Får jag sova nu?

Idag är jag trött, seg och lite sjuk. Jag sitter här framför datorn med en filt om mig och dricker varmt te. Helst vill jag krypa tillbaka ner i sängen igen men ändå inte. Jag har en hel del som jag behöver få gjort här hemma, så det är bara att hoppas på att jag piggnar till snart.
 
Idag ska det även vara möte för min bror, men jag tror inte att jag kommer följa med. Dumt ifall jag smittar, han får inte bli sjuk. Men jag var alla fall och hälsade på honom igår. Han började prata lite för några dagar sen men än så länge är det ingen i familjen som hört honom. Han försökte prata när vi var där men inget ljud kom. Men en undersköterska sa att han sagt hej till henne, med ljud tidigare på dagen så det var kul att höra. Sen helt plötsligt när vi satt där upptäckte jag att han satt och rörde på sitt högra ben, höger är hans förlamade sida. Han verkade förvånad själv. Jag hoppas att det är ett tecken på att höger sida tänker vakna till liv. Det blir nog bara mamma och pappa som går på mötet idag så de får berätta sen vad alla sa.
 
Eftersom jag fyllt år fick jag fina blommor av pojkvännen. Jag har länge velat ha vita liljor och nu fick jag det. Men de är mycket finare i verkligheten än på bilden. Förstår inte varför min kamera ska göra allt så fult eller så är det jag som är kass på att fota.
 
M hade sitt kalas nu i helgen så det har varit full fart här hemma. Det är nog därför som jag fortfarande är trött. Add-människan i mig behöver lång återhämtning.
 
 
 
 
 
Efter kalaset satt M och hade kalas med lite nya och gamla vänner. Jag tror att hon var väldigt nöjd med sin dag.
 

Vadå tjock?

 
Här är min underbara 8kilos katt. Tjock, gosig och underbar. Nästan varje natt kommer han och är min spinnande nalle. Världens mysigaste hängmage har han också. Tänk om jag kunde tycka så om min egen mage ;)
Jag vet inte riktigt varför han är så tjock. Han har varit det sen han var liten. Han hade inga syskon när han föddes, jag vet inte om det är vanligt att en kattmamma bara får en unge? Så som bebis fick han då tillgång till mat utan att behövas brottas med några syskon. Nu tycker jag inte att han äter så mycket och han leker varje dag men han är tjock ändå.
Världens bästa kissekatt.
 

Grattis till mig

Idag fyller jag år. Det känns helt sjukt att jag är så gammal. Jag känner ju mig minst 10år yngre.
Jag fick en lussekatt av mamma och pappa och har köpt en marsipangris själv, så stort är mitt födelsedagsfirande. Fast jag tjatade hela dagen igår fick jag ändå påminna barnen idag att jag fyller år. Kul alla fall när grattismeddelandenda ramlar in på facebook.
 
 
Idag har jag även varit förbi min bror ett tag. När jag talade om för honom vad det var för datum och månad spärrade han upp ögonen och pekade på mig. Han kom ihåg, så det kändes bra. Men han kom inte ihåg att jag och M varit hos honom i söndags på Ms födelsedag. Dåligt närminne, men det mesta innan olyckan verkar han komma ihåg. Jag hoppas att hans minne blir bättre snart.
 
Nu ska jag äta min marsipangris och sen städa. Så trevligt ska jag ha det idag.
 

4år

Idag fyller M 4år. Vanligtvis är M väldigt svårväckt på morgonen men i morse när jag sa grattis så flög hon upp. Öppna paket var jätteroligt, nästan roligare än innehållet. Det var som om hon inte riktigt hade tid att kolla så noga innan hon öppnade nästa. Men sen när öppnadet var klart inspekterade hon sina presenter och hon gillade alla.
Den lilla damen fick Frost- sängkläder och en frost-handduk, en Elsadocka, en liten prydnads captain America-docka, en grej som man anväder för att trä pärlor i håret, en my little ponny, ett ponnypussel och ett frost pussel, ett förkläde och pepparkaksdeg.
 
Trött paket öppnare
 
Nåting gott måste man ju ha också.
 
Idag fick födelsedagsbarnen välja vad vi skulle äta och hon ville ha köttbullar med mos. Vi bestämde oss då för att åka till IKEA och äta. Själv åt jag kycklingfile med pommes, sås och ratatouille. Jättegott men väldigt lite mat, jag hade gärnat vela haft lite mer ratatouille eftersom de bara lade på en lite klick på tallriken.
 
Sen fick M nya skor i shoppingcentret. Fodrade och sköna nu till vintern.
 
Min busunge
 
Har man fått ett förkläde så måste man ju få baka också.
 
