Cirkusdjur och tivoli

Idag har jag varit trött och seg fast ändå fått lite gjort här hemma. Jag har inte alls känt för att gå ut. Som tur är har jag stora pojkar som jag mutat så de gått ut och rastat sin syster. Igår däremot var jag ute nästan hela dagen kändes det som. En cirkus hade slagit sig ner här på området så på förmiddagen gick jag och M dit för att kolla på djuren. Vi var nog där i kanske två timmar eller nåt.
Hur ofta ser men elefanter på gräsmattan utanför?
Trött pellefant
 
 
En tröttis
Vissa passade på att sola.
En häst gnäggade till i båset bredvid så M fick för sig att fly.
Kompisar?
 
Efter att ha kollat på cirkusdjuren gick vi hem och åt mat för att sedan ta en promenad till grannområdet där det var tivoli. Det var galet dyrt men M fick allafall hoppa i hoppborgen och åka två karuseller. Även jag åkte en. Offrade mig och åkte virvelvinden med henne. Gissa om jag blev illamående. Jag tror även att vi fick åka extra länge också. Det var bara vi som åkte och ingen kö. Kändes som den höll på i evigheter. Det var kul ibörjan men sen kände jag mig nästan lite panikslagen när det aldrig tog slut. Som tur var så stannade den till slut. M var inte påverkad alls utan ville gå och köpa sockervadd. Illamående försvann ganska snabbt och vi stannade till på en lekplats på hemvägen en stund. Sen ville hon tillbaka till cirkusdjuren. Även pappa och syster kom förbi en stund för att kolla på djur. Man måste ju passa på.
 
Lilla sockervadden
 
Sen var det dags att avsluta dagens uteäventyr med en glass.

Jag vill ha ett liv....

Dagarna bara går, fast just nu är de inte så tomma som de brukar vara. Det har blivit lite mer fart på mig fast jag fortfarande lider av kronisk trötthet. Men jag har fått fler "pigga" dagar, så det känns lite hoppfullt. Fast på eftermiddagar och kvällar känner jag mig febrig och sjuk. Kroppen är galen men samtidigt känns det som den sakta läker. Bara hoppas på att jag har rätt. Jag är trött på zombielivet och känner att jag vill börja leva ordentligt nu. Jag blir ju inte heller yngre direkt. Jag vill ha ett liv....
 
Imorgon hoppas jag på en dag då kroppen är full av energi.
Det här blev ju ett ganska meningslöst inlägg, men jag tänkte försöka komma igång med bloggandet men just nu känns det mest trögt. Men men det blir väl bättre det också förhoppningsvis.
 
Nu ska jag läsa lite och mysa med min söta gosenalle.
 
 
 
 
 

Glad påsk

 
 
 
 
 
Får man inga påskägg så får man köpa det själv. Klart att jag ska ha ett med katt på då.
 
 
Eftersom mina katter är galna i fjädrar så kan jag inte ha det i påskriset. Så nu fick de bli nermosade i min bubbeltrio.
 
 
Söt påskkärring som gör sig redo att flyga till blåkulla.
 
 
Nu dyker det upp blommor överallt. Så underbart skönt med vår.
 
 

RSS 2.0