fredagsmys

 I kväll ska jag äta lite godis och läsa en bok som jag fått av Linnea. Jag har velat läsa den länge och blev så glad när jag såg att den låg i bokpåsen hon gav mig. Sen är kvällens utmaning att försöka hålla mig vaken till 23.
 
 
 

Lite kläder till busungen

Någon som tror att hon gillar katter?
 
 

Sparkade hon på dörren?

Idag lät det som någon sparkade hårt på ytterdörren. Funderade på om det var mina barn som smitit hem från skolan. Bara det att de har nyckel nuförtiden och det behövs för att ens komma in i trappen. Fundersam smög jag ut i hallen och kollade genom kikhålet. Allt jag kunde se var städerskan som skurade golvet i trappen.
Kanske har hon upptäckt att det sitter nyfikna katter på andra sidan dörren? Fast jag tycker inte att hon ska sparka på min dörr för det. Förmodligen trodde hon nog inte att det var någon hemma här. Kanske borde jag ha öppnat dörren och frågat vad hon håller på med.
Vet att katterna brukar bli helt till sig när de hör att någon skurar i trappen. Då sitter de och kraffsar vid ytterdörren.
Kanske blir hon störd av de eller ville bara busa och skrämma dom? Vem vet.
 
Det får mig alla fall att tänka på en youtube-film som jag såg igår. Kanske därför jag fortfarande inte fått mitt viktiga brev? Fast jag tror inte mina katter attackerar brevbäraren. Så galna är de inte, än...
 
 

rosa tjejer

Min nya mössa.Väldigt rosa. M tycker att den är hennes. Får se hur länge jagfår behålla den.  
 
Rosa M

rökande grannar

Varför kan de inte ta lite hänsyn med sitt röksnuskande. Jag avskyr cigarettrök och stanken som de sprider omkring.
Igår stod en granne precis utanför porten och rökte och då menar jag precis utanför. Står framför dörren och röker. Kul att få gå in i det rökmolnet för att komma in. Men hon öppnade iaf dörren åt mig, det får jag väl vara tacksam över.
Idag träffade jag på en annan granne utanför, han hade börjat sitt snuskspridande i trappen. Det brukar han göra men nu kom jag in precis efter han gått ut så lukten var mycket starkare. Hoppas att den inte fastnar i min nya mössa jag hade på mig.
Tror inte det hjälper att klaga heller. Den där gubben är hopplös. För några år sedan bodde det en tjej med astma i samma trapp och hon satte upp en lapp i trappen att hon blir dålig av röken, men det struntade han i och fortsatte.
Hoppas att den andra grannen inte tänker börja med såna dåliga vanor, det räcker med en som snuskar ner.

Skönt att träna

Igår var första passet i nya träningslokalen. Trångt men kul. Skönt att träningen dragit igång igen efter allt strul som varit. Men det här kommer nog bli bra tillslut. Lokalen ska byggas ut så den blir större. Det kan verkligen behövas. Mitt största träningsproblem nu är att ta mig dit. Nu är det dubbelt så långt och jag känner inte ett jättesug att cykla i ca 40min eller vad det kan ta i snö, kyla och mörker. Till våren blir det nog inga problem men just nu lockar det inte alls att cykla. Men jag får försöka lösa det på nåt sätt. Mår ju så bra av att träna och blir riktigt bitter om jag inte tränar.
 
Idag har jag träningsvärk i rygg och axlar, men det finns ju en risk att det sprider sig under dagen.
 
 
 
 
 
 

Löste sig

Skönt, ska försöka varva ner och få ut stressen ur kroppen nu.
Fortfarande inget brev, hoppas att det inte kommit på villovägar.
Det viktigate är alla fall löst, får ta upp jakten på brevet sen då.
 
Snart ska jag iväg till dagis och hämta min underbara busunge. Längtar efter att kramas med henne. Hoppas hon är på bra humör. Förra veckan körde hon arga veckan men idag var hon glad på morgonen så jag hoppas att det fortsätter. 
 
 
 
 
 
 

Nervös väntan

Hatar när saker inte fungerar som det ska. Som just nu sitter jag och väntar på något viktigt som jag borde ha fått svar på förra veckan.
Posten har varit här två gånger idag men inte har jag fått det brev som jag väntar på.
Nu har jag världens hjärtklappning och huvudvärk.
 