En trött liten tjej som gick och lade sig frivilligt och somnade på en gång. Det är inte varje dag det händer. Jag tror att hon haft en riktigt bra födelsedag.
 

Gamla Loket och Lasarettet

Igår kväll var jag och hälsade på min bror. Jag tror vi hade trevligt båda två. Eftersom det inte finns så mycket att göra så gick vi runt inne på sjukhuset. Synd att vårat sjukhus är så litet så det går ju ganska fort. Vi tog oss iväg till Loket. Den känner nog de flesta Västeråsare till. Jag vet inte hur många år den stått där men misstänker att det är väldigt länge. Min bror kom alla fall ihåg loket.
 
 
 
Idag har jag också hälsat på honom men tyvärr minns han inte att jag var där igår och att vi gick till Loket. Det känns lite tråkigt. Eller det känns väldigt jobbigt att hans minne är så dåligt nu. Han minns livet före olyckan men nutiden går det sämre med. 25år och har lika bra minne som en dement. Men jag hoppas och tror att det kommer bli bättre.
 
Gamla lasarettet. Fin utsikt från hans rum.
 
 

Söndag

Idag har jag varit på ljusparty hos min syster. Jag har ju redan de lyktor jag vill ha så jag beställde bara påfyllning av mitt ljusföråd. Lite röda och gröna ljus till jul i spännande dofter. Min syster ska bli konsult för ljusföretaget nästa år, så jag antar att jag kommer köpa mycket ljus då. Det är kul med ljus, synd bara att det är så dyrt.
 
Efter ljuspartyt firade vi pappa. Han fick en tårta, trisslott och en stor chokladkaka av mig. Är lite för fattig för nåt större. Att komma ihåg att fixa sånt i god tid är ju inte min grej verkar det som. Men han verkade nöjd. Kan ju hoppas att han får en storvinst.
 
Efteråt hade jag tänkt följa med mina föräldrar till sjukhuset för att hälsa på min bror. Men det blev så att jag åkte hem istället. Lika bra det för han ville inte ha besök idag. Han har fått ett bokstavspapper eftersom han fortfarande inte kan prata så då skrev han gå. Det gjorde han i fredags också, men då hade vi varit där ett tag. Han är så trevlig vissa dagar. Hjärnskadorna gör honom väldigt trött hela tiden så livet är nog inte så lätt för honom.
 
Snart ska jag försöka leta på ett viktigt papper. Jag har för mig att när jag fick det lade det nånstans så att jag inte skulle tappa bort det. Igår letade jag på alla ställen jag kunde komma på men hittade det inte. Blir så trött på mig själv. Dags att sätta fart och leta då....

Halloween

Det är vid såna här tillfällen som jag verkligen önskar att jag hade ett hus. Jag säger nog det varje år, men det skule vara så roligt att få spöka ut ett hus ordentligt och ha en halloweenfest. Men eftersom jag inte har ett hus är det bara att fortsätta att drömma.
 
Fredagens halloweenfirande blev en biokväll med syster och en vän. Vi såg Ouija. Den var sådär. Många som skrek och hoppade ur skinnet. Tur att man är härdad sa min vän i början när alla började skrika, några sekunder senare var det hon som blev ordentligt skrämd. Det var kul. Själv tycker jag att filmen var lite ologisk. Varför går man ensam upp på en vind när man vet att det finns en ond ande där, eller kryper omkring i källaren? Tror de flesta inte skulle gå tillbaka till huset ens, men i filmen gör man det gång på gång. Fast det finns kanske inte direkt många skräckfilmer som är logiska. Vill man hoppa ur skinnet så ska man se Ouija.
 
Idag har jag mest slöat hemma. Tänkte se lite skräck på netflix men tyckte inte det fanns nåt intressant. Kollar på en skräckis på tv nu men den är inte särskillt otäck. Känns mer som en thriller.
 
Lite halloweenpynt hemma.
Pumpornas lampor som ändrar färg
 
 
 
Mina ljuslyktor, fyllda med spindlar och halloweengodis.
 
 
Min kosta boda dödskalle på spegelbricka med massa spindlar.
 
 
Sen lite pumpor
 
 
 

Usel bloggare

Jag tänker varje dag att jag ska skriva ett inlägg i bloggen, men så blir det alla fall inte av.
Jag har tröttnat lite. Önskar mig en bra kamera så att jag kunde lägga in fina bilder i bloggen. Det blir ju så tråkiga bilder med mobilkameran. Jag vill ha bilder i bloggen, tycker att det blir så tråkigt annars.
 
Hur ska jag göra för att det ska bli roligare att blogga? Jag vill ju ha bloggen kvar. Jag måste fundera, under tiden får det bli lite som det blir.
 
 

RSS 2.0