Badkalas

Just nu är jag väldigt trött. Några timmar på badhus och så är man helt förstörd efteråt.
Men det var trevligt allafall. W hade sitt 7-års kalas för kompisar där. Alla kom utom en som avbokade igår kväll.
Min sötis var med sina barn på kalaset och jag passade på att simma. Jag fick jätte ont i min vänstra fot, precis som att den inte klarade av vatten motståndet. Det var så sist jag simmade också men minns inte om det är samma fot. Det känns som att nåt är sönder, men bara när jag simmar. Fattar inte varför.
Det blev även bad och bus med pojkarna, och lite fika.

Snart ska jag sätta igång med sista städbiten, har försökt ladda energi i flera timmar nu. Det går sådär. Jag sitter och gäspar som en galning nu.

Imorgon är det vuxenkalas för W. Eller ett barn kommer alla fall. Min söta systerson. Sen får vi se om en vän tar med sin bebis. Linnea skulle ha tagit med sin H men hon är sjuk.

Jag sa till min sötis nu ikväll att jag vill skaffa barn efter sommaren. Jag tror att han gick med på det.
Men först har jag massa problem att lösa och försöka få ordning på mitt liv.
Får se vad läkaren säger på tisdag, om jag får någon remiss. Jag är rädd att jag kommer få en läkare som inte kan svenska, det brukar vara så, eller en läkare som inte kommer ta mig på allvar. Funderar på om jag ska skriva ut infon från de sidor jag kollat på.

NU är det dags att jag reser mig från stolen här, annars kommer jag nog aldrig härifrån. Och nu kom jag på för andra gången idag att jag fortfarande har julgardinerna uppe. Suck.

tråkiga saker

Nästa vecka är det dags att tag tag i alla tråkiga saker. Hoppas det ordnar sig för jag orkar inte vara stressad längre.
Så det blir en dag på stan med min syster då vi ska göra både tråkiga och roliga saker.
Jag hoppas att hon kommer bjuda mig på kinabuffe. Sen vill jag använda mitt presentkort på bokrean. Har även ett på hm också.

Sitter även och väntar på en läkartid nu. Jag vill att de ska utreda varför jag har så svårt att klara skola, jobb mm.
Fast jag tror redan att jag vet vad som är fel. Men det är läkarens jobb att avgöra och är det inte det som är felet så vet jag inte vad jag ska göra. Då antar jag att jag bara är lat och dum.

Idag skulle jag kolla om mitt presentkort på böcker låg kvar i bokhyllan. Då hittade jag 300kr som jag lagt undan och glömt bort. Tack tack.

karatedrömmar

Idag skulle jag behöva ta mig till arbetsförmedlingen och skriva in mig ordentligt. Sen prata med skolan om studieuppehåll. Men jag vet inte än om jag är frisk nog att ta mig ner på stan.

Och jag vill träna. Nu har jag slöat i en vecka. Det känns inte alls bra. Riktigt karatesugen börjar jag bli också. Jag längtar efter karatesparkar, kator och fighting. Men jag har absolut inte råd att börja nu. Men de har intagning året runt där jag vill börja så kanske i slutet av mars om det löser sig med ekonomin. Jag ska försöka ta mig dit nästa vecka och spana lite. De har ihopslagna grupper då eftersom det är lov. Jag hoppas att de är mycket vuxna som tränar där och mycket tjejer. Det skulle vara roligt. Jag skulle så gärna vilja komma i form och testa att tävla igen, innan jag blir för gammal. Nu drömmer jag mig bort igen........
Jag ser mig själv som en sportig tjej, inte som tjockisen jag har blivit.


Men nej!!!

Jag hade hoppats på att kunna gå på thaipasset idag men så vaknar jag upp och är magsjuk.
Men förhoppningvis är jag helt frisk nästa vacka. Då ska det bli hårdträning eller nåt. Fast inte första passet för då måste jag testa om mitt hjärta håller och det gör det förhoppningsvis.

Jag vill gå på bokrea. Jag har ett presentkort på 500kr på akademibokhandeln. Men det får vänta för idag kommer jag nog inte ta mig utanför dörren.

Nu ska jag nog försöka få i mig nåt att äta och sen se ett avsnitt av criminal minds innan barnen kommer hem.

massa gnäll

Sitter här vid datorn med massa kläder, en filt och varmt te, ändå fryser jag. Är förkyld men har ingen feber.
Jag somnade redan vid åtta igår kväll fast jag sovit flera timmar på dagen. Sen sov jag som en död och vaknade på morgonen av att båda mina armar var bortdomnade. Jag kunde ha sovit mera men larmet gick.