Söndag

Idag har jag varit på kalas hos min brors flickvän som fyllde 25år. De bjöd på god smörgåstårta och kakor. Synd att jag är så dålig på att ta kort på kalas, det måste det blir ändring på.
Nu fick jag äntligen se hur de bor och träffa deras kattunge. Det var trevligt.
 
Jag tog även chansen att testa mitt nya smink som jag köpte för någon dag sedan. Kan inte direkt säga att jag blev imponerad av nåt av de. Testade den rosa ögonskuggan och den var väldigt svag, nagellacket ser typ ut som lila tipex och mascaran kändes inte heller speciell. Fast det kanske bara är jag som blivit kräsen?
 
 

Jag fick en present

Älskar den. Men funderar på var alla mina örhängen tagit vägen? Fast det kan ju vara kul att fylla upp den med nya. 
 
 

Kötta på

Idag har jag planerat att äta massor av kött.
Mina prover säger att mitt järnvärde är lågt och jag blir bara tröttare. Mina vakna timmar blir allt färre och det känns inte kul. Mellan ca 7-15 är jag människa för att sedan förvandlas till nån form av levande död för att sedan tokdecka mellan 19-21. Jag hade ju bara lite järnbrist så jag förstår inte hur jag kan vara så enormt trött. Nu snackar vi utmattnningstrött. Funderar på om min nya medicin kan ha nåt att göra med det. Fick nåt litet piller för hjärtat. Tror att jag måste ta och läsa igenom om biverkningarna igen.
Men i vilket fall som helst så måste jag bygga upp  järnförådet i kroppen.

Överlevde och känner mig glad och tacksam

Du måste göra två rotfyllningar bredvid varandra sa tandläkaren. Höll på att dö då. Sist jag gjorde en rotfyllning kostade bara en ca 3000kr och då ingick inte att laga igen tanden.
Som tur var upptäckte hon sedan att det kanske inte var fullt så illa utan att det kanske räcker med en lagning av ena tanden. Så nu får vi hoppas att lagningen håller smärtan borta. 1800kr fick jag betala efter att fks-tandvårdsstöd dragits av. Ett tandvårdsstöd på 300kr, löjligt.
 
Jag fick iaf en tid tillbaka om en månad och fixa den andra tanden + en till. Tandläkaren behövde inte ens använda röntgen för att se att min jättetrasiga tand i nedre käken behöver rotfyllas. Nästan halva tanden är borta men jag har lärt mig leva med det. Men det är lika bra att försöka fixa det nu. Så det blir allafall två rotfyllningar nästa gång. Det kommer inte bli billigt. Rotfylla eller dra ut tänderna. Tandläkaren tycker det är dumt att dra ut dom när jag är så ung, tror faktiskt att jag håller med henne där. Jag hade nog inte velat dra ut dom även om jag varit gammal. Men det är ju tyvärr en kostnadfråga, men jag hoppas på att kunna lösa det. Nu fick jag veta vad det kommer ca kosta nästa gång. Kan försöka förbereda lite då. Gå på gatan eller råna en bank eller nåt. Förslag? Jag ska nog komma på nåt.
 
Kötiden till folktandvården är ca 1år, men nu slipper jag det. Skönt.
Renoveringen av munnen har börjat. Tyvärr kommer det bli mycket mer sen när de kollar hela munnen.
Men jag känner mig glad och lättad att det är påbörjat nu allafall. Jag har mått dåligt och varit orolig för mina tänder så länge, så just nu känner jag mig mest glad och tacksam över att jag fick möjlighet att komma dit idag.

Sjukt nervös och lite bitter

Idag ska jag göra något som jag inte gjort på länge.
Jag ska till tandläkaren. Akuttandvård för att laga det nyaste hålet som är ganska stort.
Fast det var knappt att de vill ha dit mig. Men sköterskan insåg sen att det var de som hade hand om akuttiderna den här veckan och ordnade motvilligt en tid.
Sen var hon ju tvungen att säga: Kom ihåg att ta med pengar. Som om hon var orolig för att jag inte tänker betala för mig. Men hon förstod väl vilken äcklig fattig slummänniska jag är som inte kan betala för min tandvård. Det finns ju en orsak till varför jag inte varit hos tandläkaren på fler år.
Tänk vad hemskt för henne om tandläkaren lagar min tand och sen har jag inga pengar. För faktura som funkar på resen av landstinget får man inte använda sig av hos tandläkaren.
Välkommen till folktandvården.........
 
