Chansar

Det känns som att jag bara har ork att blogga när jag är trött och seg. De senaste dagarna har jag faktiskt varit ovanligt aktiv. Funderar om det har med det fina vädret att göra. Sol och värme är min energikälla. Kanske borde jag bo i ett land som har sommar året runt?
 
Idag är jag trött för att jag sovit dåligt. Svårt att somna igår fast jag var supertrött och lade mig samtidigt som barnen. Tror jag fick nån medicinbiverkning. Sen hade jag ont i knäna och problem med rastlösa ben under natten, vet inte hur många gånger jag vaknade. Jag hoppas bara inte att jag är på väg in i någon värk i kroppenperiod igen. Hatar det. Blir som en zombi då.
 
Nu är jag iaf normaltrött, vilket innbör att jag ändå orkar göra lite saker fast jag är trött.
 
Idag har jag hämtat ut min nya medicin, 805kr kostar den för 28 dagar. Värdelöst. För det priset så hoppas jag verkligen att den gör någon nytta. Jag längtar efter att ha ett jobb, ett liv mm. Måste ju chansa även om det är dyrt.

Beslutsångest

Ska jag hämta ut en ny medicin för att testa om den hjälper mot mina koncentrationssvårigheter? Jag tyckte inte Concerta fungerade nåt bra och har inte ätit den på ca en månad nu. Den nya medicinen är inte centralstimulerande men ska vara bra ändå. Men den är svindyr och jag är inte rik. Just nu känns det inte som att jag direkt behöver nån men kanske till hösten om jag ska börja plugga. Är så trött på mediciner och deras biverkningar, har ingen lust att slösa pengar på det. Är livrädd att den ska göra mig trött. Trötthet är det som förstör mitt liv så det är det sista jag behöver mera av. Fast samtidigt, tänk om medicinen skulle sätta fart på mig så att jag faktiskt får saker gjorda. Tror det skulle öka min livskvalitet. Beslutsångest ab.

Så fina

 
the Balm Balm Voyage Palette / the Balm En Root Repairs A-Head Pre-Styling Conditioning Spray / the Balm How 'Bout Them Apples? Cheek & Lip Cream Palette / the Balm En Root Construction A-Head Spray Gel / the Balm En Root Smooth Roads A-Head Hair Shine Serum / the Balm En Root Moisturize My Hair Conditioner / the Balm En Root Repairs A-Head Conditioning Treatment Mask / the Balm En Root Keep My Color Shampoo

Sommarfin i vitt

 
Sleeveless Dress / Dress / Maria Top / Elliot Knit Pullover / Visala Jacket / All In Blouse

Vill ha lite smink

 
Fit Me Rouge / Glam Shine / Glam Shine / Eye Studio Quads / Volum' Express Falsies Black Drama / Dream Matte Mousse / Cover Stick

Barnfestival

Igår kom jag på att det var barnfestival på stan. Så jag var en elak mamma och tvingade dit mina barn. Eller M var alla fall frivillig, pojkarna hade hellre velat sitta hemma och spela. Men det fick de inte. Efter lite suckar och gnäll följde de med.
 
På stan var det sjukt mycket folk, vilket inte var så konstigt. Pefekt väder för att roa massa barn.
Jag, M och W stannade till ett tag vid ett ställe där man kunde testa amerikansk fotboll. W lekte lite med bollarna där och M satt snällt på gräset och lekte. Sen säger W nåt och jag vänder mig om en kort stund och när jag vänder mig tillbaka är M spårlöst försvunnen. På bara några sekunder. Jag kunde inte se henne nånstans och W som haft blicken åt hennes håll hela tiden hade inte heller sett vart hon tog väder. Ångest och panik, har ju nyligen läst hemska deckare också och det gör inte saken bättre. Ropade allt högre på henne och till slut kommer hon springade, super glad. Då har hon varit iväg och hämtat en mitts/kudde. Kan säga att jag hade ont i hjärtat en bra stund efteråt. Fundera på att skaffa mig ett koppel till henne.
 
Sen kom O och hans pappa tillbaka och alla kastade boll och tacklades utom jag. Hade fullt upp att hålla reda på M. Hon ville inte vara sämre än sina bröder så även hon testade på amerikansk fotboll. Modig liten tjej. Sen var hon även uppe på scen och dansde ett tag och blev sen mycket sur när en gubbe skulle upp där och prata. Hon ville dansa mer.
 
Lilla tuffingen
 
 
Det tog bra lång tid innan W vågade testa. Nu vill han börja träna amerikansk fotboll.
 
Även O testade på lite men han är inte lika sugen på att börja.
 
M hade jätteroligt.
 
Fint utsikt mot Sveriges fulaste och tråkigaste slott. Västerås slott.
 
Ansiktsmålning, korv o bröd och lite godis utanför växhuset. Mitt första barn som vågar testa ansiktsmålning.
 
