Här händer inte mycket just nu?

Nu på kvällen börjar jag känna mig frusen och lite febrig. Fast hade jag haft feber skulle jag nog ha legat utslagen i sängen nu.
 
Idag har jag varit hemma med M. Vattkopporna är nästan borta nu. Får se om hon kan gå till dagis på onsdag eller torsdag. Det börjar nog bli riktigt trist för henne att vara hemma och allt svårare att roa henne. Det roligaste hon gjort idag var att åka till öb. Där fick hon köpa två olika Hello Kitty badskumsflaskor. Sen blev det en tur till Arken zoo för att köpa kattmynta. Där fick hon kolla på lite fiskar, fåglar, kaniner och råttor. Otroligt nog verkade hon tycka fiskarna var mest intressanta.
Katterna fick en klösbräda som är sprayad med kattmynta. Så nu attackerar de den i omgångar. Jag hade speciellt roligt åt min svarta katt. När han kommer igång och leker ordentligt så börjar han fräsa. Han brukar även fräsa åt sina leksaker när han leker med dom. Får se om jag kommer få sova i natt eller om jag kommer ha tre galna katter som har party på kattmynta.
 
Börjar bli supertrött nu men M vägrar sova. Hon somnade en bra tid men vaknade bara efter några minuter hur pigg som helst. Jag tror att jag ska ta och krypa ner bredvid henne nu så kanske hon somnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0