Med eller utan hjärna

Jag måste alla fall göra ett försök. Men jag hoppas att jag kan få mina  koncentrationspiller snart. 
 
 

Test

Testar att blogga från mobilen. 
 
 

Dags att trimma skägget tycker buzzador

Jag har fått erbjudande från buzzador om att testa en skäggtrimmer.
Visste inte att jag behövde trimma mitt skägg.
Jag som trodde att jag var tjej och inte hade något.
Kanske har jag fel. Tänk om jag är en man fast jag inte vet om det?

Aj

Idag har jag träningsvärk så att jag knappt kan röra mig och den ökar hela tiden och sprider sig i kroppen. Om en och en halv timme börjar mitt bjjpass. Tvivlar på att jag klarar av att träna idag men vi får se.

Investera i mig själv?

Idag har jag varit och testat på crossfit med min pojkvän. Jag var ganska nervös i början men det gick bra och jag tyckte att det var roligt. Så nu är frågan om jag ska fortsätta. Det är skitdyrt men samtidigt tror jag att det kommer ge mig mycket. Funderar på att testa en månad och se om det är värt. Misstänker att jag ändå lägger ut så mycket pengar på godis och skräpmat så då är det bättre att använda de pengarna till träning. Märker att när jag tränar riktigt hårt och då speciellt styrka försvinner suget efter onyttigheter. Istället längtar min kropp efter naturlig och nyttig mat.
 
En annan grej jag funderar över är en kurs som jag kommit in på. Det visade sig att den ena kursboken är svindyr. Vill jag verkligen lägga ner så mycket pengar på en skolbok? Sen är det ju det där med add, det finns ju en så stor risk att jag inte kommer göra klart kursen. Det är ett helvete att plugga utan medicin. Det går knappt. Så jag vet inte om jag ska våga försöka. Vet inte ens vad jag ska ha kursen till mer än att den är intressant. Utvecklingspsykologi.
Eller ska jag beställa boken och försöka göra mitt bästa och hoppas på att mitt blodtryck blir bra så dr skriver ut medicin innan kursen hinner ta slut. Kursen är på distans och slutar i Januari.
 
Nu har jag lite beslutsångest. Ska jag slösa pengar på dessa grejer? Jag vill ju både använda kroppen och hjärnan. Funderar på att se det som att jag investerar i mig själv.

Instagram

Funderar på att skaffa det men jag vet inte vad det ska vara bra för.
Är det någon sorts bilddagbok eller?
 
Jag kan ingenting om instagram, sett bilder som folk lägger ut på fb eller gillat. Men förstår inte poängen med det hela.
 
Vad är det som är bra med Instagram?

Segast i världen ab

Jag behöver energi.........

ska jag fortsätta?

Det finns en affär här i stan som säljer begagnade spisar. Så det blev en sån. Den var nyservad och hade tre månaders garanti.
När vi ska testa den hemma, vad tror ni händer då?
Strömmen går i hela lägenheten. Som tur var behövde man bara dra upp huvudströmbrytaren i lägenheten.
 
Känner bara ORKA.
Barnens farfar, ville öppna upp den spisen och kolla också, men det fick han inte.
Det räcker med att behöva kontakta hsb en gång.
 
Men frågan är om vi ända lyckades köpa en trasigspis fast den skulle vara nyservad eller har det blivit något fel i eluttaget för spis? Fast det på den "nya" spisen var det bara en platta som slog ut strömmen. Resten av spisen verkade funka bra. Men ändå.
 
Får se vad som händer imorgon.
 
Nu ligger iaf min nya mobil på laddning. Lånar en annan familjemedlems laddare. Så nu ber vi om att det inte är något fel på mobilen. Men ingenting förvånar mig längre.

Och det fortsätter

Idag kom barnens farfar hit för att kolla på spisen. Det slutar med att strömmen slås ut ordentligt. Det gick inte att fixa här hemma och jag som precis hade köpt mikromat för vi var superhungriga.
 
Nån gubbe från hsb fick komma och kolla och sen grejade han med elskåpet i trappen. Så nu finns det el iaf men ingen spis.
 
Och nu medan det finns ström tänkte jag passa på att ladda min nya mobil eftersom jag fick sms av comviq om att mitt nya simkort börjar gälla i natt. Öppnar mobilkartongen och upptäcker att sladden till laddaren saknas. Synd att jag inte upptäckte det igår när vi åkte tillbaka med Ws mobil. Jag har ingen lust att åka tillbaka idag också.
 