Fast det är ju just priset som jag är mest nervös över. Inte blev det bättre när hon sa sådär.
Tänk om pengarna jag har inte räcker till. Vissligen har min pojkvän sagt att han kan komma och lägga till, men iallafall. Han kan ju inte lägga ut hur mycket som helst heller.  Det kan ju vara trevligt att kunna betala hyran och köpa mat mm den här månaden. Fast jag borde kanske strunta i hyran, för som hemlös får man ju gratis tandvård. Eller ska jag gå dit och "glömma" kortet hemma. Vad ska de göra, ringa polisen? Jag har även hört att det är gratis tandvård i fängelse så det är kanske värt att bli lite kriminell? 
 
Nervös och bitter.....

Idag bantar jag inte

Fast det gör jag inte annars heller. Söt pojkvän köpte lite godsaker och det tänker jag inte säga nej till. Nu ska jag moffa i mig dom. 
 
 

Ja stressa på du bara

 
Kroppen är fortfarande energilös. Snorar och fryser också. Sitter här under min elektriska värmefilt och skakar. Nyss försökte jag bädda ner mig i soffan, men jag hade ingen riktig ro att ligga där. Jag vill göra något fast jag inte orkar. Livet stressar på och jag siter fast och vet inte riktigt hur jag ska komma loss. 

Slutkörd

Jag har kört slut på mig själv, så går det när jag stressar för mycket.
Lördagen ägnades åt vila och smärtstillande. Jag hade den där trevliga värken i kroppen då det känns som att någon vrider runt skelettet, blir helt slut när det sätter in.
 
Men efter att ha sovit hur mycket som helt så känns det alla fall bättre nu på söndagmorgonen. Ingen direkt värk än så länge och jag hoppas att det håller sig borta.
 
Dagens plan är att mest bara ta det lugnt, kanske småpysslar jag lite i hemmet om jag orkar.

mm

 

 

Vad som kan hända på semster i LA

En av mina bästa vänners bror är på semester i LA och har hamnat i ett Ellen klipp. Det är hans flickvän som ger råd om kostymen. Tycker det är ganska kul för det är nog inte varje dag något sånt händer.
 
 

Hahaha

 
 
 
Det är väl lite så där jag känner när jag pluggar men även när jag försöker träna utan kondition.

vad gör man inte för att slippa frysa

Idag fick jag låna pojkvännens frysarbetskläder. Underställ, mössa som ser ut som en rånarluva för att inte tala om de fina ufo-vantarna. 
 
 

Hur tänkte han här?

"Om tanken inte har slagit honom, att hon inte vill ha sex med honom, då har han inte heller haft något uppsåt att göra det som han gjort. Han ska då också frikännas."
 
Är det jag som är dum och inte förstår vad han menar eller är det dags för den här lagmannen att skaffa sig ett nytt jobb?
 
http://www.expressen.se/kvp/domaren-forsvarar-valdtaktsdom-i-lund/

Försöker lura mig själv

Jag kan. Det försöker jag intala mig själv idag. Igår åkte mitt självförtroende ner i botten och jag kände mig så ledsen. Det var en grej som fick det att brista och plötsligt svämmade allt fram inom alla områden som jag känner mig otillräcklig inom, och det är många.
 
Så nu försöker jag ignorera den där elaka rösten inom mig som säger att jag inte kan något. Jag försöka intala mig själv att jag kan vilket inte är så lätt. Istället så får jag låtsas att jag kan tills jag har lyckats övertala mig själv om att jag faktiskt kan.
 

kanske det

 

Äntligen är blodtrycket normalt, nu är det bara resten kvar som ska fixas

Idag har jag träffat min Dr. Mitt blodtryck låg på en helt normal nivå nu. Så skönt.
Tyvärr gjorde inte pulsen det. Har fortfarande en vilopuls på 100. Han tyckte att jag ska börja kolla pulsen på mig själv. Men jag är en usel undersköterska som varken kan kolla på mig själv eller andra. Så det får bli att boka tid till sköterska om en månad.
Jag fick en medicin utskrivet för min hjärtklappning. Så nu blir det en tredje medicin jag ska äta.
Sen ville han att jag skulle ta lite prover bla för sköldskörtel, järn och några andra. Kl var tjugo i elva när jag var klar hos dr och han bokade in mig på labb elva. Tjugo över fick jag komma in. Sköterskan stirrar på pappret ett tag och säger sedan att de proverna ska tas före kl 10 och att jag får komma tillbaka imorgon. Kände mig inte så jätteglad då. Bara åka tillbaka imorgon då och sen vänta på provsvar.
Dr sa att om inte proverna visar något så får jag nog leva med mina problem. Det var ju trevligt eller inte.
 
