Sjuka M

Söta M på sin första karateträning förra veckan. Sen dess har hon pratat om det varje dag och längtat efter nästa. Självklart blir hon sjuk dagen innan nästa pass och är fortfarande sjuk.
Hoppas att det går över snart.
 
På förmiddagarna mår hon ganska bra, är feberfri, leker och pratar. Sen på eftermiddagen dyker febern upp och stiger till över 39 och hon blir helt utslagen. Nu har det varit så sen i söndags. Hostar gör hon också och hon tycker nästan det är värst. Hennes pappa ringde sjukvårdsupplysningen idag så imorgon kan vi nog hämta ut lite hostmedicin om hon inte blivit bättre. Fast det finns en stor risk att hon vägrar ta det. Idag fick vi blanda alvedon med cola för att få i henne. Vi kände att hon behövde piggna till en stund och förhoppningsvis få i sig lite mat. Det fungerade. Pojkvännen fixade lite McDonalds mat. M fick en transformers mask i sitt happy meal. Lite tråkigt att de inte frågade vad vi ville ha för det fanns tydligen en My little pony mask också att välja på. Den hade hon älskat. Stora sonen skulle ha sin hamburgare utan lök och gurka. Hemma upptäcker vi att han fått EXTRA LÖK OCH GURKA istället. Det är inte direkt första gången McDonalds klantar sig, händer typ varannan gång vi handlar där.
Två stycken som vill mysa med sjuklingen.
 
Nu är M inne på sin fjärde sjukdag. Det känns som hon legat och hostat mig i örat större delen av natten. Önskar att jag kunde ta över så hon slapp må dåligt. Just nu är febern nere men hon hostar och är hängig. Hon har målat en stund och nu ser hon på tv. Får se om febern dyker upp som vanligt i kväll eller om den håller sig borta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0