Sen har något hänt med min dator efter att strömmen gick idag. Den är jättejätte seg.
 
Imorgon önskar jag mig en dag utan massa otur och andra konstigheter.
 
 

Oturen fortsätter

Vi kan ju börja med Ws mobil. På något sätt verkade micken sluta fungera i hans mobil.
Men vi åkte iväg till affären för att kolla om de visste vad som var fel. Vi fick betala ca 300kr till för att få en ny.
 
Idag kom jag iaf ihåg att skaffa hemförsäkring, plus några tilläggsförsäkringar.
 
För en stund sen tänkte jag laga mat. Jag hade värmt ugnen och skulle starta spisen. Då dör strömmen i hela lägenheten. Testade några gånger, samma sak. Hur ska jag nu kunna laga mat?
 
Vet inte om ny spis ingår i försäkringen men det känns ju knappast som att försäkringsbolaget kommer tror mig när jag skaffat den samma dag.
 
Värdelöst. Skithungrig är jag också. På varm mat.

Jakten på den stulna mobilen som aldrig var stulen

W fick en ny mobil i lördags och han skulle absolut ha med den till skolan. Jag var jätterädd att den skulle komma bort och bad honom ha den hemma. Men nej då jag behövde inte oroa mig det fanns en låda i klassrummet som läraren hade hand om.
Tror ni inte W kommer hem sen gråtandes och är helt förstörd. När barnen slutade och skulle hämta sin mobil så fanns inte hans mobil kvar där. Han hade stått sist och lådan var tom.
Inte heller hade hans lärare ringt.

Så Ws pappa ringer till läraren som inte verkar bry sig så mycket. Hon ville inte heller att vi skulle göra en polisanmälan och tyckte att det var vårat ansvar. Självklart är det vårat ansvar men det ska ju inte försvinna i ett låst klassrum. Men Ws pappa sa att han kan ringa runt till föräldrarna i klassen innan polisen.
Själv tog jag en promenad med W till hans fritids och pratade med några barn och personalen. Då sa några tjejer i paralellklassen att det legat kvar en mobil i deras låda. Så jag tänkte ta mig till skolan och då ringer Ws pappa och säger att läraren hittat mobilen i andra klassen.

Så på något sett har hans mobil hamnat i andra klassens mobillåda. De har tydligen blivit inlåsta tillsammans och varit överfyllda. Borde inte det ha varit lärarens första tanke i så fall? Om mobillådorna har stått bredvid varandra och den ena varit överfylld. Det hade iaf varit min första tanke om jag vetat om att de låste in lådorna tillsammans.

Här har vi frågat ut barn och föräldrar i onödan och tänk om vi hade ringt polisen direkt.

Känns som att det här inte är bra för mitt psyke. W har inte haft tur med mobiler så jag var ju så jäkla rädd att den skulle försvinna och så gör det den första dagen. Jag är jäkligt glad och tacksam att den kom tillrätta, men vad säger ni. Var det inte typiskt att det var just hans mobil som hade hamnat fel?

Nu har jag iaf en glad W men själv är jag slutkörd i huvudet. Det här var inte alls bra för mig. Nu kommer jag ha ångestproblem i flera dagar. Blir så när jag pratar med mycket människor på samma dag.

Får se om O lyckas ta sig hem med sin nya dator utan problem. Idag har nämligen hans skola delat ut datorer till eleverna men kommer det bort eller förstörs är det föräldrarnas ansvar att ersätta. Måste fixa dataskydd också. Det har skolan tydligen stått för tidigare men nu får man köpa själv. Och man måste ha det.

Nu ska jag iaf kolla runt lite på nätet efter försäkringar. Känns som att det kan vara en bra ide att skaffa. Nån som känner till nåt bra försäkringsbolag?

Snart har det gått 3 timmar sen W kom hem och grät, men det känns som tio minuter. Behöver varva ner men vet inte hur.Hallåhejdå

Sa baby M när hon svarade i min mobil idag. Sen gav hon mig mobilen.
Funderar på om det är så jag ska börja svara när någon ringer som jag inte vill prata med.

Sprängda byxor och en ny mobil

Ställde larm igår för att komma i väg till träningspasset. Jag var ganska pigg på morgonen men hade absolut inte lust att träna men eftersom jag sagt till min träningsvän att jag skulle komma så var det bara att åka iväg.
Jag hann nog vara med ca 5min på uppvärmningen eller nåt så hade jag sönder mina byxor. Det var den träningen.
Var en till som hade sönder sina byxor. Tror inte vissa rörelser passar gi byxor.
Trist för det är jäkligt dyrt att köpa nya. Får köra på judogi tills jag gått ner tillräckligt för att kunna ha min blåa som jag är för fet för just nu. Men tror att jag ska spara ihop till en ny svart.
 