Det är allafall sol och fint ute men jag orkar inte gå ut. Jag är hungrig men jag orkar inte fixa någon mat. Jag tror faktiskt inte ens att jag orkar blogga nu.

Ws födelsedag mm

Igår fyllde min minsta bebis 7år. Nu är han en stor pojke och börjar skolan till hösten.
Jag väckte barnen tiden så att han skulle hinna öppna lite presenter och äta kakor. På sin födelsedag får man äta kakor på morgonen =)

Lite senare fick jag besök av Anneli. Det var trevligt. Hoppas att vi kan träffas oftare sen.
När barnen slutat i skolan åkte vi ner på stan och åt på mcd. Jag fick massa peppar i min bigmac. Det har jag aldrig varit med om förut, men anneli säger att de alltid haft det så jag börjar fundera på om jag blivit galen. Till och med gurkan som jag petade bort var prickig av peppar.

Efter maten skulle anneli vidare och jag och pojkarna gick till en leksaksaffär. Vilket slutade med en hysterisk O som satte sig ner ute, grinade och vägrade gå nånstans för att jag inte vill köpa en leksak åt han. Men jag lovade honom en veckas spelförbud om han inte slutade så då blev han snäll. Skönt. Vi gick runt på stan och de fick några småsaker. Sen kom deras pappa och vi köpte ett begagnat ds spel till W tillsammans. Det är ju sjukt dyrt med begagnade spel. W fick även nåt svärd och sköld grej till zelda spelet på wii. Mina barn älskar zelda spelen.

En trevlig överraskning var att min sötis hade fixat skjuts till jobbet så då kunde han sova över hos oss. Det blev båda jag och pojkarna glada över =)

Jag är fortfarande lite småförkyld så jag tror inte att jag ska träna idag. Jag känner mig nästan rädd för att träna igen efter torsdagen. Kom ju på sen att jag hade känt hugg i hjärtat även när jag styrketränade den veckan, men då var det bara så att jag blev fundersam. Efter thai passet var det många hugg direkt efter varandra. Jag vågar inte söka hjälp för jag är rädd för att de inte ska ta mig på allvar. Men samtidigt är jag oroad. Inte minskar oron av att jag de senaste dagarna bara levt på massa skräp, dricker mängder koffein och är enormt stressad psykiskt. Allt som är bra för hjärtat, eller inte.

nattgöra

Jag verkar ha en blandning av allergi och förkylning som bråkar med mig. Ibland känns det som att jag har feber fast jag inte har det. Drygt.

Just nu håller jag på att jäsa deg. Ska testa att baka donuts. Jag har aldrig gjort det förut. Spännande. Får se om det blir någon sömn för mig i natt. Jag behöver städa och min städning går i snigelfart.

Kl 6 på morgonen ska jag väcka pojkarna. W fyller 7år och ska få börja dagen med kakor och paket innan skolan =) Sen ska jag försöka orka ta mig ner på stan och se om game säljer nåt roligt begagnat ds spel som jag kan köpa till W. Jag har inte råd med nåt nytt spel men jag tror inte att han bryr sig. Imorgon kommer även Anneli och hälsar på. Det ska bli trevligt. Senare på dagen kommer pojkarnas pappa en stund.



nåt elakt

Jag fryser och funderar på om jag kanske håller på att bli sjuk.

Allt blev bara värre efter träningen igår. Det var ett kul träningspass men jag blev trött fort.
När det var en kvart kvar var min puls jättehög och jag fick huvudvärk och blev illamånade. Det började även hugga till i hjärtat. Jätteobehagligt. Jag har nog aldrig mått så dåligt efter träning, inga endorfinkickar där inte.
Huggen i hjärtat fortsatte ett tag till efteråt tills min puls var normal. Bör jag vara orolig?
Mådde allafall kasst sen resten av kvällen, med elak huvudvärk och illamående.