Vi hade det riktigt trevligt. Sen åkte vi hem och åt mat och trodde att trötta M skulle sova lite middag. Men nej då hon piggnade till efter maten och efter det blev det sandlådshäng.
Senare på  kvällen blev jag uttråkad och började....städa. Funderar fortfarande på vad som är fel på mig. Städa är ju verkligen inte min grej.
 
Idag vet jag inte riktig vad jag ska göra. Är redan uttråkad men känner mig samtidigt slö och seg. Jag funderar på att ta mig ut i spåret men då måste jag klä på mig och det orkar jag inte riktigt än. Så jag kommer nog bli sittandes på min feta bakdel ett tag till. Kanske ska jag läsa en bok nu eller nåt....

Maskgrodor

Som M kallar dom.
 
Igår kom W hem med blommor till mig. Min lilla pojke är så gullig. Jag tycker om maskrosor, för då känns det verkligen som att sommaren är på gång på riktigt.
 
Idag kom han hem med fler. Så nu är det sommarfint på köksbordet. Jag har en känsla av att jag kommer behöver köpa lite vaser i sommar. Det kommer nog komma in en hel del blommor här har jag en känsla av. Funderar även på att plantera lite blommor på balkongen.

Trevligt ute

 
Barnen leker och jag passar på att läsa lite.
 
 
 
Det är så grönt och fint här på området men tyvärr kan min kamera inte visa det så bra.
 
Skönt att sitta ute men det är fortfarande lite för kallt för att jag ska vara riktigt nöjd. Är ju en frysen typ. Hoppas på en riktigt varm sommar så att jag kan vara ute mycket.

Det kan bli bättre, hoppas jag

 
Det finns fler än jag som tar lång tid på sig. Kanske finns det hopp om att jag också en dag blir klar.
 
 

Lite mer hopp om livet.

Deprimerad

Känns som att jag håller på att bli riktigt deprimerad. Försöker hålla det på avstånd men mörkret bara väller över mig. Jag är arbetslös, fattig, tjock, trångbodd och nästan ingenting händer i mitt liv. Alla dagar, veckor år, är nästan likadana. Tiden rinner i väg och jag blir bara äldre utan att något händer i mitt liv.
Det känns som att jag är dömd till ett liv i fattigdom. Add, värk i kroppen och utmattning, hur ska jag klara av att sköta ett jobb? Vem skulle vilja anställa någon som mig? Jag är inte bra på något och har inga speciella talanger som skulle vara till nytta på en arbetsplats. Vad har jag att bidra med här i världen?
 
Så nu har jag fått gnälla av mig lite och det känns faktiskt mycket bättre nu.
 

var tar min post vägen?

Igår fick jag sms om att jag hade en tid till Landstinget. De har skickat ut brev om det men inte har jag fått det.
 
Mer fundersam blir jag idag när jag fick hem en påminnelseräkning från ett ställe och då har jag inte ens fått orginalräkningen.
 
Så nu börjar det känns riktigt obehagligt. Kan det vara mer post som försvunnit från mig som jag inte vet om?
Saknade en paketavi för ca en måndag sen, men paketet fanns kvar som tur var.
 
Posten här kommer ju från två olika ställen, vad ska jag göra? Mejla dom och fråga om nån av dem slarvar bort min post?
 
 

Hjärta

Ostmacka och blåbärsjuice. Vad gör man inte får att få små varelser att äta.
 
 

Dricka Aloe Vera?

Hittade lite roliga saker när jag var på skiljebo.
Chokladmixen var jättegod, det är inte så mycket i den så det är ingen direkt risk att överäta sig på den. Dyr är den också, det är lite synd men samtidig kanske man låter bli att köpa flera påsar då.
 
Aloe veran har jag inte vågat smaka än. Kostade en tia på ica och jag kände mig sugen på att testa. Fast sen blev jag tveksam. Aloe vera ska man ha på kroppen och inte dricka, så känns det alla fall. Men det sägs att det ska vara nyttigt eller nåt. Får se om jag vågar smaka den sen. Minns när jag skulle försöka vara nyttig och testade kokosvatten. Det smakade helvete. Misstänker att den här också kommer göra det.

så tråkigt

Det är så  otroligt tråkigt att vara ute vid sandlådan. M är glad och jag har tråkigt. Fryser också.  Försöker få M att gå in men det är den lilla damen inte så sugen på. Tur att hon har sin bror ute  också för det här är verkligen inte min grej. 
Längtar in till värmen nu. 

Då var valborg över

I år var det en liten minihög som samlats ihop. Det brukar var mycket mer. Det var ju ganska trevligt att vara där tills regnet kom.
 
Men det gick tydligen bra att tända brasa ändå. Orkade tyvärr inte stanna till fyrverkerierna för det var för blött och kallt.
 
Sen skulle tydligen kvällen avslutas med snö. Som tur var hade allt försvunnet till dagen efter. Nu vill jag inte se snö fören till jul.
 

RSS 2.0