Omringad av pälsrumpor

 
Det är skönt att bara kunna ligga i sängen och läsa när man är sjuk. Speciellt när man är omringad av pälsbollar. Den vita pälsen är hunden och den svarta på andra sidan är en kattrumpa.
 
Alla barnen är sjuka, fast pojkarna verkar vara på bättringsvägen. M vet jag inte riktigt vad jag ska göra med. Hon blev sjuk i fredag och hade högt feber både fredag och lördag och jätteont i kroppen. Söndag feberfri och ganska pigg. I måndags var hon lite småhängig och igår gnällig och hängig. I natt sov hon dålig och var gnällig och hängig på förmiddagen. Febern är tillbaka. Bara 38,0. Men ändå. Jag tycker att det är dags för den lilla damen att bli frisk nu. Själv känner jag mig bättre idag, lite hosta kvar, men det gör ganska ont att hosta så det undviker jag gärna.
 
Nu ser M på monster high och ritar samtidigt. Hon har fått lite ipren, som gör mirakelskillnad på henne. Själv ska jag fortsätta att läsa nu och mysa med pälsbollarna.
 

Datormördare

Min nya dator tänker ge upp. Jag förstår inte varför. Jag fick den i november och den var helt ny. Innan dess hade jag en av barnens gamla datorer nån månad. Före den hade jag en helt ny dator som höll ungefär ett år. Sen har jag nog haft några fler innan dess.
 
Men det verkar vara ungefär samma fel på alla. Bilderna börjar blinka och mozilla strular allt oftare. Datorn blir bara segare tills den knappt går att använda längre.
 
Jag förstår inte vad jag gör för fel? Jag stänger av datorn på rätt sätt, jag spelar inget. Surfar bara på internet, typ kollar fb, läser bloggar och nyhetssidor. Ibland försöker jag mig på lite skrivande också. Jag tycker inte att jag gör något konstigt men ändå känns det som att jag mördar datorer på löpande band.
Tur att jag har garanti på den här datorn, måste bara hitta pappret. #slarvmaja
 

Alla hjärtans dag

Idag har vi firat alla hjärtans dag lite smått här hemma. Jag hade tänkt baka lite mer och sen köpa lite alla hjärtansdag ballonger. Men jag orkade inte med det som jag tänkt, är sjuk. Alla utom W är sjuka. Fast jag tycker att jag lyckades få till det ganska bra med tanke på hur jag mår. Firar mest för Ms skull. Hon tycker det är viktigt. Pojkarna bryr sig inte lika mycket även om de tycker att det är trevligt.
 
Rosorna, tulpanerna och chokladrosen har jag fått av pojkvännen. Barnen fick också varsin chokladros men de åt upp sina på en gång. Godiset köpte jag för ca en vecka sen, vilket var tur för jag hade nog inte orkat handla nåt den här helgen. Gelehjärtan är ju ett måste på alla hjärtans dag.
 
 
 
 
Min fina chokladros. Den ska jag spara till bättre tider. (Får se om den överlever morgondagen). En bit kladdkaka och tre gelehjärtan så går det inte att få ner något mer sliskigt. Men det finns mycket kvar och det är en ny dag imorgon.
Jag tycker att jag har haft en ovanligt trevlig alla hjärtans dag, trots sjukdomar.
 
Hoppas att ni också har haft en trevlig dag <3
 
 
 
 

Banta med bajs?

 
 
Skulle ni det? Ta piller med smala människors bajs. På nåt vis tycker jag att självsvält låter mer lockande då...
Fast det är nog inte heller min grej. Jag får nog forsätta att vara en knubbis tills jag hittar nåt sätt som passar mig.

Morgonsvammel

God morgon
Idag är det första februari, tiden går fort. 
 
M är på bättringsvägen men inte helt bra än. Nu håller istället resten av familjen på att bli sjuk. Det är bara W som inte verkar ha blivit smittad. Pojken som längtar efter att bli sjuk för att slippa gå i skolan.
 
Min stackars älskling höll på att hosta ihjäl sig natt så han får nog ingen rolig dag på jobbet idag. Han kom hem från Tyskland i lördags, då han varit där på utbildning i några dagar med jobbet. Sista dagen var han ut och festa med chefen hela natten, kanske inte så smart när man redan är lite hängig. Själv trodde jag att jag skulle få feber igår kväll, men den verkar hålla sig borta. Jag har känt mig dålig hela helgen men idag är jag mest trött, än så länge.
 
Får se vad jag ska hitta på idag. M och O är hemma och hostar. Så det blir nog mycket vila för dom. Jag själv skulle behöva städa och rensa här hemma. Får se hur det blir med det, om jag vaknar till lite mer.
Jag har varit vaken i ca 2 timmar men kan knappt hålla ögonen öppna nu.
 
Oj vilket tråkigt inlägg de här blev. Men det är måndag morgon och jag har inte vaknat till liv än.
 
Även om det bara verkar bli en tråkig hemmadag idag så hoppas jag på att det kanske ändå händer något roligt och spännande idag. Man ska väl tänka positivt.
 

RSS 2.0