Min kropp känns inte bra idag. Det känns som att jag har nåt elakt som bara väntar på att få bryta ut ordentligt.


dammattack


Jag tror att jag blev utsatt för en dammattack igår. Så i natt var jag tungandad och drömde att jag skulle kvävas.
Men jag tog en allergitablett innan jag skickade iväg pojkarna till skolan. Kanske borde jag ha väntat och blivit sämre så att jag kunde ringa till min vårdcentral. Men om jag får någon allergi/astma diagnos så har jag ändå inte råd med medicin. Så det får vara tills den dagen då jag nästan kvävs. Då ska jag söka hjälp ;)

Öppnade en venil och sov i drag en stund. Lite luftdrag brukar hjälpa andningen. Men nu är jag lite förkyld istället. Pappa ringde nyss. Min röst lät inte normal, får se om jag tappar den. Sist jag tappade rösten så pratade jag med min sötis i telefon. Han tyckte att det var jättekul, efter som han är den enda människan i världen som tycker att jag pratar för mycket. Så när jag tappade rösten kunde han spela sina dataspel i lugn och ro.

Nu ska jag gå igenom bokrea reklamen och dricka te. Jag behöver få upp värmen i kroppen. För sen i kväll ska jag träna thaiboxning i tjejgruppen.

Ge mig lite ljus...

Pappa var här igen idag och nu lyckades han få bort stoppet i avloppet. Snart måste jag skura sopskåpet också för det kom massa vatten där. Misstänker att jag inte gjort rent där sen jag flyttade in.
Hittade ett vykort till O där det stod välkommen på inskolning. Och det var till dagisavdelningen som han började på som 1-åring. Nu har jag massor med blomkrukor över hela köksgolvet. De har stått i skåpet. Det är tydligen en jäkla massa blommor som jag haft ihjäl.

Funderar på om jag ska plugga eller se på efterlyst snart. Jag är väldigt nära på att ge upp pluggandet nu. Börjar känna att jag inte klarar av det som krävs. Jag tycker att beteendevetare utbildningen är intressant men jag räcker inte till. Har funderat mycket över mitt liv idag och framtiden men just nu ser jag bara mörker.
Men det är en ny dag imorgon, som förhoppningvis ser lite ljusare ut.

morgontankar

Det snöar ute. Vilket gör att jag absolut inte vill ut och cykla.
Så just nu har jag stor beslutsångest om jag ska åka iväg till gymmet eller inte.
Jag vill ju, men snön och kylan lockar inte alls. Sen risken att det blir så mycket snö att jag får gå hem vill jag inte vara med om igen. Funderar på om jag ska plugga hela dagen istället. Det behövs ju också. Men det gör mig inte smalare. Inte smartare heller verkar det som.

Fick nyss upp ett autogiro meddelande från min bank. Det skulle gå till nåt konstigt ställe som jag inte alls kände igen, så jag fick panik och tog bort det. Sen googlade jag på namnet och det visade sig att det stället skötte betalningen åt nautilus. Smart. Jag borde ha googlat först.


Det snöar fortfarande, så det får bli skolböcker istället för motion idag.

rensat bort två års bloggande

Nu har jag raderat två års bloggande. Det känns lite trist men ändå ganska skönt. Det är ju minnena i huvudet som är det viktigaste. Och min syster slipper oroa sig för alla pinsamheter som jag hade skrivit om henne ;)

Idag har jag försökt plugga större delen av dagen. Men utan större framgångar. Sitter mest och dagdrömmer. Att kunna koncentrera sig verkar inte vara min grej. Snart ska jag slänga barnen i säng, kanske går det bättre då. Jag får väl sitte uppe halva natten annars om det behövs. Men jag hoppas inte, vill orka träna imorgon. Funderar på spinning men det känns bara motbjudande så om jag kommer iväg blir det styrka och simning. Den sköna träningsvärken i armarna är på väg att bli elak träningsvärk.

Jag har fått stop i diskhon så jag försökte fixa det själv idag men det slutade med att jag fick en dusch. Vattnet sprutade ut och stoppet är kvar. Sen kom pappa hit efter jobbet och försökte fixa det. Tror att han gjorde stoppet värre för nu verkar vattnet inte alls rinna ner. Men han kommer tillbaka imorgon förhoppningsvis med lite verktyg som behövs.

Jag har raderat gamla länkar också, så det blev bara annelis kvar. Men jag ska lägga upp lite nya någon dag när jag orkar.

Nu ska jag slänga mig i ett varmt bad med en kursbok =)

Träningsvärk och tentaplugg

God morgon
Idag är jag på bra humör. Det kan beror på att jag somnade tidigt igår. Skönt.

