte mycket att göra åt saken.

Min syster skulle ha haft pojkarna idag men hennes lata pojkvän orkade inte hämta dom. Vilket gjorde att jag hade en mycket ledsen O ett tag. Trist.

Idag hade någon skrivit på facebook att det kommit nya baccardi. Det gjode allafall mig och Linnea glada =)

Vad får man om man korsar pms med gps?
Joo... En sur kärring som hittar dig överallt.
:D

Det fick jag i sms idag som jag skickade vidare. Ca en timme senare får jag svar av flera vänner samtidigt. Undrar om det var comviq eller vännerna som var sega ;)


skit handskar

Idag följde jag med Linnea, Heaven och Elinor på öppningen av nya öb på erikslund. Det var sjukt mycket folk men ganska trevligt ändå. Jag fick en gratis toffifee ask så jag var nöjd. Igår visade de toffifee reklam på tv och jag sa till pojkarna att en sån vill jag ha och så fick jag det idag. Ibland får man det man önskar.
Tänk om det kunde fungera när jag önskar mig massa pengar och snygga pojkvänner ;)

Självklart har jag och pojkarna ätit våfflor idag. Det var mycket gott. Kanske borde äta det oftare än en gång om året ;)

Sen kom min bror och jag drog iväg och tränade thaiboxning. Jag var lite osäker på om jag skulle orka. Känner mig fortfarande sjuk till och från. Men det gick bra. Det blev mycket teknik så det var inte i lika högt tempo som det brukar vara. Idag fick jag låna ett par handskar som luktade skit. Jag har verkligen tur med lånehandskar. Jag måste  ta och köpa egna. Så be för mig att jag ska få massa pengar imorgon eller nästa vecka så jag slipper låna handskar som luktar snusk.

Nu ska jag se film och hoppas på att mitt nytvättade hår inte tänker ta hela natten på sig att torka.

the sweetest ass in the world

Jag lyssnade på absolute dance på spotify när jag städade. Så nu har låten the sweetest ass in the world fastnat i mitt huvud. Försvinn =)

Igår blev det ingen bjj träning för mig. Alla barnvakter var sjuka. Och jag behöver verkligen träna bjj. För just nu känns det bara som att jag blir sämre på det =(

Känner mig lite småsjuk. Har ont i halsen och känner mig febrig till och från. Men jag har ingen feber. Tog en bamyl på morgonen och då piggnade jag till ett tag. Illamåendet är också kvar fast inte lika starkt. Min sötis har också drabbats av samma mystiska illamående. Jag hatar dessa halvsjuka tillstånd.

Imorgon är det thaiboxning som gäller. Så hoppas att jag inte blir mer sjuk.

Nu slutar pojkarna skolan så jag ska sätta mig i fönstret och spana efter dom. Jag har ändå inget spännande att berätta nu.

strippat idag, eller?

Idag har jag roat mig med styrketräning och simning. Det gör fortfarande ont i foten när jag simmar.
Jag tror att det kom in en kille i tjejernas omklädningsrum. Jag hade precis tagit av mig badräkten och fått på mig handduken då jag ser en tatuerad arm och ett par shorts försvinna fort. Antar att det var någon som gick fel.
Funderar på om jag stod där naken eller inte. Eller om jag hade fått upp handduken. Strunt samma.

Efter träningen stannade jag till på skiljebo. Jag hade bestämt mig för att våga testa laxpytt. Självklart var det slut. Så jag köpte en hamburgartallrik. Då kom min bror och hans vän. De undrade om det inte var lite onödigt att jag ätit sånt när jag tränat. Självklart, men jag mår fortfarande illa sen i lördags. Vill ha mat snabbt.

Jag har säkert fått nån kräksjuka som inte vill bryta ut. Några instruktörer hade ju med sig barn i lördags som sa att de hade kräkits.

Nu påminde mig O om att de ska simma klädsim imorgon med skolan. Så nu ska jag leta på nåt som han kan ha på sig.

Senare ikväll ska jag kolla på svenska hollywood fruar i brist på annat

syster har börjat blogga

Idag mår jag lite bättre. Eller mycket bättre om man ska jämföra med igår.

