5kg godis

Den här påskhelgen har gått sjukt fort. Min kära pojkvän kom tidigt på torsdags morgonen men det känns som att jag knappt har hunnit umgås med honom. 
 
Nu har han åkt tillbaka till Norge och det känns så otroligt trist. Nästa månad får jag träffa honom i kanske en timme. Värdelöst. Sen en helg i Maj antar jag. Ska livet vara så? Det gör mig deppig.
 
Annars så har helgen varit bra. Såg The host på bio i torsdags, den var helt okej. Jag skulle kunna tänka mig att sen den igen, fast kanske inte på bio. Jag hann även med att gå på två pubar efter bion. De stänger tydligen kl 3 på natten nu förtiden så vi kom väl inte hem fören vid fyra på morgonen. Vilken gjorde att vi var supertrötta under fredagens påskfirande hos hans föräldrar.
 
Senare på kvällen skulle vi träffa hans bästa vän och tjej. De ska gifta sig i sommar och min pojkvän ska fixa svensexan. Det blev pizza och film. Efter det ville de spela nåt spel och jag var så trött att jag trodde jag skulle svimma av, men ville inte vara tråkig och åka hem. Så vi kom hem sent igen.
 
På lördagen var det upp tidigt igen för att hämta barn och fira påsk hos mina föräldrar. Det var trevligt.
Mina barn fick så sjukt mycket godis. Tror att vi nästan lyckades köpa 5kg godis.
Vi är inte så duktiga på det där med att handla.
 
Idag har vi varit iväg lite överallt. Först hälla och köpte skor och jacka till baby M. Alla barnen fick solglasögon men baby Ms verkar ha försvunnit nånstans. Sen netonnet för vi behövde lite internetkablar mm. Sen fick jag även för mig att vi skulle till dollarstore. Det blev lite allt möjligt skräp där men jag känner mig nöjd.
 
 
Allt godis fick inte plats i deras ägg, vilket kanske inte är så konstigt.
 

Dålig bloggare

Är så galet trött.
Ändå somnade jag före kl 22 igår och gick upp halv åtta idag.
Tror jag även lyckades somna till en stund på dagen, är inte riktigt säker för att någon klättrade på mig hela tiden.
 
Hur gör man för att inte vara så trött jämt?

Fredagsfrossa

Planen var att bara köpa något litet till fredagsmys ikväll. Det är bara jag och baby M hemma och jag känner mig verkligen trött på min kroppsvikt.
Men på vägen till affären började jag känna mig nedstämd.
Saknar min pojkvän massor, som är dum och bor i Norge.
Jag längtar efter att få träna min kära sport som jag nog inte har tränat på över en månad nu. Kommer ju få så mycket stryk när jag kommer tillbaka att det inte ens kommer vara roligt att träna.
Barnvakten var fixad till imorgon men ändrade sig i sista stund, jag försökte fixa en annan barnvakt men det gick inte. Så ingen träning imorgon. Hade sett fram emot det mycket.
Så det känns som att jag lika bra kan sitta hemma och äta mig fetare.
Tröstätare ab
 
Varför bara ta en sort när man kan göra sig tjockare på fler?
 
 
Det blev även lite naturgodis på det.
 
 

sjuk snart?

Baby M har feber.
 
Även jag börjar känna mig hängig nu, kanske inte så konstigt när hon legat bredvid och hostat på mig hela natten.

Ohh fuck

Trött och har ont i magen. Baby M vill inte alls sova på natten längre, alla fall inte fören klockan ett. Igår somnade hon vid sju och jag var så glad att hon somnat tidigit. Men självklart vaknade hon vid nio då och vägrade somna om. Så det var en trött liten dam som jag lämnade på dagis idag.
 
Fast nu är hon inte så liten längre. I maj ska hon få byta avdelning eftersom de tycker att hon är en stor tjej på dagis.
 
Min lilla bebis vars nya favorituttryck är Ohh fuck.
Det säger hon tex när hon tappar nåt eller ramlar, eller härom dagen när hon släppte sig.
Det lät ju så roligt så kunde inte låta bli att skratta, fast jag försöker ju få henne att sluta med det.
Hon har ju så snälla storebröder som lär henne massa fina ord.
 