Igår fick jag en ny mobil av min pojkvän. Snällt av han att slänga ut så mycket pengar på mig. Men jag måste vänta på att mitt microsim kommer innan jag kan börja använda den. Den mobil jag har nu bara krånglar och jag kan inte använda internet på den. Men så har jag ju haft den i flera år.
 
Så om en vecka ska jag lära mig vad instagram och appar är för nåt osv. Lite efter, eller kanske ganska mycket.
 

Alzheimerstestet

Alzheimertest för moderna människor. Fyll i de bokstäver som saknas:
K_K
F_TTA
KN_LLA
P_PPA
T_TTAR
KONDO_
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

De rätta svaren:

KÅK
FATTA
KNALLA
PAPPA
TITTAR
KONDOR
Skulle du råka få alla fel behöver du inte vara ledsen för det. Du lider inte av alzheimer. Du är endast pervers.

Idag

Är det dags för ekg och ett läkarbesök. Får se vad läkaren tänker göra för att få ner mitt blodtryck och jag hoppas att han kan hitta varför jag är yr nästan hela tiden. Det börjar bli drygt. Nu vill jag må bra, ha energi och komma igång och träna ordentligt.

När man tror att det inte kan bli värre...

ja ni förstår säkert....
 
Jag fick ett mejl idag som inte var så trevligt
 
Kan det räcka med problem nu?
 
 

Synd att det är långt till Göteborg

27 SEPTEMBER, STORA TEATERN, GÖTEBORG:
Exklusivt möte med Caitlin Moran, deckardrottningen Camilla Läckberg, hyllade författaren Cecilia Samartin, författaren Peo Bengtsson, bokaktuella Hollywoodfrun Maria Montazami,spänningsförfattaren Sofie Sarenbrant, mentalisten och tankeläsaren Henrik Fexeus och nya deckarduon Paul Leander-Engström och Camilla Grebe.
 
 

Det går framåt

Idag ringde en sköterska och jag fick komma dit för blodtryckskontroll. Det var inte jättehögt längre men fortfarande för högt. Sköterskan bokade även in ett ekg och läkartid nästa vecka. Det känns som det blev lite fart på dom nu när de fick remissen. Jag berättade även att jag varit väldigt yr i flera dagar nu och hon trodde att det berodde på trycket. Själv tror jag inte det men jag hoppas att läkaren tar lite prover nästa vecka.
 
Undertiden nu ska jag bara försöka må bra och försöka att inte oroa mig så mycket för framtiden. Det är inte så lätt men jag blir ju knappast friskare om jag går omkring och oroar mig.

Katten och kobran

 Jag drömde om en kattunge och en kobraunge och de höll ihop hela tiden fast jag väldigt gärna ville bli av med ormen som ni kanske förstår.
 
Jag tyckte drömmen var så märkligt så jag blev lite nyfiken nu på att googla vad det betyder enligt drömtydning.
 
Katt symboliserar tydligen falskhet.
Ormar: otur och att man ska se upp för falska personer
 
Kunde det inte ha varit nåt positivt istället. Jag tycker att jag hade tillräckligt med många oturs/dåliga saker förra veckan.

Yr

Idag är jag väldigt yr. Vinglar när jag går och till och från känns det som min hjärnan är ute och flyger. Vet inte om det är stress eller blodbrist. Kanske både och. Gårdagens bjjpass verkar ha påverkat min kropp negativt. Jag blev trött fort och mådde sedan dåligt resten av dagen. Konstig känsla i hjärtat, ingen smärta men mer som att det blivit överansträngt. Tungandad resten av dagen.
Idag sitter den där känslan kvar. Men jag intalar mig själv att jag bara inbillar mig.
 
Kanske borde jag ta mig iväg till fysiologen imorgon och göra ett ekg. Nu har jag nog skjutit på det i snart en månad

Novell

Funderar på om det är dags att skriva den där novellen som jag funderat på att skriva hela sommaren.
En liten skräckis. Problemet just nu är att jag inte vet hur jag vill ha huvudpersonen. Fast börjar jag bara skriva så kanske det utvecklar sig av sig själv.
 
Jag känner att jag behöver prestera nåt för att stressa ner.
 
 

RSS 2.0