Jag hade inte sovit mycket natten innan och så åkte jag iväg till gymmet ändå. Det är ganska skönt att träna på förmiddagen, mindre med folk också. Han som jag hade som instruktör på provträningen jobbade och gick runt och kollade av med alla om någon behövde hjälp. Det är trevligt. Jag fick hjälp med magträning, brukar tycka att den är svår att få till så att det känns i magen. Men nu tror att jag fixar det. Sen passade han även på att köra benstyrka med mig. Han tyckte att jag ska börja köra konditionspass sen efter styrketräningen. Så jag tänkte att ok då och ställde mig på en maskin efteråt. Börja trampa så startar den stod det och jag gjorde så. Den startade och dog. Jag testade att trycka på alla knappar som fanns men ingen hände. Självklart kom det en snygg kille och ställde sig på maskinen brevid. Så då gav jag upp. Pinsamt att inte få igång den ju. De hade såna på njoy när jag tränade där och det var inga problem. Kanske var den sönder eller så är jag bara extremt dum. Jag avslutade allafall min träning med att simma i 30minuter.

Idag har jag skön träningsvärk i mage och armar. Får se om benen vaknar till liv ikväll. Har plågat dom med 20min step up nu på morgonen. Snart ska jag plåga min hjärna med tentaplugg.


överraskad

På morgonen väckte min sötis mig med en puss. I sängen hade han lagt en ros och en chokladask =)
Det var en trevlig överraskning.
Av mig fick han ingenting för han sagt att jag inte fick köpa nåt till honom, så jag trodde inte att jag heller skulle få något. Men det fick jag tydligen :D

Jag slängde allafall snabbt ihop en sockerkaka till honom, sen såg vi på film. Kickboxer med Van Damme. Efter filmen somnade vi tillsammans i soffan medan film musiken spelades upp. Mysigt.

Men vi hann nog inte sova så länge för sen ringde hans pappa och sa att pojkarna ville åka hem. Min lilla son var tydligen lös i magen och hann inte på toa, så många olyckor hade hänt idag. Hoppas att han inte är magsjuk. Men än så länge verkar han vara ok sen han kom hem. Deras pappa följde med sina föräldrar i bilen så han kunde få skjuts hem, han ska upp tidigt imorgon.

Nu spelar pojkarna zelda. Själv är jag rastlös. Jag ska nog tvinga mig att dammsuga. Det behövs. Sätta igång tvätt- och diskmaskin är nog också nödvändigt. Sen måste jag nog sätta igång med pluggandet som jag inte gjorde igår.

Just ja även mina småsötisar har varit gulliga. De hade gjort ett varsitt alla hjärtansdag kort till mig i skolan =)

Dags att resa min feta bakdel från stolen nu innan jag växer fast här ;)

Min dag och kväll

Det gick bra för O att åka iväg och träna själv. Han hade fått ett medlemskort. Det står mma och hans namn på. Ser lite konstigt ut. Fast det står mma på mitt kort också fast jag inte tränar mma. Fast jag ska nog testa nästa termin. Min syster är även lite sugen på det, eller om det är mma killarna hon är sugen på ;)

Pojkarnas farfar ringde och ville låna mina barn till imorgon. Det fick han så gärna göra. De skulle åka skidor. Så jag blev barnledig idag. Planen var att plugga men jag har fastnat framför cougar town. De dricker vin hela tiden i den serien och själv börjar jag också att längta efter vin och bara snacka skit med mina vänner. Gå ut och dansa och dricka goda drinkar skulle inte heller vara helt fel. Men det är jag för tjock för =(

Jag funderar på att gå på ett spinningpass nästa vecka. Har testat det en gång för många år sen. Tror att det var med anneli =)
Men det var ett hemskpass och jag har inte vågat göra om det sen dess. Det kanske är dags nu =)

Inatt kommer min sötis hit efter jobbet. Stackarn måste vara finklädd nu när det är ett nytt företag som anställt honom. Slips och grejer =)

Nu ska jag dricka te och fortsätta titta på smala vindrickande människor.

lördag morgon

Nu har jag skickat iväg O på bjj träning. Han har åkt med en klasskompis idag.
Egentligen hade han tänkt att sluta, han är morgontrött. Det känns inte så kul att gå upp tidigt varje lördag när man kan sova. Men kompisen lyckades tydligen övertala honom att fortsätta.

Jag vet inte om det är någon vuxenträning idag. De flesta är nog iväg till e-tuna för att tävla eller heja på. Så nu är jag hemma med W. Han ligger i sängen och tittar på tv.

