en sväng på stan

Idag blev det en snabb sväng på stan. Kände förnågragå på bokrea. 10st böcker blev det. Tur att jag hade a syster ha, tre behöll jag och resten skickade jag till mamma. Funderar på att cykla maxi och handla lite på bokrean där. Men då ska jag inte handla så mycket.  
 
Efter att jag handlat klart kollade jag med pappa om han kunde köra hem mig och det kunde han men jag fick gå till hans jobb då. Jag tycker en del av vägen är ganska mysig. 
 
Ankorna kom fram och ville bli kompisar efter några bilder, eller så trodde de att jag skulle mata dom. 
 

Snart tillbaka

Nu har jag haft fullt upp några dagar samtidigt som jag varit utmattad och haft mycket ont i kroppen. 
Jag är nästan helt säker på att det är stress som utlöser det hela. Jag måste sluta stressa, för vem vet annars kanske kroppen stannar i det tillståndet. Värken har släppt taget och jag tror att tröttheten också börjar minska.
Hoppas att min kropp tänker uppföra sig nu så att jag kan börja leva lite.
 

God morgon

Man kan ju alla fall säga att mina katter uppfyllt allt i den där listan i natt. Två av dem allafall. Helt galna i natt. De kan verkligen välja sina tidpunkter när det är dags att busa.
 
Idag har jag börjat dagen med en rotfyllning. Det är väl precis vad man vill göra strax efter 7 på morgonen. Otroligt nog var det smärtfritt, kanske gjorde hon det värsta förra gången? Måste tillbaka om en månad igen och fixa klart.
 
Nu skulle jag vilja lägga mig och sova men jag har massor att göra. Fullt upp resten av veckan...

fredagsmys

Lite mera gott och se några avsnitt av pretty little liars på netflix. 
 
 
 

spicyhot

Idag fick jag välja mat. Det blev hämtmat från spicyhot. Så nu är det frossadags. 
 
 

Skön start på dagen

Pojkarna är ivägskickade till skolan och M sover. Antar att jag snart måste väcka henne, min morgontrötta lilla bebis. Fast först behöver jag en stund för mig själv.
 
Efter flera dagar med stress, ångest och utmattning så känner jag mig lugn och avslappnad idag.
Skönt att börja dagen med en kopp gott te och lyssna på klassisk musik. Jag brukar inte ha ro i kroppen att lyssna på sånt men just nu fungerar det fint.
 
Idag är det tydligen alla hjärtans dag. För mig betyder det inget speciellt men barnen brukar tycka det är kul. Jag funderar på att baka en kladdkaka i min hjärtform som jag fick för några månader sedan. Det passar nog bra att inviga den idag. Sen måste jag nog fixa lite choklad- och gelehjärtan så blir de glada.
 
 
 
Hoppas alla får en trevlig alla hjärtans dag <3
Har man ingen att älska så kan man passa på att ge massa kärlek till sig själv idag.

nyklippt

Nu känner jag mig nöjd med håret.Synd att att man inte kan göra något åt ansiktet också haha. 
 

Hårklippning

Idag ska jag klippa håret. Det kan ju bli spännande. Jag tycker fortfarande att det är riktigt obehagligt även om jag varit nöjd de senaste gångerna. Frisörskräcken sitter i.

Medicinbiverkningar ab

Är helt slut. Hoppas på en bättre dag imorgon.
Jag tål verkligen inte min medicin längre. Trött på biverkningar. Idag har jag undvikit att ta den. Hoppas den går ur kroppen helt till imorgon.
 
 

Här händer inte mycket just nu?

Nu på kvällen börjar jag känna mig frusen och lite febrig. Fast hade jag haft feber skulle jag nog ha legat utslagen i sängen nu.
 
Idag har jag varit hemma med M. Vattkopporna är nästan borta nu. Får se om hon kan gå till dagis på onsdag eller torsdag. Det börjar nog bli riktigt trist för henne att vara hemma och allt svårare att roa henne. Det roligaste hon gjort idag var att åka till öb. Där fick hon köpa två olika Hello Kitty badskumsflaskor. Sen blev det en tur till Arken zoo för att köpa kattmynta. Där fick hon kolla på lite fiskar, fåglar, kaniner och råttor. Otroligt nog verkade hon tycka fiskarna var mest intressanta.
Katterna fick en klösbräda som är sprayad med kattmynta. Så nu attackerar de den i omgångar. Jag hade speciellt roligt åt min svarta katt. När han kommer igång och leker ordentligt så börjar han fräsa. Han brukar även fräsa åt sina leksaker när han leker med dom. Får se om jag kommer få sova i natt eller om jag kommer ha tre galna katter som har party på kattmynta.
 
