Idag har jag testat en ny sport

Idag har jag testat på eskrima. Det var kul. Jag fick slåss med pinnar och sen blev det lite kniv på slutet. Det känns som det är bra träning för koodination och koncentration. Sånt som jag är jättedålig på. Jag skulle gärna vilja lära mig att använda svärd. Jag tycker det ser så vackert ut när de svingar omkring med det. Tror det bor en liten samuraj inom mig. Nu är ju inte eskrima direkt det som jag är ute efter men det känns som att det kan vara en bra början. Nästa gång hoppas jag att få med min syster. Idag var jag helt själv på det passet och kände mig lite modig som vågade mig dit. Men det gick bra.
 
Efteråt var det dags för bjj. Jag satt och slöade ett tag, hade fått huvudvärk efter första passet. Men sen bestämde jag mig för att vara med en stund. Jag var ju ändå där. Det var kul och jobbigt. Känner mig nöjd med dagens motion alla fall.
 
På hemvägen insåg jag att jag ska vara hos tandläkaren 7,10 imorgon. Dags att göra klart rotfyllningen. Skönt när det är klart men jag misstänker att det är dags att börja på en ny tand sen.
 
Jag ser inte fram emot att gå upp kl 6 på morgonen, kommer ju knappt upp vid sju längre. Jag har nog blivit lite bortskämd av att ha morgontrötta barn.

En gång i tiden....

 
 
En gång i tiden hade jag också en sån kisse som viftade med tassarna när han ville ha något.
Han var utekatt och försvann. Vet inte vad som hände honom. Grannarna brukade kalla honom för cirkuskatten.
Kanske var det något som kidnappade min charmiga kattkille. Vem vet. Jag hoppas att han fick ett nytt bra hem och att inget hemskt hände med honom.

Oj då det blev visst lite extra

Doftljus från Countryhouse
 
Parfym från Body shop
 
Lite mer dofta gott från en affär jag inte minns vad den heter.
 
Budgetljus och lykta från Maxi
 
Så nu jävlar ska jag och hemmet lukta gott. Hoppas jag....
Sen kommer jag att få gråta till slutet av april när jag slösar pengar men jag hoppas att det är värt det.

Lördagsfunderingar

Idag verkar det som M är som vanligt. Igår var hon också mycket bättre men fortfarande hängig. Verkar som medicinen hjälper. Skönt.
 
Jag funderar på vad vi ska göra idag. Jag behöver hårfärg och sen vill jag åka till TGR och köpa lite påskpynt. Men jag tror min privata taxi tycker det är lite långt att åka bara för det. Kanske W kan passa på att handla för sitt presentkort därborta. Jag skulle även vilja äta lunch på IKEA idag men vågar inte slösa för mycket för på måndag ska jag till tandläkaren. Man vet ju aldrig hur mycket det kommer gå på där.
 
Jag behöver ett jobb, är trött på att vara fattig. Men vilken jobb skulle passa en add-typ som jag?
Det skulle vara skönt om livet kunde gå lite framåt nån gång. Det är så trist att sitta fast på samma ställe i livet hela tiden. Jag vill ha ett jobb, körkort och ett hem där vi får plats. Just nu känner jag mig så fastlåst och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det.
 
Nu ska jag alla fall försöka städa undan röran av böcker som jag rivit fram. För läsa en bok i taget går ju inte.
Rastlös, stressad och uttråkad. Varför vara lagom när man kan vara lite galen?
 
Ha en bra lördag.
 
 

Sjuk M och After work på lindex

Lite bubbel och snittar. Inte det enklaste att ta kort med en hand.
 
Jag fick ett nagellack och en tidning.
 
Tyvärr hittade jag inga kläder som direkt lockade mig. De fanns några byxor som såg trevliga och sköna ut, men jag och byxor är inte bästa vänner. Det är hopplöst att köpa byxor eftersom jag både är superkort och tjock.
Så det blev inga kläder för mig. Istället köpte jag en väska till mig och ett par Mimmi solglasögon till M.
 
På hemvägen tyckte jag att det var dags för lite Spicy hot. Köpte med mat hem. Lyckades även få i M lite nudlar. Den lilla damen har hög feber och kanske halsfluss. Men lite alvedon kan göra underverk för stunden.
 
