Denna vecka....

 
Nu märks det alla fall att det är vinter. Det är lika bra att ta kort på snön för man vet ju aldrig i det här landet om den tänker komma tillbaka.
 
Den här veckan har gått sjukt fort. Jag har tänkt varje dag att jag ska blogga men har inte orkat. Skulle vilja gå i ide.
 
En IKEA-brunch har hunnits med. Den var väl inte direkt så speciell men helt okej. Jag hade sällskap av pappa, mamma, syster och lilla F. Efter frukosten gick jag och syster och köpte en bok inne på IKEA som våran bror kan ha som gästbok. Vi misstänker att han inte får så mycket besök längre och om han får besök så minns han det inte. Så boken är tänk att vara både gästbok och minnesbok.
Det har även varit möte för min bror den här veckan. Ett mycket märkligt möte. Det började som ett rehab-möte då det verkade som nya mål skulle sättas osv, men sen tyckte läkaren att nu händer det inte så mycket så det är lika bra att han blir utskriven. Det kändes väldigt förvirrande efteråt. Så nu verkar det som att han kan bli utskriven när som helst.
 
 
Den här veckan har det varit nutelladagen och då bakade jag och barnen nutellabakelser. Gott men det räcker att äta en, annars blir det för mycket.
 
En liten matpaus på sjukhuset medan bror/morbror var iväg på träning.
 
M med lilla snöbollen
 
Busa i snön måste man göra.
 
Lycklig liten tjej med Frost-tidning.
 
 
Igår åkte vi iväg till Godisgrodan på Erikslund för att köpa lördagsgodis. Jag är ganska kräsen när det gäller lösgodis, köper sällan i vanliga affärer för det har bara massa billigt skit som smakar kemiskt och kostar massor. Jag trodde inte att godisgrodan skulle vara bättre men det hade hur mycket som helst som jag gillar. Vi köpte nog ca ett kilo godis var. Det var inte riktigt meningen men det var svårt att sluta plocka på sig godis när man hela tiden hittade massa roligt. Farlig men rolig affär.
 
När jag kom hem fick jag reda på att en av mina kusiner drabbats av hjärtstopp och låg nedsövd. Så igår var det svårt att tänka på annat än det. Otäckt när sånt händer. Idag hade de väckt upp henne och det hade gått bra så nu får vi fortsätta att hoppas på att hon håller sig stabil. Det räcker med min brors olycka. Nu vill jag inte veta av mera hemskheter.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: maria at inredningsvis

Allt såg så GOTT ut att nu måste jag äta haha :) jag önskar dig en fin fortsatt kärlekshelg

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

2015-02-14 @ 23:30:41
URL: http://inredningsvis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0