Just nu funderar jag på om jag är trött eller inte. Jag ska nog ta och krypa ner i sängen och läsa en bok ett tag.

Min helg

Sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva i min sommarjobbs ansökan. Jag tycker att det är svårt att skriva personligt brev. Som tur är har jag en ansökan från förra året som jag kan göra om och bättra på lite.
Funderar på om jag ska undvika att skriva min ålder och att jag har barn. Jag brukar alltid skriva med det, men det kanske går bättre om jag inte gör det nu. Hur ska jag göra för att min ansökan ska se bra ut? Jag tycker att jag skriver så trista ansökningar jämt. Hur gör man ansökan lite roligare men ändå så att den ser serös ut? Jag får fundera på det.

Igår blev jag barnledig. Deras pappa tyckte att pojkarna kunde åka hem till honom. Så jag fick det lugnt och skönt hemma igår, men kände mig ändå ensam på nåt sätt. Jag försökte springa spåret igår men snön var hård och ojämn. Det gjorde sjukt ont i fötterna så jag klarade bara 1km, det var som att springa barfota på stora stenar.

På kvällen såg jag på melodifestivalen. Det var väldigt tråkigt men jag plågade mig igenom för att Dolph Lundgren var med där. Jag var precis på väg att ge upp och stänga av tvn, då kommer han och börja sjunga och dansa. Kul att han bjuder på sig så där. Jag hoppas att nästa deltävling blir bättre.

Idag står det thai på mitt träningsschema. Men jag har elak mensvärk så det får vara. Så det blir till att köpa nåt smärtstillande imorgon. För under nästa vecka har jag planerat in massa träning. BJJ, Thai, styrka + ev testa någon annan kampsport.



Att äta är en förbannelse

Idag har jag börjat dagen med att sova för mycket. Kroppen och hjärnan ville aldrig riktigt vakna till liv. Så jag kände för en sockerkick. Det blev två mazariner och balleriankakor (deras nya smak kladdkaka) + cola zero till frukost kl 14.30.
Jag kan tala om att jag inte mådde ett dugg bättre efter det. Illamående och ångest över vad jag tryckt i mig och pengarna som jag slösat på det skräpet. Jag hatar att jag gör så mot mig själv.

Som om inte det räckte. Pojkarna ville ha fredagsmys. De fick chips, popcorn, ostbågar och choklad. Jag åt mer än dom. Jag känner mig som en hetsätare nu, har vissa sådana dagar. Men jag kräks inte efteråt, fast ibland känns det som att jag gärna skulle göra det. Tyvärr funkar inte mina kräkreflexer ordentligt om jag inte är så illamående att jag känner mig förgiftad. Kanske lika bra.

Jag lever för att äta, inte äter för att leva.

Ätandet har blivit en förbannelse. Det har tagit över mitt liv och jag vet inte vad jag ska göra åt saken.

Jag funderar på att söka psykologhjälp, för jag tror att mitt ätande har med ångest att göra. Men jag är rädd att de inte ska ta mig på allvar eller om det ens finns någon hjälp för mig.

Nu ska jag packa dräkter inför min och Os bjj träning imorgon. Sen se på film. My best friends girl. Den är rolig.

Sköna träningslåtar

Jag fryser. Tänk om man kunde få ha lite värme i lägenheten under dagtid. Men så trevligt ska jag visst inte få ha det. Sitter här inlindad i en filt. Är lite småsjuk också. Jag försöker ta det lugnt idag så att jag kan träna imorgon, förhoppningsvis. Men jag är bra träningssugen nu. Det kan bero på att min sötis fixade högtalare åt mig i helgen och jag kan inte låta bli att lyssna på sköna träningslåtar.

De här låtarna ger mig energi till att röra på fläsket:
Living on video
Moving on stereo
Eye of the tiger
The final countdown
September 28th

Sen finns det säkert fler som jag inte kommer på just nu.

Idag har jag räknat lite statistik. Det är så tråkigt så jag får tvinga mig att sitta en halvtimme i taget. Jag har även pluggat lite träningsfysiologi. Barnen är i skolan men jag har lovat att de ska få gå hem tidigt idag eftersom jag är hemma. Nu börjar jag hosta också, suck. Tror att jag ska gå och köpa vitlök och ha i min köttfärssås som jag planerar att göra sen.


RSS 2.0