 
Jag och M var i väg till vår vårdcentral tidigare på dagen. Dr kollade i halsen och sa att hon var jättesvullen och att han trodde det var halsfluss men ville ta ett prov ändå. Pet i halsen och stick i fingret. Halsprovet var negativt men hon hade hög sänka. Tillbaka till labb för nytt stick i fingret, han ville utesluta körtelfeber. Sen gick vi iväg och köpte glass medan vi väntade på provsvar. Tillbaka till Dr som säger att han bestämt sig för att skriva ut antibiotika för säkerhetsskull eftersom hon var så pass svullen i halsen. Men han ville även göra en halsodling. Så tillbaka till labb igen med M som då var hysterisk och inte ville lämna fler prover. Tyckte så synd om henne.
Att gå till labb för att plågas tre gånger + att dr petade henne i halsen så hon fick kväljningar verkade vara för mycket. Hoppas att hon inte får nån läkarskräck eller nåt.
 
Hoppas hennes medicin hjälper nu och att hon mår bättre imorgon.

Blommor

Idag hade W med sig lite blommar han plockat på väg hem från skolan. Jag har snälla pojkar i mitt liv.

Vill du vara med på TV?

Anmäl dig hos statist.se. Där finns det över 1000 jobb att söka, varje dag.
Jag tycker att det verkar roligt.

Jag fick en present

 
 
Söt pojkvän kom med en chokladask till mig igår. Sånt gillar jag. Lite gulliga småöverraskningar i vardagen är alltid trevligt.
 
Annars så är M sjuk igen. Igår tänkte jag att hon var redo för dagis efter att hennes mage varit bra i två dagar. Men igår kväll fick hon feber. Fast det är ju inget ovanligt när det gäller henne. Det är ganska ofta som efter att hon varit sjuk och sen mått bra i något dag blir sjuk igen. Ändå blir jag så förvånad varje gång. Pojkarna är alla fall i skolan idag. Hoppas att de håller sig friska.
 
Själv har jag huvudvärk nästan hela tiden nu. I måndags var det en typ 100kilos killle som råkade ge mig en spark i huvudet på träningen. Kan bli så när det är trångt i lokalen. Slog ihop med tänderna och sen blev jag väldigt illamående, men konstigt nog gjorde inte huvudet ont just då. Kändes nästan som jag blev bedövad i huvudet. Men självklart kom huvudvärken senare på kvällen och illamåendet satt kvar. Igår hade jag huvudvärk när jag vaknade. Inte blev det bättre av att jag fick en glasskartong i skallen, på samma ställe. Idag har jag lite lätt huvudvärk utan att ha fått något i huvudet.
 
Nu är det tedags och plugga lite personlighetspsykologi- till en tenta som jag förmodligen inte kommer våga göra ändå.
 
 

Beställt en klänning

Idag kan man köpa klänningar på Nelly för 100kr st. Jag är lite fattig just nu men beställde ändå en klänning. Det kan vara trevligt att ha något fint till sommaren. Nu måste jag bara skaffa mig en midja så att den sitter bra också.
Jag hade gärnat handlat mer, men det får bli en annan gång.
 
Denna klänning blev det. Jag gillar blått och tycker att den här är riktigt fin. 100kr och gratis frakt, kan det bli bättre?

Nässjuk

M kommer med ena handen bakom ryggen och jag frågar henned vad hon gömmer där.
Inget svarar hon.
Så jag plockar fram hennes hand och det visar sig att hon har snor på fingret. Hon vet att jag inte gillar att hon petar i näsan.
Med ledsen röst säger hon: Jag ville inte peta i näsan....jag är nässjuk.
 
Så då vet vi det. Nässjuk = pilla i näsan mot sin vilja
 
 
Från nässjuka till magsjuka. M har haft stora problem med magen den här helgen. Vet inte om det är riktig magsjuka, hon mår hur bra som helst annars. Pigg och glad men ganska frustrerad över att vara hemma.
W däremot har haft feber hela helgen. Feber och ont i kroppen, precis som M hade tidigare i veckan. Får se om vi andra klarar oss. Själv har jag haft stora problem med huvudvärk i dag fast det börjar lätta lite nu på kvällen.
 
Snart är det dags att natta barn och hoppas på att få en lugn kväll.

