Bilder igen

Så nu har min sambo lärt mig hur jag får mina bilder från kameran till datorn. Det är nästan underbart hur oteknisk jag är.Kläder från barnshopen. Jag gillar tröjorna. Gissa vilka jag har valt och vilken hennes pappa valt?
Byxorna var inte så speciella däremot billiga. Strumporna var inte heller så vackra men de kostade 3kr paret. Strumpor behövs alltid eftersom de verkar leva sitt eget liv och försvinna.Jag älskar den här bilden. Baby M låg på soffan och gosade med katten och så helt plötsligt sov hon på katten. Mysig spinnande kudde. Smultronmärket ser mycket större ut på bilden än vad det är i verkligheten.

Snart ska jag försöka städa lite. Sen om jag orkar ska jag ta mig ut i skogen och jogga. Med den kylan som är nu så vet jag inte om jag vill göra det frivilligt. Men jag har nästan bara levt på onyttigheter den här helgen. Är man ledsen så botar choklad, tyvärr. Jag ska inte äta sånt med tanke på mitt dåliga kolestrol och blodtryck. Men chokladen måste ha hjälp för jag känner mig gladare idag.

Igår var nog första gången som pojkarna alla fall försökte kolla på melodifestivalen. De ville se Sean Banan. W gav upp efter att han spelat medan O försökte ett tag. De gillade Sean Banans nya och jag måste nog hålla med dem om att han var bäst. Resten kändes mest pågsamt eller tråkigt och jag kände att jag slösat bort min tid.

Nu känns det som jag fastnat här framför bloggen. Allt för att slippa städa.


Kommentarer
Postat av: jessamy

Den med smurfarna var jättefin :)

Vem bryr sig om hur strumpor ser ut?! =) Efter sportlovet kan du u följa till öppna och titta på kläder. Då har dom fyllt på :)Jag hade inte ens tänkt på smultronmärket om du inte skrivit någonting om det.

2012-02-05 @ 15:44:15
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0