Inte blev det någon thaiträning för mig idag. Jag hade ingen barnvakt. Trist. Men jag kan ju alltid sparka och slå i luften lite hemma ;)

Pojkarna håller på att städa sitt rum nu men det låter mer som att de har party där inne. Det skulle inte förvåna mig om det ser värre ut där inne nästa gång jag kollar.

Nu har även min syster skaffat blogg. Får se om hon skriver lika mycket som hon pladdrar ;)

Jag har fyllt på med länkar nu. Om någon vän känner sig glömd så säg till.

Nu ska jag försöka göra något vettigt.

Sjuk???

Det blev full fart igår. Mycket handlande hit och dit.

Idag hämtade min pappa pojkarna och jag åkte iväg och tränade bjj på morgonen. Kände mig trög idag på träningen men det var ok ändå. På vägen hem blev jag illamånde. Tyvärr har det hållt i sig resten av dagen. Känns som åksjuka illamående. Jag mår riktigt kasst. Har fått huvudvärk nu på kvällen också.

Min sötis har varit här hela dagen. Vi hyrde film och åt glass. Illaåendet blev lite bättre av det kalla, men sen var det kört igen. Nu har han åkt till jobbet. Jag tycker inte om att vara ensam när jag mår så här dåligt. Tur att jag har katterna alla fall.

Dags att dricka nåt kallt och slänga mig på soffan.

konstig rygg

Idag är min rygg konstig. Jag tror det är träningsvärk. Men bara på höger sida.
Eller så har jag sovit konstigt och blivit missbildad ;)

Thaipasset igår var kul. Jag fick träna ihop med en lång tjej. Instruktören sa: det gör väl inget för du gillar ju att träna hårt. Hur vet hon det? =)
Den långa tjejen frågade om jag tränat kampsport tidigare. Det märks tydligen på mig =) Skönt att höra.
Vi gjorde massa långa kombinationer. Det gick otrolig bra för mig. Annars brukar jag vara jättetrög när det är mycket på en gång. Men jag måste köpa nåt som ger stöd för handlederna. De senaste två gångerna nu har jag fått ganska ont när jag slår. Antar att det är därför man ska ha sånna där boxarlindor under handskarna?
Nu har nästan alla tjejer köpt sina skydd. Jag vill också köpa. Men det får vänta.

Igår var jag ganska glass sugen efter träningen. Jag var lite orolig ifall jag inte skulle kunna stå emot när jag gick in och handlade sen. Men jag kunde. Jag börjar nästan bli lite stolt över mig själv. Men idag blir det fredagsmys. Men vet inte om jag är sugen på nåt.

Jag behöver handla strumpor åt mina pojkar idag. Alla bara försvinner eller så är det bara en av varje. O skulle även behöva byxor. Jag tror att han har två hela byxor. Fast en av dom är jeans och de vägrar han använda under utebyxorna. Även sina utebyxor är trasiga på knäna. Hans farfar lagade dom för inte allt för länge sen. Men nu är det hål igen. Han har också haft sönder sina vinterstövlar. Hur ska jag få min pojke att sluta ha sönder sina kläder?

Nu ska jag sluta sega och klä på mig.
Ny dag nya problem ;)
Eller?

Jag hittade katter på tapeten idag


inte sova på dagen

Jag vill aldrig mer sova på dagen. Jag drömde att jag hade haft inbrott medan jag sov. Att de stal min dator, smycken och dagböcker bla. Det kändes så verkligt. Obehagskänslorna sitter kvar nu flera timmar senare.
Jag borde nog även ta och skaffa mig en hemförsäkring.

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Jag ska träna thaiboxning ikväll. Hoppas att det blir mycket sparkar. Fast egentligen borde jag vila. Mina ben känns fortfarande inflammerade. Men det ska nog gå att träna med lite ibumetin och voltaren salva. Dumt javisst. Fast jag har aldrig påstått att jag är smart ;)

Jag  börjar även bli godissugen. Inte bra. Jag har varit otroligt duktig på sista tiden. Hetsätningen har upphört. Nu håller jag mig till fredagsmys och lördagsgodis. Tyvärr händer det inte mycket med vikten. Men det tar nog ett tag innan kroppen vågar släppa ifrån sig massa fett. Mitt cola zero beroende är fortfarande ett stor problem. Men jag ska snart försöka ta tag i det också. Men en sak i taget =)