Nu har jag försökt vila, men det ringer och smsar på mobilen hela tiden och sen ringde det på ytterdörren. O som kom hem för att hämta en ny mössa eftersom någon hade kastat hans i en vattenpöl. Så nu ger jag upp mina försök att vila.
 
Nu kanske jag låter som en galning men mellan nio och två är min heliga tid. Då vill jag inte bli störd. Jag behöver tystnaden och ensamheten för att inte bli helt galen. Annars så har jag barnen själv dygnet runt nu när deras pappa bor i Norge. Önskar att han kunde flytta tillbaka, typ nu. Men det finns ju inga jobb i det här landet.
 
Nu ska jag dricka lite varm cola zero och fortsätta skriva på det som jag höll på med igår.

Så kan det vara


Morgonmys

Pojkarna är i skolan och jag och baby M morgonmyser. Idag väntar jag besök så lika bra att hålla oss hemma.
 
Sockerbakis är jag också. Åt en chokladbit och drack en colaburk på kvällen. Min kropp fixar tydligen inte sånt längre. Jag lär mig aldrig heller.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Det är så mycket som jag behöver göra att jag inte vet vad jag ska börja.
 
Men nu blir det mys ett tag. Baby M vill titta på musikfilmer. Det älskar hon.
 
Till och med tvååringar älskar Sean Banan.
 
 

Drogtestad

Idag har jag träffat en psykolog och vi pratade lite om vad jag vill ha för behandling för min add osv.
Innan jag får träffa en läkare så ska jag få göra ett till test. Jag tror det ska vara något som mäter uppmärksamheten. Om jag förstod rätt ska man göra testet först på morgonen, sen får man medicin och åker hem för att komma tillbaka några timmar senare och göra om det och se om medicinen ger nån effekt.
 
Det är en del prover som måste göras innan de skriver ut medicin.
Jag fick lämna ett drogtest idag och de kollade även puls och blodtryck. Det var meningen att jag skulle ta blodprover också men eftersom jag står i kö till läkare och ingen visste vem så gick det inte.
Som väntat var mitt blodtryck inte bra, så jag måste kontakta min vårdcentral och kanske ändra medicindosen eller nåt. Min puls var inte heller bra, 97 efter att ha vilat i 15-20min. Add medicinen höjer blodtrycket så jag måste ha det under kontroll innan i så fall. Sen får man inte ha några hjärtproblem heller så jag hoppas att de kollar upp det ordentligt eftersom jag varit nojig för hjärtat mycket. 
 
Det känns alla fall som att de händer saker nu. Bara hoppas att väntetiden till läkaren inte är allt för lång. Det är tydligen brist på läkare där.
 

Vet inte hur jag ska lösa det

Det verkar hopplöst att laga tvättmaskinen.
Jag har 200kr på kontot så det är ju knappast så att jag kan köpa en ny.
Att få tid i tvättstugan är nästan omöjligt och jag jag behöver tvätta minst två gånger om dagen.
 
Så nu får jag och barnen gå runt i tvättmedelsfläckiga kläder i några månader. Bara börja spara pengar då, fast det är svårt när man knappt har några.
 
Tvättmaskinen var köpt i sep 2011, så den var ju inte jättegammal heller.
Värdelöst.
 
 

Lördagen

Skönt att helgen är över.
 
I lördags var jag på stan med barnen, bror, syster och hennes barn. Det var nån sorts avslutning av isbanan med skridsko dans och lite annat.
 
Baby M tyckte nog mest om den stora dansande nallen. Alla barn fick varsin fin nalle och ballongfigurer. Sen kom det några pingviner som delade ut godis. Sen delade de även ut små paket från Zetterlunds och hade godisregn.
 
