kuslig fantasi

Snart är det dags att träna igen. Jag har träningsvärk sen igår. Jag skulle behöva jogga mer för igår kände jag att min kondis var riktigt dålig. Jag behöver ha en kondis som funkar under sparring för annars orkar jag inte utföra teknikerna ordentligt och ibland inte ens försvara mig. Det får mig att känna att jag är sämre än vad jag egentligen är. Men just nu ser det dåligt ut med att få tid att jogga men får se om det går att ändra på det.
Får se om jag överlever dagens träning. Har en känsla av att jag kommer vara väldigt trött.
 
Kanske borde jag ta en kvällsjogg med Linnea. Vi var duktiga igår och gick spåret. Det gick ganska fort. Kanske var det för att det var mörkt. Tur att det fanns ljus i spåret alla fall. En av lamporna där släktes när vi gick förbi den, gissa om det blev fart på oss då. Kanske var det något som inte ville ha oss där?
 
Men det är inte första gången en lyktstolpe slocknar när jag går förbi. På baksidan av vårat hus har det hänt 2-3 gånger när jag gått förbi och det har varit mörkt ute. Tror att kullen bredvid där stolpen står är en bronsåldersgrav. Kanske bara jag som har lite kuslig fantasi eller är det någon som har en vettig förklaring till varför en del stolpar släcks när man går förbi?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0