Blå himmel

 
 
Det känns nästan som sommar, alla fall om man tittar upp. Det skulle inte vara helt fel med massa värme nu. Jag fryser både ute och inne. Behöver massor av värme så att jag tinar upp ordentligt.
 
Idag har det varit möte för min bror på sjukhuset men jag ville inte gå dit idag. Jag har inte riktigt den energin för att orka med ett tungt möte. Kommunen var där och besökte honom så snart blir han nog placerad på ett kortidsboende, och risken är stor att han blir kvar där länge eftersom det finns så mycket annat runt omkring som krånglar. När man tror att det mesta är löst så dyker de upp oväntade saker så man blir både chockad och utmattad. Men det är bara att fortsätta att kämpa för vi har ju inget annat val. Men ibland måste man ta en paus, vila och andas, som jag har gjort idag.
 
Men dagen har inte bara varit tung. Jag lyckades få liv i min trasiga dator så att jag kunde skriva ut massa papper som är viktiga för mig. Förhoppningsvis kan jag få liv i den igen och rädda ner innehållet på ett usb-minne. Men det ska nog gå bra.
 
Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa en stund, tänkte ge mig på Cirkeln.

Dagens mattelektion med Justin Bieber

 
 
Den här filmen har skolan lagt upp som distanslektion. Hade lite svårt att hålla mig för skratt. Kunde inte koncentrera mig igenom hela. Tur att jag kan det här avsnittet...
 
På lördag ska inlämning 2 in. Får se hur det blir med det. Inlämningsuppgifterna skiljer sig STORT från boken så jag har jättestora problem att fatta vad de menar. Önskar att jag hade en mattehjärna.

RSS 2.0