Lite bättre

Idag känns livet lite bättre. Vilket är skönt. Jag har varit så deppig hela veckan.

Jag önskar att snön kunde försvinna. Det är så svårt att ta sig fram på cykel. Jag lyckades allafall ta mig iväg till gymmet i onsdags. Det gick bra att cykla dit fast det snöade. Jag körde igenom mina övningar och sen simmade jag i 30minuter. Skönt. Men värre var det när jag skulle hem. Det gick inte att cykla. Helt hopplöst och det gjorde hemskt ont i fötterna att gå. Tror det blev så av den ojämna vägen och släpande på cykel och väska. Det kändes som fötterna höll på att slitas sönder. Det tog mig över en timme att gå hem.

Igår åkte jag och storhandlade istället för att träna. Pappa ville inte åka i onsdags när det snöade så mycket. Vad skönt det skulle vara att ha eget körkort och bil så att jag slipper anpassa mig till när andra har tid. Då skulle jag även släpa runt mina barn på massa kampsports klubbar här i stan.

Ikväll ska jag roa mig med att plugga. Ska försöka klara av tre tentor nästa månad. Nästa månad fyller även min minsta bebis 7år.

Jag hoppas att jag kan få mig och barnen i säng tidigt. För imorgon är det bjj som gäller. Gillar inte att gå upp tidigt på en lördag, men har inget val nu. Hoppas pojkarnas pappa kommer efter jobbet i natt så att jag kan lämna W hemma med honom imorgon. Då kan jag ha O på cykeln. Jag har ingen lust att gå. Och så ber vi för att det inte snöar i natt nu när vägarna för en gångs skull är välplogade.

Nu ska jag hänga upp Os bjj dräkt. Hoppas att den hinner torka till imorgon. Jag är fortfarande en sista minuten människa, det är inte bra.

yr höna

Idag har jag mest sprungit runt här hemma som en yr höna. Jag fått lite städande gjort, men pluggandet kommer jag ingenstans med. Jag kan bara inte sitta still och koncentrera mig. Funderar på att binda fast mig på en stol imorgon så kanske jag kommer någonnstans med pluggandet.

Igår var jag iväg på ett thaipass. Det var mest bara fys. De sista tio minuterna fick vi boxas och knäa på mitts. Jag längtar efter att få fightas. Men det kan ju vara bra att lära sig grunderna innan man börjar med det.

Imorgon har jag beslutsångest över vad jag ska träna. Karate eller bjj? Varför måste de krocka. Fast jag känner mig ändå lite osäker på karaten. Jag gillar inte att det är så mycket lek. Jag vill ha hård träning. Sen funderar jag på om jag kommer att gradera igen. Men drömmen om det svarta bältet är stark och jag tror att jag kommer ha ångest resten av livet om jag ger upp karaten. Jag kanske borde prata med tränaren om att jag behöver ett mål. Men vi får se om jag ens kommer någonstans imorgon, om jag har barnvakt. Jag fick bara ett kanske när jag frågade deras pappa.

Vikten kommer jag ingenstans med. Jag funderar på om jag ska testa pulver i en vecka, men jag är rädd att det ska förstöra min träning. Ifall jag inte ska orka träna hårt eller om kroppen börjar bryta ner muskler istället för fett. Jag kanske borde testa att leva på kött och ägg en vecka. Eller om jag ska testa mma klubbens kostrådgivning, om det nu är gratis.

Nu ska jag se på csi.

motion och skönhetsbehandlingar

Idag började jag dagen med en promenad i spåret på 5km. Drygt att gå i snön, men det måste göras ibland.
Efter frukosten cyklade jag iväg för att styrketräna och simma. Jag passade även på att sola eftersom min hud är ganska dålig nu. Solariet hade nya rör så nu är jag röd =)

Sen åkte jag ner på stan för att leta cykelhjälm till en av pojkarna. Jag hittade en på Claes Ohlsson för 59kr.

Jag har varit helt slut sen jag kom hem. Hoppas att jag piggnar till lite snart för jag måste fixa jätteutväxen i mitt hår. Detsamma gäller även för ögonfransar och bryn.

Imorgon ska jag upp tidigt. O ska träna bjj och förhoppningsvis jag också. Jag hoppas att pojkarnas pappa kommer imorgon, då kan W stanna hemma med honom. Släpa två barn genom snön är inte lätt. Ge mig körkort någon.

Nu måste jag börja med mina skönhetsbehandlingar innan jag somnar framför datorn.

Thaiboxning och handskar som luktar piss

Skönt att ha lite energi i kroppen idag. För igår var jag halvdöd. Jag förstår inte vad som var fel. Jag var så sjukt trött. Jag var tvungen att gå och lägga mig två gånger på dagen och sova men det hjälpte inget, var fortfarande lika trött.

