Wishlist

 
Bead Chains Earring / Flowers Ankle Chain / Classic Skinny Bangle / Dolores Necklaces / Ailis SS Grey / Jove

Sjuka M

Söta M på sin första karateträning förra veckan. Sen dess har hon pratat om det varje dag och längtat efter nästa. Självklart blir hon sjuk dagen innan nästa pass och är fortfarande sjuk.
Hoppas att det går över snart.
 
På förmiddagarna mår hon ganska bra, är feberfri, leker och pratar. Sen på eftermiddagen dyker febern upp och stiger till över 39 och hon blir helt utslagen. Nu har det varit så sen i söndags. Hostar gör hon också och hon tycker nästan det är värst. Hennes pappa ringde sjukvårdsupplysningen idag så imorgon kan vi nog hämta ut lite hostmedicin om hon inte blivit bättre. Fast det finns en stor risk att hon vägrar ta det. Idag fick vi blanda alvedon med cola för att få i henne. Vi kände att hon behövde piggna till en stund och förhoppningsvis få i sig lite mat. Det fungerade. Pojkvännen fixade lite McDonalds mat. M fick en transformers mask i sitt happy meal. Lite tråkigt att de inte frågade vad vi ville ha för det fanns tydligen en My little pony mask också att välja på. Den hade hon älskat. Stora sonen skulle ha sin hamburgare utan lök och gurka. Hemma upptäcker vi att han fått EXTRA LÖK OCH GURKA istället. Det är inte direkt första gången McDonalds klantar sig, händer typ varannan gång vi handlar där.
Två stycken som vill mysa med sjuklingen.
 
Nu är M inne på sin fjärde sjukdag. Det känns som hon legat och hostat mig i örat större delen av natten. Önskar att jag kunde ta över så hon slapp må dåligt. Just nu är febern nere men hon hostar och är hängig. Hon har målat en stund och nu ser hon på tv. Får se om febern dyker upp som vanligt i kväll eller om den håller sig borta.
 

Frostigt

Idag är det kallt och frostigt ute. Kallt inne också tycker jag. Det är det alltid på förmiddagen så jag var tvungen att krypa ner under två tecken för att inte frysa ihjäl här hemma. Men nu börjar det blir bättre som tur är. Längtar till sommaren....
 
 
Snöhund. Hon fryser allafall inte.
 
Får se vad den här dagen har att bjuda på. Jag hoppas på att komma iväg till IKEA idag, behöver köpa lite förvaringslådor så att jag kan plocka undan resten av julsakerna. Kanske även handla lite 10kr grejer som de ska sälja idag.
 
Jag vill helst inte gå ut mer idag, men ibland måste man....
 
 

Jag har fått presenter

Min fina W har varit iväg till shoppingcentret med en kompis och kom hem med en påse som var till mig.
 
I den gömde det sig lite ljus. Jag blev jätteglad, älskar ju ljus. Speciellt det lila blev jag glad över för ett sånt hade jag funderat på att köpa själv. Funderar på att ha lila tema till bröllopet, fast sånt ska man kanske inte avslöja?
Jag blev alla fall jätteglad över mina ljus, det är så sällan jag får presenter.
 
Jag måste nog även ha varit extra snäll den dagen för sen kom pojkvännen med en present också. Fast jag hade väl beställt den själv, fast det var mest på skoj. Jag skickade iväg ett sms när han var på jobbet och sa att han kunde få köpa en sån låda åt mig i present om han ville, (med en blinkade smiley).
Blev väldigt förvånad sen att han gjorde det. Men han hade blivit så glad över sin matlåda som jag gjort åt honom. Den var tydigen supergod så han tyckte att jag förtjänande en present.
 
 
Det kändes nästan som julafton eller att jag fyller år. Två presenter på samma dag. Jag har snälla killar i min familj.

Vad jag kan göra själv...

Jag är så otroligt trött på att vara trött. Att få hjälp av sjukvården är hopplöst. Jag tänker därför försöka göra vad jag kan själv och hoppas på att kunna må bättre. Planen just nu är att fylla min kropp med näring. Senare hoppas jag även kunna minska ner mitt stora beroende av cola zero och choklad. Jag vill kunna må bra fysiskt och psykiskt. För just nu känns det som både kropp och själ håller på att gå sönder. Jag är ganska säker på att rätt kost, motion och positivt tänkande kan göra underverk. Det kommer inte bli lätt, men jag kan inte ha det som jag har längre. Så nu är det dags att kämpa. Kämpa för en bättre hälsa.
 
Jag fick lite julklappspengar och då köpte jag mig en råsaftscentrifug. Det är en kul leksak men väldigt dryg att diska. Eftersom jag har svårt att äta frukt och grönsaker så hoppas jag nu kunna få i mig lite mera näring genom att dricka den.
Fruktjuice med massor av olika blandade frukter fungerade fint. Det kändes verkligen som att kroppen uppskattade det.
 
Men rödbetsjuice, funkade inte alls. Synd det sägs ju att det ska vara så bra. Men jag kände mig nästan förgiftad efter att ha druckit den. Får se om jag vågar mig på rödbetor nån mer gång. Jag gillar ju rödbetor annars så jag fattar inte varför jag mådde så dåligt nu. Kanske var något fel på dom?
 
Snart ska jag även försöka mig på att göra lite gröna drinkar. Jag väntar bara på en bok med recept. Förhoppningsvis kommer den med posten idag.

Nytt år, nya plågor 2016

Det gäller att tänka positivt eller?
 
Alla verkar vara så glada över att vi har ett helt nytt år att se fram emot. Man ska vara glad, positiv och tänka framåt. Själv känner jag mest ångest och mörker, men jag jobbar på att försöka få bort de känslorna.
 
Jag vill också vara glad och positiv.
 
Kämpar vidare mot mörkret.

RSS 2.0