Lever

Alla fall nästan. Trött, deprimerad och ångestfylld, så ser mitt liv ut nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att skaka liv i den här kroppen. Känner mig för det mesta som en levande död. Jag försöker tänka positivt men det går lite upp och ner med det. Men jag fortsätter att kämpa....
 
I fredags tog jag med min syster på mama-frukost hos Lindex. De bjöd på frukost, sen fick man en gratis tidning och mascara när man handlade och 20% rabatt. Inte helt fel. Skönt att få komma iväg och göra något. Min syster tyckte även att vi skulle gå på bio på kvällen så då gjorde vi det. Jag hade igentligen inte råd med det och blev så glad när hon i kassan sa att jag kunde få biljetten gratis genom mitt bonuskort. Så det var inte helt fel. Vi såg Cirkeln. Jag är inte mycket för svenska filmer men den var helt okej. De borde kanske ha kostat på specialeffekterna lite extra men annars var den bra.
 
Lite varning denna låten kan fastna i huvudet när man ser filmen.
 
 
 
Fina hjärtan i träd på stan.
 
Annars så har vi firat W i helgen. Han fyllde 12år min lilla stora pojke.
Ljus med färgade lågor. Fint men brinner fort och så luktar de ganska starkt när man blåser ut de.

Fifty shades of Grey på bio idag

Idag var jag och syster på bio. Filmen var helt okej men det kändes ändå som något saknades. Fast så kanske det blir när man läst boken innan. Men en sak som vi inte gillade var det konstiga slutet av filmen. Undrar om boken slutade på liknande sätt? Kommer inte ihåg. Men men de har alla fall lyckats få till filmen riktigt bra. Så gå och se den.
 

Denna vecka....

 
Nu märks det alla fall att det är vinter. Det är lika bra att ta kort på snön för man vet ju aldrig i det här landet om den tänker komma tillbaka.
 
Den här veckan har gått sjukt fort. Jag har tänkt varje dag att jag ska blogga men har inte orkat. Skulle vilja gå i ide.
 
En IKEA-brunch har hunnits med. Den var väl inte direkt så speciell men helt okej. Jag hade sällskap av pappa, mamma, syster och lilla F. Efter frukosten gick jag och syster och köpte en bok inne på IKEA som våran bror kan ha som gästbok. Vi misstänker att han inte får så mycket besök längre och om han får besök så minns han det inte. Så boken är tänk att vara både gästbok och minnesbok.
Det har även varit möte för min bror den här veckan. Ett mycket märkligt möte. Det började som ett rehab-möte då det verkade som nya mål skulle sättas osv, men sen tyckte läkaren att nu händer det inte så mycket så det är lika bra att han blir utskriven. Det kändes väldigt förvirrande efteråt. Så nu verkar det som att han kan bli utskriven när som helst.
 
 
Den här veckan har det varit nutelladagen och då bakade jag och barnen nutellabakelser. Gott men det räcker att äta en, annars blir det för mycket.
 
En liten matpaus på sjukhuset medan bror/morbror var iväg på träning.
 
M med lilla snöbollen
 
Busa i snön måste man göra.
 
Lycklig liten tjej med Frost-tidning.
 
 
Igår åkte vi iväg till Godisgrodan på Erikslund för att köpa lördagsgodis. Jag är ganska kräsen när det gäller lösgodis, köper sällan i vanliga affärer för det har bara massa billigt skit som smakar kemiskt och kostar massor. Jag trodde inte att godisgrodan skulle vara bättre men det hade hur mycket som helst som jag gillar. Vi köpte nog ca ett kilo godis var. Det var inte riktigt meningen men det var svårt att sluta plocka på sig godis när man hela tiden hittade massa roligt. Farlig men rolig affär.
 
När jag kom hem fick jag reda på att en av mina kusiner drabbats av hjärtstopp och låg nedsövd. Så igår var det svårt att tänka på annat än det. Otäckt när sånt händer. Idag hade de väckt upp henne och det hade gått bra så nu får vi fortsätta att hoppas på att hon håller sig stabil. Det räcker med min brors olycka. Nu vill jag inte veta av mera hemskheter.
 
 
 
 

RSS 2.0