 
 
Efteråt var det dags att ta sig iväg för kalas på Lek&Bus. Jag som varit orolig innan att inte få ihop tillräckligt med barn hade helt plötsligt en extra. Det var en som inte hade svarat och jag hade ändå skrivit senast onsdag. Men nån timme innan kalaset skulle börjat kom hon och ringde på dörren och sa att hennes pappa glömt ringa mig och undrade om hon fick komma ändå. Jag hade inte hjärta att säga nej även om jag fick lite ångest eftersom det ändå kostar 120kr för varje barn och jag är fattig. En stund senare kommer hennes lillebror och ringer på och frågar om han också för komma. Men då sa jag nej. Blev lite osäker på om systern skulle komma på grund av det, men det gjorde hon. Men känner mig även lite störd av att hon inte ens hade med nån present. Hon hade även med sin pappa och lillebror så de känns som de bara ville ha gratis inträde för henne, men jag kan ju ha fel.
 
Det var mycket folk och ett riktigt kaos. Ett rent helvete att försöka samla ihop alla barnen så att jag kunde räkna dom och de fick sina band. I kalasrummet var det inte ett dugg bättre. Typ elva hyperaktiva ungar utan öron. Aldrig mer känner jag. Nästa kalas för deras pappa ta hand om.
I kalaset skulle de ingå mjukglass och  när kalasvärdinnan ska gå och hämta glass säger hon att hon ska ta lite blandat så barnen kan välja. Sen kommer hon tillbaka med bara pigglin och då blir alla missnöjda när de inte fick välja så då fick jag försöka lugna dem. De flesta åt bara hälften sen kaste de glassarna för att gå och leka.
 
När vi kommer hem kommer vi på att det inte blev någon bio. 6D bio skulle ingå i kalaset. Så jag mejlar dom och frågar. De bad om ursäkt och visste inte vad som gått fel. Kalasvärdarna skulle ha informerat om bion. Så det var ju tråkigt att alla barn missade det. Men jag ska få fribiljetter hemskickade istället, så det känns okej.
Funderade även på att säga till om presenten W fick av dom. En t-shirt men den packades bara ner med presenterna och när jag kollar hemma är det storlek 5-6 på den. Men vet inte om jag orkar.
 
Kvällen avslutades alla fall med att jag syster och baby M kollade på melodifestivalen. Baby M älskar Sean Banan. Själv tycker jag att Yohio är underbar. Självklart vann den låten som jag tyckte var sämst. Jag förstår inte hur folk kan gillar den. En liten pojke som bara ylar. Den ger mig huvudvärk och är inte ett dugg underhållande.
Trist, men hans min när han vann var alla fall värd.
 
 

Utarbetad

Är lite utarbetad för tillfället.
 
Båda diskmaskin och tvättmaskin är trasiga nu. Det funkar inte riktigt ihop med add och två barn.
 
Idag har jag handdiskat massor men även handtvättat. Ni kan ju gissa hur bra det sista gick. Det tog en evighet och det kommer nog ta lika lång tid för kläderna att torka + att det inte blir riktigt rent och att flera plagg verkar få tvättsmedelsrester kvar fast jag sköljt hur många gånger som helt.
 
Så jag är inte på mitt bästa humör. Har även en massa andra saker att göra som stressar mig men det tänker jag inte skriva här.
 
Kanske återkommer jag senare ikväll och berättar om gårdagen.
 
Sa jag att alla tre barn verkar vara in nån sorts trotsålder också?

Till Leo Leo

 
 
Baby M tycker att de sjunger Leo Leo, så den här låten är till baby Leo på hans 2-års dag ;)
Fast jag tror inte att hans mamma kommer tycka om den :p

Stämmer nog


Att tro

Idag är det en sån där dag när jag inte tror på mig själv.
Det känns som att jag inte klarar nånting alls.
 
Kanske är det för att jag är supertrött och har massor att göra.
Önskar att jag fick vara ensam en hel helg och bara vila upp mig.
 
Visst är det konstigt att jag är så trött.
Jag jobbar inte, jag har tre jättesnälla barn och tränat har jag inte gjort på evigheter känns det som.
I natt har till och med katterna sovit snällt.
 
