Utelek och fika

Idag har vädret varit grått och trist men det har alla fall inte regnat. M ville vara ute så vi gick och hämtade ut ett litet paket från kina och så köpte vi lite fika att ha ute.
 
 
Hon hittade lite vatten och det var väldigt roligt att leka med. Hon satt där bra länge och lekte och sjöng.. Sötisen...
Lite fika och öppna paketet som visade sig vara lite Barbie-veterinärsaker.
 
Hem och packa upp för att leka.
M var mycket nöjd med sina grejer.
 
Snart ska jag försöka baka lite om jag orkar. Är trött och har dryg foglossning på höger sidan men jag ska försöka få ihop något ändå, så vi har något att fika med imorgon när det är morsdag.

Nästan sommar och sista bvc-kontrollen

Jag älskar sommaren och värme. Det får gärna vara jättevarmt. Hoppas på en fin sommar. Även om det fortfarande är vår så känns det som att sommaren har smygstartat. Hoppas att det fortsätter så.
 
 
Plockar guld. Det finns väl inga bättre blommor än maskrosor när man är 5år.
 
 
Piratgolf kan man roa sig med soliga dagar.
 
Lite pappahjälp kan behövas ibland.
Lite glass behöver man i värmen.
Fast någon ville ha en piratklubba istället för glass.
 
Får se vad vi ska hitta på idag. Jag känner mig lite hängig hoppas att jag inte blir sjuk. M har varit på 5 och en halvårskontroll på bvc idag. Sista gången där sen tar skolan över när hon börjar förskoleklass i höst. Jag fattar inte att hon redan är så stor. Tiden går fort. Idag är hon ledig men ville följa med sin pappa till jobbet. Får se hur länge hon stannar. Hon fick en vaccination på bvc idag så det finns en risk att hon kanske blir lite dålig sen, men om jag minns rätt så brukar hon tåla vaccinationer ganska bra. Själv funderar jag på om jag ska ta mig ut i solen och gå och hämta ett paket. Jag minns inte vad jag beställt så det kan ju vara lite spännande.
 
Ha en bra dag alla och hoppas att vi slipper regn och kyla.
 
 
 

Längtar efter att få vakna till liv

Jag längtar efter att få saker gjorda, få ordning i hemmet, få vara kreativ. Men det känns som att jag är helt handlingsförlamad när det gäller den biten. Jag klarar knappt av att läsa böcker längre. Förut kunde jag läsa flera böcker i veckan men nu förtiden läser jag knappt alls. Jag blir bara trött av att läsa.
Fattar inte varför, jag brukade ju älska att läsa. Böcker är viktiga för mig.
 
Jag tror att det är därför som jag känner mig som tom, eftersom böcker skapar inre världar och nya tankar mm. Jag vill skriva eget också, men för att kunna skriva måste jag läsa. Jag behöver öppna upp mina inre världar och skapa något eget. Min själ längtar efter att få skapa samtidigt som jag sitter fast i trötthet och handlingsförlamning.
 
Det är så mycket annat här i livet som jag ockå vill göra men jag sitter fast med allt.
 
Imorgon ska jag träffa en person som tror att jag kan omprogrammera min hjärna så att jag blir av med den här enorma tröttheten. Jag tror att det finns en chans att det funkar men att det nog tar lång tid. Det är värt ett försök alla fall tycker jag.
 
 

RSS 2.0