Börjar bli supertrött nu men M vägrar sova. Hon somnade en bra tid men vaknade bara efter några minuter hur pigg som helst. Jag tror att jag ska ta och krypa ner bredvid henne nu så kanske hon somnar.

Tröttis

Jag har sovit jättedåligt i natt men lyckades ändå ta mig iväg och träna på förmiddagen. Min kondition var galet dålig och jag mådde illa större delen av passet. (Inte så smart att äta frukost en timme innan). Teknikträningen gick alla fall helt okej. Men sen var jag tvungen att hoppa över sista sparringen då mitt knä började bråka.
 
Knät har börjar låsa sig allt oftare på nätterna och då kan det göra ont på dagen. Det har även blivit lite värre sen jag var ute och cyklade i snöstorm för nån vecka sen.
 
Funderar på om det är dags att gå till en sjukgymnast eller vad de heter nuförtiden.
 
Just nu är jag supertrött men det är för tidigt för att sova. Försöker äta min McD mat som min pojkvän köpt. Men matlusten är helt borta idag, fast magen skriker att den är tom. Lite drygt.
Jag har även fått semla och en påse daimkulor. Till sig själv köpte han bananer. Funderar på om han försöker göda upp mig eller nåt.
 
Planen för kvällen är att se Melodifestivalen med M. Hoppas det är roligare idag än var det var förra veckan. Annars ser vi nog bara Sean Banan och sen hittar på något annat. M gillar Bananen och Yohio.
 
Nu ska jag alla fall leka tonåring och se Vampire Diaries på tv.

lite mat

Någon var snäll och fixade mat åt mig så nu mår jag mycket bättre.  
 
 

Sura citron

Känner mig mycket grinig nu. Fräser åt alla som vågar prata med mig.
Jag är hungrig men har ingen matlust.
Medicinbiverkningar ab
 
Snart ska jag försöka orka städa undan de sista av julsakerna. Vi var iväg till Ikea idag och köpte nya förvaringslådor. Jag hoppas att allt kommer få plats i dom. Sen om lådorna får plats i garderoben är ett senare problem. 
 
Om jag har någon energi kvar senare ikväll är tanken att jag ska roa mig med lite skrivande.
 

Hur kan man inte vilja ha sin katt?

En kastrerad och öronmärkt kille kom in idag. Tyvärr inte registrerad. Han har gått omkring på platsen sedan våren -13 och är mycket trött. Frasse, som han nu heter, är modell JÄTTE! Jag har aldrig sett en så stor katt. /Marita

Efter visst detektivarbete fick jag kontakt med ägaren till Frasse, den öronmärkta jättekissen som kom in igår. Han har frostskadade öron, ena öronsnibben bortfrusen, dåliga tänder - men är jättego´. Katten har varit försvunnen i två år och matte blev inte glad över att han hittats!!! Hon ville inte alls ha honom tillbaka!!! För att göra en lång historia kort: hon var in ikväll och skrev under en överlåtelse. /Marita
 
(Kopierat från Huskattens fb status)
 
 
Det är kanske en dålig rubrik. Det kan ju ha hänt saker som gör att man inte kan ta tillbaka katten, tex allergisk sambo eller barn eller ett boende där det inte fungerar. Men att inte bli glad när katten kommer tillbaka efter två år, då känns det som det är något fel på människan. Om man ens kan kalla en sån person människa.
Hoppas denna stackars kisse får en ny ägare som kan ge honom massa kärlek och att han aldrig mer behöver vara ute och frysa sönder sig.
 
