Bm besöket

Igår var jag iväg till barnmorskan. De visade sig att hon glömt att skriva upp min tid och blev därför dubbelbokad. Men jag fick komma in direkt. Hon mätte magen och lyssnade på hjärtljud, allt var som det skulle. Sen var det dags att kolla blodtrycket. Förra gången låg det på ca 140/90 och hon tyckte det var för högt. Nu låg det på ca 160/90. Men jag har ingen protein i urinen eller svullnader på kroppen så inget kommer göras. Men jag kan inte låta bli att vara orolig ändå. Sen verkade hon bli alltmer stressad över dubbelbokningen så jag hann aldrig fråga om allegitabletter eller om det är normalt att bebben är så slö. Fast den var ovanlig mycket vaken igår. Det kanske hjälper att klaga på att den är slö ;)

Sen är jag upprörd över valet. Kanske inte på sd som alla andra. Jag är mer arg över att alliansen ska få vara kvar. Jag tror att de kommer förstöra Svergige mer men hoppas på att ha fel.

Nu ska jag klä på mig innan min sötis och bror kommer för att måla hallen. De kommer bli så sura över risporna som katterna gjort. Hatar deras gnäll. Jag kommer behålla mina missar så länge ingen av oss blir allegisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0