Ser fram emot imorgon, eller inte

Imorgon ska jag hinna handla, storstäda, gå på kalas och baka. Samtidigt som jag gör allt detta så måste jag roa min tvååring också.
 
På nåt vis måste jag låta bli att stressa också. Jag börjar få kortslutning i hjärnan som gör att jag tappar minnet korta stunder.
 
Igår tex efter jag varit ute med soporna var jag nära på att gå till grannen. Stod precis utanför deras ytterdörr när jag inser att jag inte vet var jag är någonstans. De har en konstig ringklocka och en stor lapp på dörren. Jag var tvungen att fundera en stund på var jag var nånstans och vart jag var på väg. Sen kom jag på att jag befann mig på bottenvåningen och var på väg hem. Det kanska bara var under några sekunder och låter säkert löjligt men jag blev skrämd. Helt borta i huvudet var jag.
 
Idag när jag var på konsum och skulle betala fick jag också en liten kortslutning och glömde helt bort hur man gör för att betala. Det blev helt tomt i huvudet. Sen insåg jag att jag höll i kortet och behövde stoppa det i kortläsaren och slå koden.
 
Jag har haft en tryckande konstig känsla i huvudet under större delen av dagen. Men nu är det lite bättre.
 
Klockan är snart halv tolv på natten, men har inte tid att sova. Måste försöka städa lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0