Nu spelar pojkarna Wii sports. Det var länge sen. Det har mest varit zelda på sista tiden. De är jätte duktiga på zelda. Snart bättre än mig och deras pappa, eller så är de det redan. Jag spelar aldrig nu förtiden. Fast jag börjar bli lite sugen nu när de kommit så långt.



slutkörd

Samtalet kom igår efter kl fyra. Då hade jag börjat känna mig orolig och bortglömd. Men det mesta verkar lösa sig för mig nu. Men jag kommer nog inte sluta oroa mig fören i slutet av nästa vecka.

Det blev heller ingen träning för mig igår kväll. Jag kände mig mentalt slutkörd.

Idag känner jag mig fortfarande trött och mina ben och knän gör ont. Känner mest bara för att vara i fred. Vara hemma och bara vara. Men förhoppningsvis orkar jag städa lite innan pojkarna kommer från skolan.

Nu har jag även läst klart Magdalena Graafs bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig.
Jag kunde inte lägga ifrån mig den. Den var riktigt bra. Läs den!

Väntar

Idag har jag roat mig med att gå en morgonpromenad på 50minuter. Sen efter frukosten cyklade jag ner på stan för att lämna en grej. Sen dess har jag varit trött och frusen.
Jag väntar även på ett viktigt telefon samtal, men det verkar inte komma något.
Ska jag behöva vänta till imorgon?

Får se om min bror kommer idag. Då ska jag  försöka ta mig iväg och träna. Fast jag har ingen som helst lust att träna idag. Jag vill bara slöa och läsa böcker.

Lite länkar

Nu har jag fyllt på med lite länkar.
Fixar lite till sen någon gång när jag orkar =)

träning och mys

Helgen har bestått av träning och mys.

På lördagen åkte jag iväg med pojkarna till bjjträningen. O tränade först. Efter han så var det min tur. Äntligen fick jag med min syster också. Men det kändes mest som vi misshandlade varandra. Så mycket gör jag aldrig illa mig med andra. Fast iof så rullade även två stora killar in oss. Traffade min stackars ryggrad. Fast det värsta stod allafall min elefantsyster för. Hon krossade min fot. Så nu har jag ett stort blåmärke på foten. Hon påstod även att jag petade henne i ögat. Men det vet jag ingenting om.

Efter träningen tog syster med sig mina pojkar hem och jag cyklade hem där min sötis väntade. Vi hyrde film, Inglourious basterds och han köpte massa glass mm. Vi slöade på soffan sen resten av dagen/kvällen och somnade tidigt. Ganska skönt att umgås utan barn och bara vara.

På söndagen kom pojkarna hem. O hade blivit kär i sin kusins kusin som också hade varit hemma hos min syster. Fast hon verkar glömd när han kom hem. Bara dator/tv-spel som gäller hemma. Själv passade jag på att åka iväg och träna med deras pappa fortfarande var kvar. Det blev thaiboxning och tredje träningsdagen i rad.

Det var en ganska kul träning även om jag blev utan partner igen. Ibland fick jag träna ihop med instruktören eller så blev det säck. Vilket innebar att jag fick fortsätta medan de andra böt mittshållare. Dubbelt så mycket teknik för mig då. Men det gillar jag. Fick fick även träna att blockera slag mot huvudet och att ta sparkar i midjan. Sånt kan jag redan men det var länge sen jag fightades. Men det är ändå skönt att träna på, så att det inte känns som jag varit på nåt boxpass på friskis bara. Hårt ska det vara. Fast det var ju inte så jätteskönt när tränaren tyckte om att sparka på mina revben. Men det är okej så länge de inte går sönder =)

När jag kom hem var jag fortfarande hög på endorfiner och sprang upp för trappan. Sen följde jag med min sötis till bussen. När jag kom hem började tröttheten komma. Resten av kvällen var jag helt slut. Både i huvudet och i kroppen.

Idag har jag försökt slöa så mycket som möjligt så att kroppen får vila. Min benhinneinflammation har blivit värre och knäna och armbågarna känns slitna.

fredag

Idag blev jag sjukskriven. Skönt. Det ger mig lite tid att hämta andan. Det ger en viss lättnad i allt det jobbiga nu.