Helg

Vad ska man då roa sig med? Idag är barnen lediga och vi har bara varit hemma och slöat. Jag skulle vilja hitta på något men vet inte riktigt vad. Känner mig uttråkad. Ont i en arm har jag också. Jag var iväg och tränade igår kväll och måste ha skadat armbågen under träningen. Tyvärr märkte jag inte det förren någon timme efter att jag kommit hem. Jag är lite överrörlig i armbågarna och igår fastnade jag i ett ordentligt lås, men eftersom det inte gjorde ont så klappade jag inte heller i första taget. Det får jag lida för nu. Något är fel i min armbåge och det är mycket störande. Förhoppningsvis läker det fort. Jag hade planerat att träna lördag och söndag, får se hur det blir med det nu.
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Känns som det mest spännande som kommer hända i mitt liv idag är när jag ska åka iväg och köpa fredagsmys till barnen.
 
Tråkigt!!!!!!!!!!!

Sponsrad video: Wästgöta kloster-ostar-fortfarande munkarnas favorit

 
 
"Detta är ett sponsrat inlägg"

Frukoststunden bör vara helig och avnjutas i lugn och ro för alla. Detta får nu även munkarna i Wästgöta klosters ost-reklam göra. Tidigare tvingades munkarna i reklamen smygäta sin favoritost men nu när Wästgöta kloster gör en nylansering av varumärket så får munkarna njuta av sina frukost precis som oss andra.

 

Nu har även ostsortimentet utökats med två nya smaker. Wästgöta kloster Munkens Blå som har en smak av nötaktiga toner, aromatisk smak och en mogen karaktär. Den andra är Wästgöta kloster Munkens Grädd som har en smak av gräddig och fyllig arom och lite syrlighet. Ostförpackningarna har fått ny design och blivit återförslutningsbara.

 

Själv älskar jag ost och äter det nästan alltid till frukost. Jag kan mycket väl tänka mig att ha dessa smaker på frukostbordet. Ost med smak passar inte bara bra till frukost utan är även trevligt att äta när man vill lyxa till det lite, till exempel på kex med ett glas vin till.

 

Nu blev det jul igen

Det känns så alla fall. Nästan så att jag är sugen på att packa upp alla julsaker. Snön får mig att längta efter julen.
Men jag får försöka fokusera på påsken istället. Fast jag har knappt några påsksaker. Det är nog bara lite småsaker som barnen gjort på dagis.
Jag skulle vilja ha lite gula ljus, några kycklingar och en godishöna. Fjädrar kan jag inte ha eftersom mina katter är galen i fjädrar. Funderar på ett påskris med lite ägg eller nåt istället. Men risken är stor att de är där och tassar ändå eller försöka fiska ur vasen. Kattskrällen.
 
Vintermys
 
 
 
 
 
 
 

Lukta gott

 
Den har vill jag ha. Känner för att lukta lite gott.
 
Det här skulle inte heller vara helt fel. Jag sånt som luktar gott.
Dessa och massa annat finns att köpa hos glamazon.se

Sjukt barn

Idag är M hemma med mig. Ca en timme efter att hon kom hem från dagis igår fick hon feber. Sen var stackarn helt utslagen resten av dagen. Ont i kroppen hade hon också med en värk som spred sig. Blev ganska orolig när temperatur närmade sig 40 och hon klagade att det gjorde ont. Tvingade i henne alvedon och en timme senare var hon pigg och glad och började leka. Fick i henne en isglass och lite saft. På natten hade hon ont i magen och snurrade runt i sängen och skrek.
Idag vaknade hon pigg och glad som om hon aldrig varit sjuk. Äter, dricker och leker för fullt.
Längtar ut gör hon också. Vet inte hur många gånger idag hon redan frågot om vi kan gå ut.
Det snöar ju på för fullt ute så jag tror det är det som lockar.
 
Själv är jag fortfarande handikappad av träningsvärk. Jag har även väldigt ont i revbenen och käkarna. Funderar på om det är nåt efter-träningsgrej som kommit eller om M har legat och sparkat på mig i sömnen.
 
Jag hoppas att febern håller sig borta från M och att ingen annan i familjen blir sjuka.
 
Vad ska jag hitta på idag? Jag behöver göra nåt lugnande. Idag fick jag ett brev som stressar mig och sen har jag massor annat som också är stressande. Är jag någon sorts stressmagnet? Drar till mig så mycket stressande situationer så ibland känns det som att jag håller på att bli galen. Tänk om man kunde få ta semester från livet ett tag.

Dags att minska ner eller sluta röka?