Här är alla fall mina fina pälsbollar. Underbara busmissar som ger mig och resten av familjen massa glädje och kärlek.
Jätte katten Bebis
 
Goseterroristen Luffsen
 

Lilla Brummbrumm som alltid spinner
 

Lilla prickis

Hoppas att M är på bättringsvägen nu. Igår kväll kände jag mig lite orolig över att vissa av utslagen så inflamerade ut. Det hade börjat bildas stora röda ringar runtom. Ont i dom hade hon också. Men jag gjorde rent de med bara ljumet vatten på kvällen och kylbalsam fick hon bara på de mindre utslagen. Idag ser de lite bättre ut, skönt.
Natten var inte rolig, kändes som hon rullat runt och skrikigt större delen av natten. En spark i huvudet lyckades jag få av henne också. På morgonen vägrade hon vakna. Tyckte synd om henne och lät henne vara. Klockan var nog runt halv tolv när hon vaknade och då var det hennes katt som lyckades få liv i henne. Våran svarta katt är nämligen en goseterrorist. Men hon älskar hon och blev jätteglad och han älskar när man gosar med honom.
Nu är hon pigg och glad och leker för fullt.
 
 
Min prickigkorv
 
 
 

Lite trött

I natt blev det inte heller mycket sömn. M hade stora problem med att sova. Hon mådde ganska bra på dagen men ändå blev natten jobbig. Minns inte hur det var när pojkarna hade vattkoppor, funderar på om de hade det lite lindrigare eller så har jag bara tappat minnet.
Hoppas hon blir frisk snart. Hon verkar vara feberfri idag, alltid något. Vet inte hur lång tid det tar för utslagen att gå tillbaka. Pigg, glad och leker än så länge.
 
Själv funderar jag på att fortsätta storstädningen som jag började igår. Vet inte vad jag fick energi i från igår men jag lyckades städa så man ser skillnad och det gjorde jag utan medicin. Orkar inte gå till apoteket och hämta ny så det får vänta. Känns alla fall som det är bra för kroppen att vila från den.
Idag fick jag en kallelse om jag ev ska gå med i en adhd-grupp. Vet inte om det kommer vara något för mig som inte är hyper men det kan ju vara värt att gå dit och se vad det är för något. Alltid lär man sig något.
Jag måste ju göra vad jag kan för att försöka få ett bra liv.

kanelbulle

Idag kom någon hem med en jättestor kanelbulle till mig. Jag har tagit en medicinfri helg. Ganska skönt när jag känner att biverkningar släpper. Fast det finns ju en risk att jag äter för mycket.  Men jag känner mig mycket piggare nu så det är värt det.  
Idag hade jag tänkt att träna men tror inte att det blir av nu när M är sjuk. Kanske försöker jag få till lite hemmaträning. Har ju fått en ny liten rolig träningsleksak. 
 
Lilla bullen 
 

Vattkoppor

Igår kväll fick M febebrorsanstt har jag sovit bredvid ett litet värmeelement.  Men hon var alla fall pigg och glad när hon vaknade. Skönt tyckte jag och stök henne över ryggen för att upptäcka att hon kändes lite knölig. Lyfte på hennes t-shirt. Massa stora prickar. Kom på att det sitter en lapp på dagis som säger att det går vattkoppor
där så jag antar att de är det hon fått.   
 
 
Skönt att kunna låna brorsan mobil och se på netflix när man är sjuk. 
 

mellodax

 
 

badhuslördag

Idag har vi varit iväg till badhuset. M somnade i bilen på vägen dit vilket vi tyckte var konstig med tanke på att hon inte hade varit vaken länge. På badhuset hade hon jättekul och upptäckte att hon kunde nå botten om hon stod på tårna så hon studsade runt som en liten studsboll och busade. Pojkarna hade också kul och det var full fart på dom också. Själv slöade jag mest men lyckades ändå få till 25 min simning. Skönt. Efter badet ville barnen fika. M var så trött att hon höll på att somna vid bordet med sin korv med bröd och godbit. O försökte ta hennes godbit då men åkte på världens mördarblick så vi höll på att skratta ihjäl oss. Hon orkade inte äta den men han fick ändå inte ta den. Hon somnade i bilen och sover än.
 
Det är otroligt lugnt och tyst här hemma nu. Tror pojkarna också är ganska trötta.  Själv ska jag dricka karamellte och läsa.  Idag får de bli lite Coelho. 
 
 

RSS 2.0