KY utbildning

Jag känner att jag är i behov av en ny utbildning för att få jobb. Så just nu letar jag efter något som verkar intressant. Jag vill ju gärna bli klar så fort som möjligt så att jag kan börja tjäna pengar. Därför har jag börjat titta runt lite på olika KY- och YH utbildningar som ofta är kortare än högskoleutbildningar. Jag är lite sugen på att läsa Socialt behandlingsarbete där man får en specialisering inom kognitiv beteendeterapi.

 

 

Allastudier
är en sida där det finns mycket information om dessa utbildningar. De säger även att utbildningarna är av hög kvalitet och efterfrågas på arbetsmarknaden. Det finns flera nya artiklar och även studiefakta om KY- och YH utbildningar. Det finns även många länkar till utbildningarna inom olika yrken. Sidan har en bra uppbyggnad och där man kan hitta all information man söker om dessa utbildningar.

 

Jag ska kolla vidare på sidan om jag hittar fler utbildningar som verkar intressanta. Om jag skulle ändra mig och tycka att KY och YH utbildningar trots allt inte är något för mig så finns det många länkar till andra former av studier.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0