Jag är trött på att vara trött, eller jag är inte bara trött jag är utmattad större delen av tiden. Nu när jag äter centralstimulerande är jag mycket mer klar i huvudet och kan koncentrera mig bättre men vad gör det för nytta om jag ändå knappt orkar göra nåt.

Längtar

Längtar efter att få träna. Hoppas att det går att komma igång den här veckan...
 
 
 
 
Sen en liten trevlig bild till de idioter som förstörde allt. Jag är fortfarande arg och kommer nog att vara det än längre tid. Tycker mest synd om barnen som inte är välkomna och inte får träna längre.
 
 
 

Faller i bitar

Mina tänder faller i bitar igen. Mina medicinbiverkningar gör så att jag ofta biter ihop med tänderna utan att jag tänker på det. Tror att jag spräcker mina gamla lagningar då. Så nu måste jag äta massa alvedon och ipren och jag använder två olika munskölj eftersom tandköttet svullnar och varar. En fjärdel av en tand har blivit mörkgrå. Funderar på om tanden håller på att dö?
Läste på nätet att var i tandköttet kan vara livsfarligt, iaf om det tömmer sig inåt i kroppen i stället för utåt.
 
Jag hoppas på att jag kan få en akuttid till en tandläkare sen när jag får pengar. Men jag kommer förmodligen bara ha råd med undersökningen, om ens det. Men får se vad som händer då. Tandvård är ju inte direkt gratis i det här landet och faktura gäller bara i den vanliga sjukvården, för det vet väl alla att tänderna inte hör till kroppen, eller?
 
Jag och min syster skämtade idag om att vi snart kommer få dra ut alla tänder och skaffa löständer. Sen kom vi på att vi inte skulle ha råd med löständer heller. Hon har fått nån infektion av en visdomstand som behöver opereras bort men det går ju också på några tusenlappar.
Värdelöst.
 
Funderar på om de mörka lagningar i tänderna som gjordes när jag var barn, om det är amalgamfyllningar. Hur mycket kvicksilver får jag då ut i min kropp när jag biter sönder tänderna. Jag har läst runt en del på nätet nu och add-symtomen, tröttheten och värken i kroppen stämmer in på kvicksilverförgiftning. Kanske är det långsökt eller kanske inte.
 
Det sägs ju att kvicksilver är mycket skadligt men eftersom myndigheterna inte tycker att tänderna tillhör kroppen så behöver vi ju inte oroa oss, eller?
Tänk vad dyrt det skulle bli med tanke på hur många människor som har sådana lagningar. Så då är det tydligen bättre att låtsas som att problemet inte finns.
De flesta människor som har stora problem med tänderna har ju ändå inte råd med någon tandläkare vilket gör det lättare för politikerna att gömma undan problemen.
 
Känner mig lite kvällskonspiratorisk......
 
Tillsvidare för jag drömma mig vidare om hela fina tänder och en frisk kropp som fungerar som den ska.

nattvarelse

Klockan är kvart i fyra på natten och jag kan inte sova. Försöker få något vettigt skrivet på hemtentan men det går inte.  Det känns som att jag har blockerat mig själv på nåt vis. Jag kommer inte riktigt till ro och nu börjar jag bli allt mer stressad. Men jag ska fortsätta kämpa.  Nu har jag plockat fram lite julrester. En sockerkick kanske sätter fart på hjärnan. 
 
 

vad skulle det här vara bra för?

Julen är över så då passar det bra för snön att komma. Lite försent. Det kunde väl ha fortsatt få vara grönt ute. 
 
 

vad vill jag

Vill jag fortsätta att plugga eller inte? 
En del av mig vill och en annan att jag ska fokusera på sånt som jag verkligen vill göra. Samtidigt känns det viktigt med utbildning. Jag gillar den här kursen men börjar bli spytrött på den. Så drygt med hemtenta.  Lust att ge upp fast det inte är svårt. Är nog bara lat. Fast det är nog dumt att ge upp nu när jag är så nära. Så nu ska jag fortsätta skriva och hoppas på att bli klar i helgen.  
 