Jag känner många rökare och de flesta av dem har försökt minska ner eller sluta röka utan större framgång. Det är inte bara beroendet som gör det svårt att sluta utan de ser även rökandet som något avstressande. En e-cigarett skulle då kunna vara en hälsosammare lösning på det problemet. E-cigaretten innehåller lite smakvätska som värms upp till en ånga och när man inhalerar den så kommer smakämnena att påminna om tobaksrök. Det gör att man behåller känslan av att röka samtidigt som det är ett hälsosammare alternativ än en vanligt cigarett. E-cigaretterna drivs med batteri.

 

ecigarettshoppen.se är en sida där man kan beställa e-cigaretter av bra kvalitet och pris. Där kan man köpa e-cigaretter och flera tillbehör. De säljer även e-juicer i flera olika smaker vilket kan vara ett kul alternativ om man inte vill ha den vanliga tobakssmaken. Jag tycker cola, choklad och lakrist läst intressant, men det finns även en hel del frukt- och bärsmaker, kaffe, drinkar eller olika tobakssmaker att välja mellan.

Lycka till nu alla ni som försöker sluta röka. Hoppas att e-cigaretterna kan vara till hjälp.

 
 

Tränat igår, handikappad idag

Så känns det alla fall. Igår fick jag för mig att jag skulle ut och jogga fast det hade snöat. Jag hade glömt hur fruktansvärt ont i fötterna jag får av att jogga i snön. Jag kom inte ens 1km innan min ena fot drogs ihop i nån sorts kramp och det tog ett bra tag innan det släppte. Så det blev lite promenad blandad med lite småjogg då och då.
 
Trist men det är ändå skönt att komma ut i spåret. Jag får en sorts inre lugn när jag är där.
 
 
 
Förra veckan kände jag att jag ville sluta med bjj. Jag var så trött på att kroppen krånglar och att jag kommer så långt efter de andra. Kände att jag bara ville spy på allt som hade med sporten att göra.
Men på nåt underligt sätt så började suget smyga tillbaka efter det och igår hade jag beslutsångest om jag skulle åka och träna eller inte. Men jag bestämde mig för att åka dit och försöka ha kul. Jag vet att ångesten och mardrömmarna kommer annars. Mitt undermedvetna bråkar med mig i sömnen om jag låter bli att göra saker som jag älskar.
 
I vilket fall som helst är jag glad att jag åkte dit. Jag hade faktiskt kul och jag vågade kämpa lite mer än vad jag brukar göra. Efter fredagsjoggingturen vågar jag lita på att min kropp klarar mer än jag tror. Det var länge sen jag kände så. Jag till och med överraskade mig själv med att försöka göra vanliga armhävningar. Jag har mest gjort på knäna de senaste åren. Jag känner mig nöjd och glad efter gårdagens träning.
 
Idag har jag så mycket träningsvärk så jag knappt kan röra mig. Eftersom jag inte har något vettigt att göra idag så kan jag sitta på min feta bakdel och läsa hela dagen. Eller alla fall tills barnen kommer hem.

My little pony är onda

I fredags satt jag och kollade på My little pony med M. Det var nåt sorts julavsnitt med en ponny som tomte.
Plötsligt ser jag något som får mig att skratta och sen fundera på om jag verkligen såg rätt.
 
Vad ser ni? Är det någon som försökte föra in ett budskap eller är det bara nåt sorts mönster som råkar se ut som siffor? De andra ponnysarna hade inga siffor eller mönster i sina hem.
 
Jag hade alla fall glömt det hela tills jag idag så en uppdatering på facebook som Litteraturmagasinet gjort.
"My Little Ponys var besatta av demoner"
Artikeln handlar om en författare som var med i livets ord som barn.
 
Jag har inte läst artikeln men fick mig ett gott skratt när jag såg rubriken på fb. Jag kom att tänka på julfilmen och var tvungen att ta en bild.
 
Så nu vet vi, My little pony är onda.
 
Känner mig visst lite lättroad idag.
 
 

Från LCHF till Magnum

 
W gick och pantade och kom hem med en glass till mig. Han hade köpt en åt mig och en åt sig själv och tyckte att vi skulle testa den här nya smaken. Så då blir det inget mer lchf för mig idag då. Men det gör inte så mycket. Imorgon är en ny dag och dags att ta nya tag.

