Vad har hänt med Wish?

Det brukade vara roligt att handla på Wish. Fynda billiga saker eller hitta allt möjligt roligt som jag inte visste att jag ville ha. Det var inga problem med betalningen heller.
Nu när de har börjat med Klarna händer det allt för ofta att beställningen försvinner när den blivit betald. Klarana säger att det är Wish som har en bugg i systemet, men borde de inte fixa den snart?
Nu har det snart gått en vecka sen min senaste beställning som försvann. Får se om klarna sätter tillbaka pengarna till mig eller om jag måste säga till, igen.
 
Som om inte det räcker så har mycket blivit mycket dyrare på Wish, men det värsta av allt är att de verkar ha börjat med nån sorts lockpriser. De visar ett billigt pris i flödet och sen när man lägger den i varukorget så kan priset stiga väldigt mycket. Ibland kan det vara beroende av storlek eller färg och det köper jag att det kan vara så även om det också är irriterande. Men jag har märkt alltför ofta nu att det billiga priset inte finns alls. Tror de att någon vill handla varan när den helt plötsligt blir 100kr dyrare osv? Jag blir bara sur.
 
Tyvärr har ju Wish alltför mycket kul för att jag ska sluta handla, men jag hoppas att de skärper till sig. Jag skulle vilja beställa lite julklappar därifrån imorgon och hoppas på att de kommer i tid. Kanske borde jag även hoppa över att betala med klarna? Jag hade aldrig problem med försvunna beställningar när jag betalade med e-kort.
 
Fast vi får se om jag ens kan beställa nåt imorgon. Försäkringskassan verkar ha nåt strul också. Min föräldrapenning utbetalning för den här månaden är spårlöst försvunnen. Men jag såg på deras fb sida att flera har upptäckt samma sak och då även de som väntar på vab pengar. Får se om de kommer upp nåt svar snart. Blir galen när det strular med pengar. Det är väldigt stressande när man är en fattiglapp, då får det bara inte krångla.
Hoppas att jag en dag kan vara egenföretagare  med en bra inkomst så att jag aldrig mer behöver vara beroende av någon annan. Bara fortsätta drömma....

Födelsedag

Igår fyllde min dotter 6år. Tiden går så fort. Nyss var hon bebis och nu är hon storasyster. Imorgon fyller jag år men det ska va inte prata om nu.
 
Jag fick inte sova för min bebis så jag bakade hela natten. Tror det blev åtta olika sorter.
 
En nyvaken 6-åring som öppnar paket. Hon fick bara småsaker den här gången men var nöjd ändå. Förra året fick hon galet mycket men jag tror inte hon kommer ihåg det. Men det blir mer presenter i helgen då hon ska ha kalas för vänner på lördagen och sen för familjen på söndag.
Så här spännande tycker lillebror att det var att fira sin storasyster.
 
 
 
 

Farsdag

Idag har vi  firat farsdag lite smått. Älsklingen firades tillsammans med  våra pappor. Fira på två ställen  räcker. Tre blir lite väl mycket. 
Fyrbarnspappan som inte gillar att vara med på bild.
 
Eskilstuna berömda godisarna. Den innehåller bara godis och är väldigt god.
 
Vi fick även gott fika hemma hos älsklingens föräldrar men där hade jag  en arg bebis att ta hand om så det blev inga bilder.
 
Nu sover alla  hemma utom jag. Det brukar vara så att så fort jag lägger mig så vaknar min bebis så nu vågar jag  inte lägga mig. Sömnen är inte direkt den bästa med en  bebis hemma men jag ska nog överleva den här  bebisperioden också. 
Min sötnos
 

Halloween

Min dotter och jag älskar Halloween. Jag tycker att det är så kul att det blir större här varje år och hoppas att vi en dag kan fira som i USA.
 
Vi plockade fram lite av våra halloweengrejer och pyntade här hemma. M ville ut på bus eller godisjakt och lyckades få med sig en av sina bröder. Hon fick på sig en frostklänning och en häxhatt. Hon skulle ha haft en annan klänning men den hittade vi inte, men hon var nöjd ändå. Medan de var ute tog jag fram lite godis och chips som jag köpt i smyg. Jag trodde inte att hon skulle få ihop något godis men där hade jag fel. Det blev nästan halva pumpahinken + lite pengar. Så det var kul och hon var jätteglad.
När de kom hem hade jag och hon mysigt framför filmen Hocus pokus. Jag tycker att det är en mysig barnvänlig halloweenfilm.
Planen var även att vi skulle baka kakor då jag köpt halloween-kakformer både förra året och i år. Förra året fick jag en utbrändshets attack och sov typ hela halloween men nu var jag bara normalt trött pga liten bebis och en intensiv helg. I lördags var jag och M och såg en Marvel show i globen och i söndags hade vi kalas för min äldsta pojke som fyllt 15år. Min bebis håller mig vaken hela nätterna så det är svårt att orka göra så mycket på dagen. Men det blev ändå en bra myshalloween.
 
 
 
Bus eller godis?
 

RSS 2.0