massa bla bla bla

Efter att ha varit ledig i två veckor var det dags för baby M att gå tillbaka till dagis idag. Hon var lite blyg när frökarna hälsade på henne och två av dom var nya så det är kanske inte så konstigt. Jag satte ner henne på golvet sen och hon gick iväg direkt för att leka. Jag försökte även säga hejdå flera gånger men hon bara ignorerade mig. Inga problem alltså.
 
Idag skulle jag ha tränat. Jag hade lyckats fixa barnvakt på en måndag för en gångs skull. Men sambon blev inringd på jobb och kunde därför inte hämta min barnvakt. Fast det var ganska skönt att bara vara hemma och slöa med barnen.
 
Men på onsdag måste jag verkligen fixa barnvakt. Sista mötet inför sm på lördag. Jag var på sm-möte igår och fick en uppgift tilldelad som gör mig väldigt nervös. Inte för att det verkar alltför svårt men jag har dålig koncentration och blir ju sjukt nevös av nästan allt. Så jag behöver verkligen komma dit så jag vet vad jag ska hålla på med.
 
På fredag kväll ska vi bära in massa mattor till lokalen och sen ska vi vara där igen TIDIGIGT på lördag morgon och blir förmodligen kvar där hela dagen. På söndag morgon ska vi ta ut mattorna därifrån. Så jag kommer ha fullt upp i helgen.
 
Idag har jag mest slösat. Behövde det. Har varit så trött på sista tiden. Blir utbränd i hjärnan när jag aldrig får någon lugn egentid. Jag har även bara ätit lchf mat idag och av det har jag lyckats gått upp 2kg och fått huvudvärk. Fast jag har hört att det ska vara normalt så vi får väl se om det vänder.
 
Än så länge har jag inte hört något om min magnetröntgen men det kunde ju ta ett tag. Nu har jag även slut på blodtrycks medicin. Jag försökte beställa nytt recept men de vill inte skriva ut utan en ny blodtrycks kontroll. Varför bara inte ta resultatet från njurkliniken, det var ju ändå ganska nyligen. Just nu är min telefonfobi stark igen så här blir det inget ringande, vilket är ganska dumt. Kissar massa skum så jag misstänker att proteinläckan ökar utan medicinen. Jag vill vara frisk nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0