Ensam, tjock och fattig eller nåt

Den här veckan har jag inte ätit godis. Rekord för mig som inte kan leva utan choklad dagligen. Jag har även minskat lite på maten. Tränat ett pass bjj. Vet inte vad det är för fel på mig men jag har gått upp 2kg under dessa dagar!!!
Hur lyckas jag?

Jag har försökt göra upp en avbetalningsplan med en skuld till CSN. Men de svarade att de redan skickat den till kronofogden och inte kan ta tillbaka det. Det tror jag inte på, de vill nog bara inte. Men man får inte göra avbetalningsplaner med kf så då finns det inte en chans att jag kan betala. Så nu vet jag vad jag har att se framemot med posten vilken dag som helst. Jätteroligt eller inte. Men det är ju mitt eget fel som inte orkade ta tag i det på en gång.

Jag är trött på att vara ensamstående också. Visst jag har pojkvän men jag ser honom ca två gånger i veckan om jag har tur. Efter som han jobbar nästan dygnet runt bor han hos en arbetskamrat. Förra fredagen bjöd hans chef honom på fest och nu vill killen han bor med bjuda han på krogen. Blir ledsen att han inte vill umgås mer med mig och barnen när han är ledig och när han väl är här så spelar han eller sover större delen av tiden.
Jag känner mig ensam. Vet inte om jag har rätt att vara ledsen eller om jag borde vara mer stödjande för att han jobbar så mycket?

Nåt som är positivt är att min bebis sover allt bättre. Blir lika förvånad varje gång hon sover från ca 00-08. Det gör hon kanske varannan dag. Hon bråkar inte lika ofta nu till fyra på natten. Skönt. Så bra sov aldrig mina pojkar när de var bebisar. Hon började även med burkmat igår. Majspure. Det tyckte den lilla damen mycket om. Hon är så duktig min lilla tjej. Imorgon ska jag åka till IKEA om pappas bil fungerar. Min bebis behöver en matstol mm därifrån.

Kommentarer
Postat av: jessamy

Jag tänkte registrera mig på viktklubb.se på måndag jag. Bara jag får svar från dom att det är ok när man ammar. :)

2011-03-18 @ 11:06:01
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Ingela / Smarties

Man får visst göra avbetalningsplaner med KF, det gjorde jag när jag var skuldsatt för många år sen. Vi la upp en betalningsplan och nu är jag helt skuldfri :)

2011-03-19 @ 20:36:45
URL: http://www.busbebis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0