 
 

Träningsmotiverad

Just nu känner jag mig verkligen träningsmotiverad. Det gjorde jag inte förra året kan jag säga och det märks på kroppen nu. Joggingturen jag försökte mig på under dagen, gick åt skogen. Fast jag kom alla fall lite längre än förra gången. Men men jag tänker inte ge upp. Nu är det nya tag som gäller.
Det blev även 50 benböj och lite lek med viktskiva. Snart ska jag göra 50benböj till innan sängen.
Imorgon ska jag fokusera på magträning.
 
Känner mig ganska sugen på nya träningskläder. Det blir ju så mycket roligare att träna då.
Finns massor av trevligt att välja på hos Nelly.
Jag vill ha allting, svårt att välja....
 
 

Glädjande besked

Nu på kvällen var vi flera som fick ett glädjande besked angående våran träning.
Är så glad. Det är fortfarande lite småsaker som behöver lösas men den stora galna cirkusen verkar alla fall vara över. Det ska bli så skönt att slippa vissa motbjudande galningar, tyvärr kommer de nog undan med vad de gjort.
Men strunt samma, en dag kanske det slår tillbaka mot dom själva.
 
Är glad och lättad.
 
 
 

Haha

 

Ingen matlust

Tänk att det kan vara ett problem.
Men det är det när jag fortfarande kan känna hunger. Idag har jag ätit frukost och nu är klockan snart fyra och jag är hungrig. Samtidigt lockar det inte alls att äta. Konstiga medicinbiverkning. Synd bara att jag inte går ner i vikt av det. Men det kanske kommer sen när jag kan somna tidigare om kvällarna. För det är på kvällarna matlusten kommer tillbaka och det är ju inte så jättebra att äta sent om man vill gå ner i vikt.
 
Funderar på om lchf kan vara nåt igen, för nu har jag ju inget sötsug längre. Men jag vill nog ändå inte håller på med nån diet. Har lite blandade känslor om det nu. Jag får fundera några dagar till. Helst av allt vill jag nog bara fokusera på att få i mig näring och förhoppningsvis bli piggare. Men det skulle vara trevligt att gå ner i vikt och kunna ha snygga kläder. Jag har börjat längta efter såna ytligheter allt mer nu.
 
Snart ska jag försöka tvinga i mig nåt att äta. Blir så galet grinig av att vara hungrig. Önskar att jag hade nåt flytande hemma att trycka i mig. Är inte alls sugen på att äta.
 
Dags att sätta mer fart med hemtentan också. Kursen är jätteintressant men det är ju så tråkigt att skriva, iaf i det stadiet jag befinner mig nu.

Lite vampyrer

Inatt började jag med ett Vampire diaries marathon och idag har jag fortsatt med det. Jag bestämde mig för att ha en slappardag idag. Väldigt skönt.
Nu ska jag äta en pepparkaksgris och sen fortsätta kolla.
10 avsnitt kvar som jag inte sett.

Försöker se oskyldig ut

 

Lugnt och skönt

Nu har barnen åkt hem till sin mormor och morfar och jag har det lugnt och skönt. Eller nej vänta, nu har jag tre katter som leker dundrande elefanter och försöker riva lägenheten. De kan verkligen välja sina tillfällen när de tycker att det är dags att busa.
 
Idag hade min kära pojkvän planerat att vi skulle umgås med ett annat par, äta god mat och se på film eller nåt. Men den ena hade ev magsjuka på gång så det blir nog att vi stannar hemma. Barnen fick åka iväg ändå. De längtade efter att få plundra granen hos sin mormor och morfar. Hemma har vi bara haft polkagriskäppar i granen som de har småplundrat ifrån lite då och då.
 
Så nu har katterna lugnat ner sig. Skönt. Jag kan behöva lite lugn och ro. Det blir mycket ljud här hemma när barnen är lediga och jag är väldigt ljudkänslig. Snart ska jag försöka städa och rensa lite. Jag har jättesvårt att göra det när de är hemma. Sen ska jag försöka skriva klart en hemtenta som behövs för att avsluta en gammal kurs.  För även om jag har mina koncentrationspiller nu så kan jag inte koncentrera mig om det är för mycket ljud. Men är det tyst fungerar de utmärkt och det är då det är roligt att plugga.
 