På förmiddagen hade jag även stor beslutsångest över om jag skulle åkta till gymmet eller inte. Jag var inte alls träningssugen men kände inte heller för att sitta hemma och ruttna bort. Sen när jag tränar har jag inte tid att må dåligt. Träning ger mig chans att släppa allt jobbigt och må bra för stunden.

Jag styrketränade ca en timme, sen blev det 15minuters kondition på nån grej. Klarade inte längre för mina fötter domnade bort. Fattar inte varför. Sen simmade jag i 30 minuter. Det gjorde mycket ont till och från i min vänstra fot. Fattar inte. Det gör inte ont att gå, springa eller cykla. Min simma gör ont. Vad är det för fel på min kropp ibland??

Funderar på att ta ett bad och läsa en bok. Ikväll tror jag att det kommer någon film på tv som kan vara okej att se.

På väg mot samhällsbotten?

Idag var jag iväg på mitt möte. Det gick ok, det var inte så farligt som jag hade förväntat mig.
En liten del av problemet är löst men så måste jag vänta till tisdag för svar på resten.
Så håll tummarna.

När jag kom hem så hade jag fått ett skrämmande brev som fick mig att gråta flera gånger idag.
Men förhoppningsvis löser det sig där också.

Jag hade tänkt trösta mig med thaiboxning på kvällen, men så blev det inte heller. Min bror var på väg men så ändrade han sig. Det hade hänt nåt med hans vän. Så jag lät honom ta hand om vännen. Ingen ide att säga att jag också var ledsen.

Men efter ett tag hemma så började jag må bättre. Det är som min kropp stänger av det jobbiga och stressiga.

Jag funderar på att åka till gymmet imorgon, men känner mig lite osäker om mitt kort kommer funka eller inte. Nautilius har alla fall svarat att de fixat autogirot och att betalningsdatum kommer vara i slutet av mars i stället. Men om det inte skulle fungera så får jag alla fall motion av att cykla dit. Man ska väl tänka positivt..

Snart ska jag försöka sova eller nåt. Min läkare ska ringa tidigt imorgon.

Godnatt

dags för promenad i solen

Det är fint väder idag också. Skönt. Så snart ska jag ut på en promenad och få lite sol på mig innan pojkarna kommer hem. Men först ska jag dricka upp mitt te.

Jag har fortfarande lite träningsvärk men det är inte så farligt. Får se om det blir värre ikväll. Jag tränade bjj igår. Jag var sjukt nervös innan. Första gången på länge som jag var själv utan min bjj vän eller min syster. Jag funderade på om jag skulle kolla på istället men en av tränarna sa åt mig att byta om. Så då gjorde jag det. Vilket jag är glad för. Jag hade roligt. Jag fick träna tekniker med en kille och det gick bra. Jag kände mig inte så trög som jag brukar göra. Värre var det att sparras mot killarna. Där hade jag inte mycket att komma med, inte mycket ork heller. Jag behöver bli starkare och få bättre kondtion. Idag har jag även ett fint strypmärke på halsen, som ser ut som ett sugmärke. Fast det såg värre ut igår. Vi gjorde en teknik där man skulle strypa med dräkten. Det kändes som att kragen höll på att skära in i halsen. Inte alls skönt. Men roligt =)

Jag är sugen på att gymma och simma, men det har inte löst sig med mitt autogiro än och jag har ingen lust att cykla dit i onödan. Nautilus kundtjänst på mail verkar inte vara snabb.
Jag väntar även svar på två andra ganska viktiga mail.

Imorgon ska jag iväg på ett viktigt möte. Jag ser inte fram emot det. Men jag måste.

Dags för promenad nu då. Jag vill gå i spåret, det är som meditation för mig. Men det är fortfarande massa snö och is där. Så nu blir det cykelbana, inte lika roligt men det får duga.

aj

Aj träningsvärk!
Gårdagens thaipasset var riktigt jobbigt, men roligt. Det blev mycket sparkar, det gillar jag.
Jag längtar efter att få fightas.
Jag hoppas att jag får pengar i slutet av den här månaden. Då kanske jag kan slänga in lite karateträning också. Det känns som det saknas en bit i mitt hjärta när jag inte tränar karate. Ändå har jag prioriterat bjj och thai framför det. Jag vet inte riktigt varför. Fast jag tror att bjj också håller på att ta en plats i mitt hjärta.
Ett liv utan kampsport är inget liv.