Som en flåsande hund

I flera dagar har jag känt att det är dags att ta tag i joggandet och idag lyckades jag äntligen ta mig iväg.
Vad klarade jag sist? 0,5-1km och jag tror det var någon månad sen. Efter att ha drabbas av en släng vårdeppighet igår kväll så har jag gått omkring och känt mig bitter hela dagen. Så när jag kom fram till spåret bestämde jag mig för att jag ska jogga 3km om det så är det sista jag gör. Den där kämparglöden som varit borta länge dök upp.
 
De första 0,5km var inte så farligt men när jag började närma mig 1km blev det lite småtungt, när jag började närma mig 1,5km blev det jättetungt, vid 2km vill jag bara ge upp. Jäklar vad jobbigt det var. Jag kände mig som en flåsande hund, det fattades bara att tungan hängde ut med dreglet rinnandes. Andas normalt vad är det. Vid 2,5 hade min högra fot börjat domna bort, jag kände mig yr och svimfärdig och kunde knappt andas. Flåsade som en idiot men försökte koncentrera mig på att andas in och hålla kvar luften ett tag. Det fungerade. Så när jag närmade mig mitt mål så ökade jag farten och sprang några meter extra efter som jag testade runkeeper för första gången och jag ville inte ha något fel i mätningen. Höll på att bli galen sen när den ändå visade 2,97. Men jag antar att jag kan räkna det som 3km ändå, jag följde ju ändå spårets markeringar.
 
Eftersom spåret här bara är 2,5km så var jag tvungen att fortsätta för att få de sista 0,5 och fick gå en liten promenad tillbaka när jag var klar. Foten var fortfarande bortdomnad och jag var fruktansvärt yr, men tänkte att det är ju dumt att svimma av eller nåt. Vill ju inte svimma så någon annan joggare för för sig att utföra konstgjord andning och svimma av min vitlöksandedräkt. (Det blev kycklingfile, tzasiki och grönsaker till lunch).
 
Under promenaden hem fick jag sjukt ont i nacken. Det kändes verkligen som någon försökte bryta eller krossa min nacke. Hur lyckas man få ont i nacken av att jogga? Tror hela den här kroppen behöver en upprustning.
 
 

Novelltävling- skräck

Jag funderar på att skriva en novell. Mörkersdottir förlag har en novelltävling med temat skräck. Novellen ska skrivas utifrån en bild som ligger upplagd på hemsidan. Först tyckte jag det var tråkigt att inte få välja själv men idag när jag stod och fixade en sallad så dök historien upp i huvudet. Ibland är det bra att ha tråkigt, då är då hjärnan börjar jobba.
Vissligen behöver jag finslipa lite på slutet men det ska nog inte vara något större problem.
Det som är problem för mig är att jag är lat. Berättelsen finns i mitt huvud men jag tycker det är drygt att skriva ner den. Jag är bättre på att bara fantisera och skapa fantastiska berättelser i mitt huvud.
Om jag får lite lugn och ro i helgen så ska jag nog alla fall försöka. Jag är inte ute efter att vinna något, jag vill bara skapa för det får mig att må bra i själen.

Attack!!!

Vem är det som vågar väcka mig ur min skönhetssömn?
 
Jaså var det du!
 
Låt mig sova, jag är trött!
 
Attack, kom inte och säg att jag inte varnade dig!
 
Stryk ska du ha!
 
Du får vad du förtjänar!
 
Hoppas du har lärt dig en läxa nu, att aldrig mer störa min skönhetssömn?
 
 
 

Nagellack, ja tack

Jag tycker att det börjar bli dags att fylla på nagellacksförådet. Det lila i mitten är en favorit just nu. Jag är lite löjligt förtjust i glitter. Måste köpa fler glitterlack. Annars så funderar jag på färgerna gult och orange. Det är säkert snyggt till sommaren. Ett nytt svart lack behöver jag också. Kanske något annat också. Jag tycker det är jättesvårt att köpa nagellack. Det finns för mycket att välja på. Är det någon som har nåt bra tips om ett snyggt nagellack från ett okej märke?
Lite småsuddig bild så klart.
 
 

Ett till vårtecken

 
En liten geting eller eller om det är ett bi, flög omkring grinden vid dagis när jag skulle hämta M idag. Sen satte den sig snäll och poserade för mig. Tyvärr blev bilden suddig.
Fast än är det inte vår på riktigt. Hörde att det ska komma lite snö i helgen. Hoppas att det inte stämmer, annars att den smälter bort fort. Nu vill jag bara ha värme. Snön är välkommen tillbaka lagom till jul. Till dess kan den hålla sig borta tycker jag.
 
