Halloween

Det är vid såna här tillfällen som jag verkligen önskar att jag hade ett hus. Jag säger nog det varje år, men det skule vara så roligt att få spöka ut ett hus ordentligt och ha en halloweenfest. Men eftersom jag inte har ett hus är det bara att fortsätta att drömma.
 
Fredagens halloweenfirande blev en biokväll med syster och en vän. Vi såg Ouija. Den var sådär. Många som skrek och hoppade ur skinnet. Tur att man är härdad sa min vän i början när alla började skrika, några sekunder senare var det hon som blev ordentligt skrämd. Det var kul. Själv tycker jag att filmen var lite ologisk. Varför går man ensam upp på en vind när man vet att det finns en ond ande där, eller kryper omkring i källaren? Tror de flesta inte skulle gå tillbaka till huset ens, men i filmen gör man det gång på gång. Fast det finns kanske inte direkt många skräckfilmer som är logiska. Vill man hoppa ur skinnet så ska man se Ouija.
 
Idag har jag mest slöat hemma. Tänkte se lite skräck på netflix men tyckte inte det fanns nåt intressant. Kollar på en skräckis på tv nu men den är inte särskillt otäck. Känns mer som en thriller.
 
Lite halloweenpynt hemma.
Pumpornas lampor som ändrar färg
 
 
 
Mina ljuslyktor, fyllda med spindlar och halloweengodis.
 
 
Min kosta boda dödskalle på spegelbricka med massa spindlar.
 
 
Sen lite pumpor
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0