Annars så har jag inte så mycket att berätta just nu.

bjj idag

Igår när pojkarna kom in efter sin lekstund så klagade O på att han hade ont i ryggen. Stackarn hade ramlat på en isfläck. Han bäddade ner sig i soffan och gnällde i över en timme. Sen somnade han. Jag tyckte att det var konstig så jag kollade tempen. 39,6. Bara så där från ingenstans, han som lekt och härjat här hemma hela dagen. Sen var han febrig hela kvällen. Kollade tempen idag på morgonen, 37,0. Barn är konstiga ibland. Hoppas att febern håller sig borta.

Idag har jag haft lyxen att få åka bil til och från träningen. Jag tänkte nästan strunta i bjj träningen för att min hud är så dålig. Men jag ville så gärna träna så då blev det så. Mamma och pappa kom hit och var barnvakt. Vi var fem tjejer idag och massa killar. Jag har inte tränat tekniker på länge och kände mig riktigt trögfattad. Men jag lyckades allafall göra ett armlås på min blåbältesvän under sparringen, så jag är nöjd.

Nu försöker jag få hit min syster imorgon så att jag kan gå på thaipasset. Jag har bestämt mig för att jag ska komma i min blåa dräkt till bjj passet på tisdag. Eller jag kommer i den nu men byxorna sitter för tight.
Stackars min familj, jag bara tjatar om barnvakt jämt. Tur att de är snälla och ställer upp, för det mesta allafall. Men när snön är borta ska jag börja ta med barnen. För då kan vi cykla tillsammans.

Jag har även varit duktig och dammsugit idag. Alla dammråttor började störa mig. Så jag och pappa åkte till maxi efter träningen. 99kr för tre dammsugarpåsar. Förut kostade nåt liknande 30kr men de hade inte kvar dom. Dyrt att städa. Disk och tvättmaskin är igång. Skönt.


Nu börjar alla smala människor att banta

Igår väntade jag i flera timmar på ett samtal som aldrig kom. Det kändes ganska värdelöst.

Men jag var ändå glad och träningssugen och drog iväg till thaiträningen när min bror kom.
Jag tränade ihop med en lång tjej. Som om det inte var tungt nog att hålla thaimittsar, att hålla dem ovanför huvudet är sjukt jobbigt. Instruktören sa att det blev extra träning för mig. Men sen böt vi partner och det blev mycket bättre. Men jag är inte riktigt nöjd, det känns som att passet kunde varit lite hårdare.

Träning är det enda som kan göra mig glad nuförtiden. Då slipper jag tänka på allt annat. Jag hoppas att några av mina stora problem kan lösas redan nästa vecka.

Nu börjar alla smala människor banta. Varför då? Ska alla bli vandrande pinnar till sommaren? Jag känner ingen press att börja banta, jag lovar. Eller inte. Suck. Själv funderade jag på att ta en pulverhelg. Men jag var jättehungrig på morgonen och insåg att jag skulle vara grinig resten av dagen utan mat. Men jag tror att jag ändå ätit ganska nyttigt idag. Än så länge.

Klockan är nästan fem och jag tycker att dagen har gått sjukt långsamt. Mina dagar brukar gå fort fast jag inte gör så mycket. Det soliga vädret får mig att vilja ut i spåret och springa, men jag misstänker att det är isbana där. Men när snön är borta, då ska jag bo i spåret. Mina pojkar är ute och leker nu. Jag ska nog gå ut och testa om deras farfar lyckas laga min kamera. Det är väl på tiden att min bilddagbok uppdateras. Nehe de hann komma in. Vad ska jag roa mig med då?

ganska blandat

Just nu är mina barn och åker skridskor med sin farfar. Själv vet jag inte vad jag ska göra.

Jag började läsa en av mina nya böcker som jag köpte igår. Åsa Sandell, bakom garden. Men jag kan inte koncentrera mig. Jag är så nervös över en sak.