 
 
 
På vägen hem från dagis blev det kastanjeplockning tills M hade händerna fulla. Tyvärr vill hon ta in sina nya leksaker. Under hösten tog hon inte massor med kastanjer och ekollon. De är tydligen jätteroligt att leka med, men jag är elak och kastar de i smyg. Men jag får se det positiva med det hela, det är väldigt billiga leksaker.
Annars så längtar både jag och M till sommaren. Då ska vi plocka massor av blommor och bär. Jag gillar inte bär men det gör den här lilla livsnjutaren.
 
Nu tycker jag att vi önskar att sommaren kommer snabbt.

vår

 

Ljusparty

 
 
De här ljusskålarna vill jag ha. Man kan lägga i vad man vill och byta när man känner för det. Jag är bara orolig att katterna tänker knuffa de i golvet om jag köper de.
 
Igår följde jag med mina föräldrar på ljusparty. Det var trevligt. Nu tog jag inte kort på rullarna med dofterna men det fanns hur mycket dofter som helt att välja mellan på ljusen. Synd bara att allt var till hjärtattackspriser. Jag köpte en låda med blandade teljus och en låda med blandade votivljus. Sen ett två-pack små ljusstakar. Jag hoppas att jag kommer bli nöjd med tanke på priset. Men ljusen är av vax och inte stearin så det ska vara bättre kvalitet. Jag tycker alla fall att sånna här tillställningar är trevliga och det är roligt att gå på de.
Så jag övertalade mamma att ha ett eget ljusparty. Men jag har lovat att hjälpa till. Syster har också lovat att hjälpa till. Så planen är att samla ihop våra vänner och bjuda på fika. Sen är det strunt samma för oss om någon köper något eller inte, bara alla har trevligt.

Mellomys eller?

 
Jag missade början av melodifestivalen för jag var tvungen att köksslava en stund, men det jag såg av resten var inte imponerande. Vilka tråklåtar. Jag har hört att Alcazar ska vara bra men tyvärr missade jag de. Jag gillar glada melodier. Hatar ballader. När det var dags för den utländska juryn att rösta gav jag upp och kollade på How I met your mother. Jag känner mig mycket nöjd med det beslutet. Årets melodifestival måste väl vara ett av de sämsta någonsin? Lite tråkigt för jag brukar ju gilla det. Hoppas det blir bättre nästa år. Annars får de vara...

Dop idag

Idag har vi varit på dop. Jag trodde aldrig att vi skulle hinna i tid till kyrkan då vi åkte hemifrån en kvart innan och barnen skulle lämnas av hos mina föräldrar. Men eftersom pojkvännen tror att han är rallyförare så hann vi i tid med två minuter till godo också.
Jag trodde inte att jag varit i den kyrkan tidigare men när vi kom in kände jag igen mig. En annan vän döpte sitt barn där för något år sen. Tror till och med att det kan ha varit samma präst.
 
Efter dopet åkte vi och hämtade barnen för att sedan åka på dopfika. Jag orkade inte ha barnen i kyrkan, de förvandlas till små monster så fort de går in i en kyrka. Bäst för mina nerver att låta bli då.
Men fikat fick de vara med på och det fanns massor med andra barn att leka med där. De verkade ha riktigt roligt.
Goda smörgåstårtor som min vän gjort. Så idag blev det ingen lchf. Jag fick även med mig två bitar hem. Kanske nåt att ha till mellon ikväll, om jag nu ska titta. Tröttnade efter de två första deltävlingarna. Men jag har nog inget bättre för mig. Kanske blir det ett glas vin till...
Lite doppresenter. Det blev ganska dåliga bilder. Jag tycker det är så pinsamt att ta kort på vissa saker så då smyger jag bara fram och tar lite snabba bilder. Det brukar inte bli så bra då.
 
Nu är jag alla fall hemma och är helt slut. Funderar på soffläge resten av kvällen.
 

Kladdande fredagskväll

Visste inte riktigt vad jag skulle roa mig med ikväll så det fick bli lite kladdande med färger. Jag önskar att jag kunde måla ordentligt men eftersom jag inte kan det får de bli lite fantasilöst kladdande. Det funkar det också. Väldigt avstressande. Att stressa av är något som jag behöver träna på ofta. Jag vill bli av med den kroniska tröttheten och hjärndimman eller vad man nu ska kalla det. Idag mår jag faktiskt lite bättre så jag hoppas att jag är på rätt väg.
 