Ändå känner jag mig helt slutkörd
 
Jag borde nog passa på att sova en stund nu när barnen inte är hemma. Men jag vill inte för jag kommer nog inte vakna fören till dagishämtningen då. Det är så värdelöst att sova bort flera timmar på dagen, men min kropp behöver nog det idag.

Mysko

Det är ju en evighet sen jag var till tandläkaren och de senaste gångerna barnen varit dit har de varit med sin pappa.
Nu kan man tydligen checka in sig själv när man kommer dit. Tyvärr kom jag inte ihåg Ws sista siffror. Eller det var två av dem som var helt bortblåsta från min hjärna. Så jag var tvungen att anmäla honom i receptionen.
Då visar det sig att någon har ringt och bokat om hans tid.
Jag fattar ingenting men hon sa att igår var det någon som ringde och bokade om hans tid till onsdag. De brukar kunna se vilket telefonnummer folk ring ifrån men nu stod det inget.
Hon sa att det var hon själv som hade tagit emot samtalet och att den som ringde uppgav Ws personnummer.
Jättemysko
 
Det är inte jag som bokat om och inte hans pappa. Kanske är det dom som gjort fel där, bokat om på fel person?
Men förstår inte hur de ska ha gått till om de går via personnummer.
 
Hon var alla fall snäll och fixade så han ändå fick den tiden han skulle ha idag. Tur att det fanns en tandläkare som kunde ta emot.

God morgon

Fast om den är så god vet jag inte. Jag börjar få huvudvärk. Men hoppas på att det går över snart.
Jag känner mig lite stressad över att behöva ta W till tandläkaren idag, fast det är flera timmar dit. På något vis blir jag alltid stressad när det är någon annan som bestämmer vad jag ska göra.
Vi har ingen som kan köra oss och sen har jag punka på cykeln så vi måste gå dit. Det är ju en bit, alla fall om man ska gå med världens lataste W.
 
Fyra och en halv sida blev det skrivet igår. Bra för att vara mig. Nu har jag fastnat lite men det löser nog sig ganska snart. Det brukar det göra.
 
Just nu skulle jag vilja lägga mig och sova en stund. Känner mig jättetrött.Jag får så svårt att vakna när jag sover på dagen, jag vet inte varför men jag sover mycket djupare på dagen än på natten. Lika bra att låta bli idag.
 
Det blir nog alvedon och lite läsning på soffan nu.

Går som Lennart

 
 
Lite kvällsunderhållning

Dagdrömmer

 
96 stycken sidor. Men samtidigt är det flera andra historier som pressas på och förra veckan började jag skriva på en ny. Det skulle vara en novell till en tävling men jag började i sista minuten och hann inte klart. Nu funderar jag istället på att skriva den berättelsen längre.
Brist på fantasin har jag verkligen inte, min största svårighet när det gäller skrivande är att sitta stilla och verkligen göra det. Få ner orden på papper.
 
Sex berättelser tror jag att jag är uppe i nu och alla vill bli färdigskrivna. Det känns som ett tvång. En deckare, en roman, en romance och två skräck/rysare, men den sista vet jag inte riktigt hur jag ska placera. Spänningsroman kanske?
 
Jag önskar att jag inte var så långsam. Nu vill jag ha det klart. Jag är sämst i världen på att avsluta saker jag påbörjar men de här vill jag verkligen lyckas med.
 
Målet idag är att kunna lägga till två sidor i bunten på bilden. Tror ni att jag kan fixa det?

För fort

Jag har haft en trevlig helg som gått alldeles för fort. Jag saknar honom redan. Hoppas att den här månaden går fort så får jag snart se honom igen. Jag har i alla fall fått några presenter som jag kan roa mig med under tiden.
 
 
 

Mello

http://www.svt.se/melodifestivalen/jedward-duellerar-mot-danny-och-gina-i-andra-chansen-i-karlstad-1
 
ganska kul
 
 

Besök

Jag har besök den här helgen och känner mig därför ganska upptagen.
Tyvärr rusar tiden bara iväg. Önskar att jag hade lite mer tid.
Men antar att man får göra det bästa av situationen.

RSS 2.0