Funderar på om jag ska städa istället, men jag vet inte var jag ska börja. Hela mitt liv känns rörit just nu. Kan jag städa upp mitt liv?

Ikväll ska jag träna thaiboxning allafall. Det är precis vad jag behöver. Få slå och sparka av mig lite och tänka på annat. Fast samtidigt finns en viss oro för hjärtat där allafall fast jag gjort ekg. För när jag fick ont så var ju min puls så hög så att det kändes som att halsen höll på att sprängas. Under ekg fick jag inte ens röra mig och skulle vara avslappnad. Borde de inte ha tagit ett arbets ekg eller vad det heter istället? Men strunt samma jag ska träna i vilket fall som helt.

I tisdags fick jag inte tag på min bror, det fick däremot min stora son. Som sa fel tid. Så kl 18 ringer min bror och säger att han snart är hos oss. Trevligt säger jag, min träning börjar kl 18. Så det blev ingen bjj för mig. Men idag har min bror lovat att komma till kl 17. Vad jag hört så var det tjejer med på bjj passet i tisdags. Hoppas att de fortsätter.

Igår var jag på stan med mina pojkar. W hade sina födelsedags pengar att handla för och jag mitt bok presentkort. Jag köpte boken som jag nämnde ovanför, sen: andreas carlsson, live to wn, magdalena graaf, det ska bli ett sant nöje att döda dig, mia törnblom, så dumt, våga leva- fri från blyghet och social ångest. Det var ganska svårt att samla ihop böcker för 500kr. Det trodde jag aldrig. Min bror fick oxå en bok och pojkarna ett varsit målarblock.

Nu har jag även hunnit ut och hämtat pojkarna. Deras farfar bröt armen och ska gå till akuten från oss. Tråkigt =(

Nu fick jag även ett sms från min syster att jag väntar ett samtal från ett visst ställe. Jag vill inte. Jag kan inte prata i telefon med okända människor.

läkarbesök

Idag har jag varit iväg och träffat en läkare. Jag fick mina remisser som jag ville ha.
Mitt blodtryck var bra, min puls var hoppig, vad nu det betyder och mitt EKG var bra. Så det finns ingen förklaring till varför jag fick ont och blev svimfärdig på träningen. Fast jag tror att kroppen blev överansträngd eftersom jag var lite småförkyld.

Jag skulle behöva göra ett nytt försök på arbetsförmedlingen, men jag har ingen barnvakt.

I kväll vill jag träna bjj. Men jag har inte fått nåt ordentligt svar av min bror om han ska vara barnvakt. Idag är det även nybörjarintagning. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig. Min syster skulle ha varit med idag men så fick hon för sig att tattuera sig i söndags. Det är alltid nåt som krånglar på tisdagar. Det känns som att det var evigheter sen som jag tränade bjj.

hopplöst på arbetsförmedlingen

Igår firade vi W med alla vuxna och lilla kusinen. Som vanligt blev det väldigt stressig för mig att hinna allt. Jag som tyckte att jag planerat allt i god tid men hela tiden dökt det upp nya saker. Men kalaset var allafall trevligt. Stackars W var helt slut senare, men nöjd. Pojkarna fick godis och en film att dela på av Os gudmor. Otacksamma O sa att den är tråkig fast han inte sett den. Senare på kvällen sa jag åt han att det är inte snällt att säga så. Då säger W: men Linnea sa att min present jag fick av henne är tråkig, men det tycker inte jag, jag gillar kläder. Jag tyckte att det lät roligt =) Pojkarna såg allafall filmen igår (monster vs aliens) och O tyckte den var jättebra. Idag har de sett den flera gånger.

Idag skulle jag åka ner på stan tidigt, men min barnvakt var sen. Så vid tolv var jag nera på arbetsförmedlingen. Tog en lapp, väntade. Gick runt på stan med syster, åt kina buffe med syster, kollar ams ibland, händer nästan inget. På två timmar så gick de 18nr, och jag hade 56nr framför mig och två timmar kvar till stängning. Då gav jag upp. Hopplöst. Jag köade även länge på att annat ställe och när jag kom fram fick jag veta att någon annan hade fått den sista platsen.      

Sen tycker jag att världen kan sluta drabbas av naturkatastrofer.

RSS 2.0