Men idag är det bättre. Jag har varit iväg på ett thaipass. Det var jätteroligt och jobbigare än i söndags. Jag fick även beröm av tränaren för mina sparkar. Fast det känns nästan mer som att jag gör karatesparkar, står även i karateställningar och håller gärna karategard, men det går nog fort att vänja sig av med. Tror nog att jag kommer att klara att hålla isär dom. Jag funderar på att träna karate varannan vecka. Thaien kan jag nog bara fortsätta på om det kommer ingå i bjj avgiften, så hoppas. Fast då måste jag skrapa ihop pengar till massa skydd. Vilket jag gärna gör, för lånehandskarna som jag hade luktade piss innuti. Mina händer luktade piss och svett efteråt. Fick upp nån tanke att nån äcklig kille har användt handskarna utan att tvätta händerna efter sitt toabestök, eller vad tror ni?

Nu ska jag plugga.

när det inte går som planerat

Idag börjde min dag med en cykeltur. Jag skulle till skolan, men det gick inte så bra. Det var helt hopplöst att cykla på de oplogade cykelbanorna. Mitt inflammerade ben gjorde ont och jag blev helt slut att släpa cykeln genom snön, så jag blev sur och gav upp eftersom jag aldrig skulle hinna i tid.

Jag stannade till på en affär och handlade en varsin semla till mig och min sötis. Tror även att jag såg en kusin där. Jag har nog inte träffat henne på ca 20år. Hittade henne på facebook för någon vecka sen. Men jag stog i kö och hon såg mig inte, så hon gick in ett personalrum. Men det blir säkert fler chanser. affären ligger på vägen till skolan.

Imorgon ska jag göra ett nytt försök med skolan. En av mina extra kurser börjar. Men jag är osäker på om jag vill gå den. Behöver tre nya böcker bara till den, dessutom har den flera seminarier och jag hatar såna. Men det stora problemet är böcker, jag har inte råd. Måste ha en ny till min programkurs också. Men jag funderar på att hoppa av programmet, ligger så långt efter. Bara läsa enskilda kurser istället.

Jag är lite sugen på jobb, vill ha pengar. Men jag vet inte riktigt med vad. Jag vet bara att jag inte vill tvätta och mata folk, inte stå i nån kassa och hålla på med pengar, inte prata i telefon, inte behöva vara så jätte social. Det känns som att det är ganska kört för mig att få jobb. Eller så vet jag bara inte vad som finns där ute.

Idag hade jag tänkt att träna karate men det går inte kroppen med på. Kanske lika bra för jag har massa tentaplugg att fixa. Men det hade varit skönt att komma igång. Det kanske blir styrka och simmning imorgon om kroppen tillåter, och thai på torsdag. Ska testa tigerbalsam på benet ikväll, eftersom voltarensalvan inte  hjälper något.

thaiboxning

Idag har jag varit och testat thaiboxning. Det var kul så det kommer jag nog göra om. Många av tjejerna var helt slut efter passet. Själv kunde jag ha fortsatt lite till. Skönt att jag inte är helt otränad fast jag är kort och tjock.

Nu har jag smörjt in mitt vänstra ben med voltaren salva + att jag tagit en antiinflamatorisk tablett. Jag tror att jag lyckades skaffa benhinneinflammation igår, och idag verkar det som att inflammationen smittat av sig till knät också. Hoppas det går över snart. Imorgon tror jag att jag kommer ha träningsvärk i armarna. Skönt ;)

Nu har jag fått tillbaka min dator. Min sötis har fixat den. Men tangentbordet gick sönder så nu får jag ha ett vanligt ikopplat till min bärbara. Min bror fick tillbaka sin minidator idag. Ibörjan blev jag galen på den när jag skulle skriva. Allt blev bara fel men sen gick det bra. Nu med det här tangentbordet så blir allting fel. Tror att jag skrivit fel i nästan varje ord nu, och fått gå tillbaka och ändra. Så nu ger jag upp bloggandet för kvällen innan jag blir helt galen.

godnatt
snart

omotiverad

Den här veckan har jag känt mig omotiverad till det mesta. Huvudvärk och illamående tre dagar i rad är inte så kul.

Idag blir det lite mer fart på livet. Hoppas huvudvärken håller sig borta.
Snart ska jag till skolan och se när W får sin andra spruta. O får vänta till på tisdag. Han har idrottsdag idag.

statistik

Den här veckan är det statistik pluggande som gäller. Det är jättetråkigt men måste göras. Hoppas på att bli klar med den kursen snart.

Jag har även lyckas skaffa mig själv träningsvärk genom att träna framför tvn. Jag har ju step up bräda, situps bräda och hantlar bla. Sen finns det ju massa övningar man kan göra utan redskap.

Imorgon ska jag försöka ta mig ut på morgonpromenad. Kanske får jag med mig linnea också. Borde egentligen gå varje morgon nu om jag ska klara mitt viktmål till mars. Sen ska jag även försöka ta mig till gymmet också.
Imorgon kväll är det terminsstart på karaten. Båda mina barn vill testa. Min pappa ska köra dit oss om hans bil startar. Annars vet jag inte riktigt hur vi ska ta oss dit.

Dags att plugga ett tag till och sen sova.

RSS 2.0