Är din bebis snäll?

Linnea tycker att det är dags för mig att blogga, så jag får väl göra ett försök.

Jag är mycket trött nu. Min bebis sover allt sämre, har knappt fått sova nåt i natt. Natten innan höll hon mig vaken exakt hela natten då höll jag på att bli riktigt knäckt. Men sen fick jag allafall sova fyra timmar. Jag försöker ställa in mig på att jag ska orka vara vaken dygnet runt nästan. Hennes pappa har dumma jobbtider så där får jag inte mycket hjälp. Han typ jobbar och sover, typ inget liv. Nästa vecka får han andra tider, dumma tider. Hoppas att han hittar någon att åka till för då kanske jag hinner se honom lite mer.

Min tvättmaskin har gått sönder. Hur mycket suger inte det när man är fattig, har tre barn och måste tvätta dagligen? Även dammsugaren håller på att ge upp, den slår ut strömmen. Min pojkväns pappa kom med ett erbjudande att om jag ger tusen kr så betalar han resten för en ny tvättmaskin. Så igår var de iväg och köpte en. Idag ska han komma och koppla in den. Då slipper jag tvätta kläder i badkaret som jag gjort de senaste dagarna.

Igår kväll var jag med O och M till affären. Hyrde sex and the city 2. Den var väl sådär. O ville köra vagenen. Han är så stolt över sin syster. Men jag blev lite orolig när han började springa med vagnen. Förra veckan välte han den på skolgården. Bebisen stannade kvar i vagnen. En annan mamma sprang fram dit medan jag fortsatte att gå. Stackars O slog i sina knän och skrek fuck fuck fuck över hela skolgården. Jag fick bita mig i läppen för att inte börja skratta. Vet fortfarande inte om jag tyckte att det var komiskt eller om jag bara blev chockad. En vält vagn med en bebis i och en pojke som slår i knäna är ju inte roligt. Det måste vara nåt fel på mig.

Jag fick för mig att göra taco paj igår kväll. Förgräddade botten, stekte köttfärsen och började med såsen när jag inser att jag glömt en grej och det var tio minuter kvar innan affären skulle stänga. Värdelöst jag som hade hunnit bli riktigt hungrig. Så idag får jag göra ett nytt försök.

Jag har träningsvärk i magen efter tisdagens bjj pass. Det är ganska skönt med träningsvärk. Jag hade säkert tagit i ännu mer om det inte vore för min dräkt som störde mig genom hela träningen. Jag har blivit för tjock för den så den satt inte alls bra. Så i fortsättningen ska jag nog träna i nåt annat tills jag tappat några kilon. Jag skulle behöva gå ut på promenader medan pojkarna är i skolan men det orkar jag inte när M härjar hela nätterna. Nu tänker hon snart sätta igång igen, ligger i sängen och gnäller och håller på att vakna. Sov mer lilla bebis!!!

På sista tiden har många tanter som jag träffat på ute frågat om min bebis är snäll. Jag svarar alltid ja. Men funderar på att nångång svara att hon är ett vrålande litet monster :p
Varför vill folk jag inte känner veta om min bebis är snäll? Men hon är ändå ganska snäll om man jämför med mina pojkar när de var bebisar.

Idag är sista pengadagen och räkningar ska betalas. Jag har fått en räkning från landstingen för ett uteblivet besök. Bara det att jag avbokade den flera dagar i förväg. Jag använde mig av en av deras internet tjänster. Varför ha en sån om de inte fungerar eller är det bara en inkompetent människa som sitter där och tar emot. Fick även en ny tid fast jag fyllt i att jag ville avboka inte omboka. Så nu har jag avbokat den också ( i tid) men får se om jag får en faktura på den också. Har klagat, får se om jag får svar. Än så länge verkar de ignorera det.

Kommentarer
Postat av: Emma

Känner igen det där med snälla bebisar. Har svarat nångång att "Ja, inte är han elak iallafall" men det är verkligen en konstig fråga.

2011-01-29 @ 18:13:55
URL: http://enligtemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0