 

LCHF-lasagne

Dagens lunch och middag. Själva lasagneplattorna smakade lite konstigt men det här var helt okej att äta. Receptet kommer från någon gammal LCHF-bilaga från Expressen. Jag ska testa lite lchf-recept framöver sen får vi se om jag klarar av att äta på det här sättet. Jag hoppas på att gå ner i vikt och må lite bättre. Vi får se om det fungerar eller om jag kommer bli dubbelt så fet.
 
 

mellanmål och försöka plugga lite

Jag var bra sugen på att ge upp allt pluggande men pojkvännen hade redan beställt en av kursböckerna. Jag vill fortfarande ge upp fast ändå inte. Kurserna är intressanta och det känns som jag är på rätt spår men mitt stora problem är att jag inte har någon energi i kroppen. Jag klarar knappt av att hålla mig vaken om dagarna. Förhoppningsvis vänder det nångång. Vi får se vad som händer.  Oavsett om jag klarar det eller inte så är kursböckerna intressanta. Speciellt den nyaste. Den verkar jätteintressant.
 
 
 
 
Lite mellanmål till. Fruktbitar, mandlar och te med ananas/apelsin/persika smak.

jag fick en myskompis till slut

 

dagens bok

Nuska jag soffslöa med en annan bok. Tyvärr vill ingen katt göra mig sällskap just nu. De ligger och slöar på andra ställen.  Idag har jag allafall inte ont men däremot är jag fortfarande trött. Inte som jag brukar vara men lite på gränsen. 
De senaste dagarna har jag försökt vila och vitaminbomba mig. Tyvärr glömmer jag ta mina järntabletter. Måste ta de innan läggdags för annars blir jag så illamående om jag tar de på dagen. 
 
Nu ska jag allafall läsa och hoppas på hålla mig vaken.

bok och pälsboll

Nu är det soffläge som gäller, med varmt täcke och en katt på benen. Jag försöker läsa samtidigt som tusen tankar snurrar i huvudet. Mina fingrar är svullna och gör ont. Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jag vill inte sova. Jag vill göra saker,  jag vill leva. Men min kropp vill inte.  Vad ska jag göra?  Det verkar inte finnas någon hjälp att få heller. Jag försöker vara min egen dr och leta lösningar men  just nu är jag för trött.  Jag vill slippa ha ont, jag vill ha energi i min kropp och jag vill ha det lugnt i mitt huvud. Nu ska jag försöka läsa lite om mina händer orkar hålla upp boken. 
 
 

tisdagsnöje

 
Nu ska jag roa mig med att sortera ca 600 papper, lägga de i rätt ordning, göra hål och sätta in i pärm. Det tog över två timmar att skriva ut.  Hoppas det går fortare att få in dom i pärmen. Misstänker även att jag behöver en till pärm.  

Trött

 

Leos lekland

Idag har vi varit på Leos lekland större delen av dagen. Pojkarna var bjudna på kalas och det var även min systerson som jag tog med eftersom syster skulle jobba idag. M fick följa med och leka medan alla pojkar var på kalset. Skönt att bara behöva betala för ett barn då det är svindyrt att gå in.
Det var sjukt mycket barn där idag men det gick ganska bra att vara därinne ändå.
 
Efter att vi kommit hem har jag försökt ta det lugnt och bara slöat. Jag är helt slut i huvudet och så fort jag blundar se jag massa barn som springer omkring. Nu på kvällen känns det även som jag börjar bli sjuk. M och O har småhostat lite, kanske har de smittat mig?
Äter ju antibiotika (efter rotfyllningen) men det hjälper ju inte mot virus. Vill inte bli sjuk.
 
Nu ska jag försöka läsa ett tag. Köpte 6st böcker på maxis bokrea. Jag hade redan spanat in de på nätet och blev så glad att de fanns kvar. Mycket billigare än på stan var de också. Tror de dyraste gick på 49kr. Fast det fanns massor som jag ville ha. Deras utbud var även bättre än på stan. Jag skulle vilja ha lite historieböcker och biografier+ massa annat. Jag kan inte få nog av böcker. Tyvärr räcker inte pengarna till att köpa alla böcker jag vill ha. Har inte direkt så mycket plats hemma heller för dem.
 
Kvällens problem, vilken bok ska jag läsa först? Jag har redan börjat på tre och är sugen på att börja på en fjärde.

RSS 2.0