Funderar på om det är dags att städa bort julen? Jag vill försöka få till lite ordning hemma men samtidigt känns det så sorgligt. Jag lade ner så mycket tid på att fixa julsaker att jag inte hunnit njuta av de ordentligt. Älskar julsaker. Min fina julgran har börjat sloka fast jag vattnat den. Jag tycker att den är underbar och nu vill jag alltid ha riktig gran. Vet inte vad det är för specialare som pojkvännen köpt men den här granen barrar inte. Tyvärr blev den inte vacker på bild men i verkligheten är den jättefin. Det får nog vara jul här nån vecka till.
 
 
 
 

Sjuk?

Jag känner mig inte alls bra idag. Huvudet har bråkat större delen av dagen och så har jag mått illa till och från.
Nu på kvällen börjar jag känna mig allt mer frusen och funderar på om jag ska gå och lägga mig vilket jag inte har någon lust med. Det finns ju roligare saker att göra en fredagkväll än att sova.
 

Har alla något att se fram emot?

Nätet svämar över av människor som berättar vad de ska göra och se fram emot i år.
Själv vet jag inte vad jag ska göra och jag tror inte att jag har något att se fram emot heller. Det känns jättetrist.
Jag skulle väldigt gärna vilja ha nåt trevligt framför mig. Får se om jag kan komma på nåt.
 
Jag funderar på om jag ska försöka gå en skrivarkurs i år. Det kanske kan få fart på mitt skrivande som kom av sig en hel del förra året. Många skrivarkurser är ganska dyra men jag tror att det ska komma en två-dagars kurs i Stockholm senare som inte är så jättedyr. Det kan nog vara kul att komma iväg på.
 
Annars så planerar jag nog på att träna mycket i år. Tränadet gick ju ganska dåligt förra året. Förstår inte varför, jag brukar ju älska att träna. Men nu känner jag att jag verkligen vill satsa på att få ett blått bälte. Får se om det går. När jag var i E-tuna och tränade fick jag massa beröm av två killar. De tyckte att jag utvecklas massor och undrade om jag tränat mycket under höstterminen, vilket jag tyckte var ganska kul eftersom jag tränat typ en gång i veckan, knappt de ens ibland. Tror det skulle gå ännu bättre med bjj om jag blev starkare och hade bättre kondis.
 
Jag ska försöka skaffa mig ett gymkort i slutet av månaden om ekonomin tillåter. Sen ska jag nog ha som mål att klara milen i år. Det kan nog bli spännande. När jag joggade för nån dag sen kom jag 0,5km så dålig har min kondis blivit + att benen känns inflammerade efter den lilla biten. Men jag ska försöka ha tålamod. Försöka få till 1-2 joggpass i veckan om benen håller och snön håller sig borta.
 
Annat som jag hoppas på ska hända och drömmer om, men som typ känns omöjligt är:  Att få flytta till ett större boende. 3 barn i en tvåa börjar kännas riktigt trångt nu. Tänk vad skönt att slippa sova i vardagsrummet.
Jag skulle vilja resa, typ till USA eller Japan. Jag vill ha ett jobb och en hund. Körkort och bil skulle inte heller vara helt fel. Sen skulle jag även vilja ha råd att gå till tandläkaren och fixa mina tänder innan det är för sent.
Ja det var nog allt för tillfället. Nu ska jag fortsätta drömma.....

Börjar året med träning

Idag fick jag tvinga upp mig själv och barnen vilket inte är det lättaste eftersom nu är vi ganska vana att sova länge när det är lov. Men igår bestämde jag mig för att jag ville följa med några från min bjjklubb till Eskilstuna och träna.
Barnen blev allafall upphämtade av sin farfar och jag av några träningskompisar.
 
Jag tycker att det är så fint i Eskilstuna, speciellt där vid kyrkan och alla broar.
Kanske kommer jag att plugga lite där nu i år, minns inte om det är en eller två kurser som jag kommit in på där. Men vi får se hur jag gör, måste få ekonomin och resten av livet att gå ihop först. Jag tror inte att jag är redo att plugga än men samtidigt vill jag ha nåt vettigt att göra om dagarna.
 
Det var iaf trevligt att få träna idag. Blev nog nästan 2timmar. Gissa om jag är slut i kroppen nu. Jag skulle behöva ta hand om min jättedisk men orkar knappt lyfta armarna längre. Men det finns ju en dag imorgon också, disken får vänta.
 
Nu ska jag krypa in i min värmefilt, läsa bok och dricka te.

gott nytt år

 
 

gott nytt år

 
 

RSS 2.0