Metallica filmen- Var de höga när de skrev manuset?

Ja vad ska man säga om den?
 
Kolla på den om du vill se en Metallica konsert i 3D. Om deras spelningar är som i filmen så kan det nog vara häftigt att se dem på riktigt, men som film var det faktiskt riktigt kasst.
 
Filmen gick typ ut på att se de spela och då och då fick man se några klipp på deras springpojke som tog en tablett för att sedan åka iväg med en bensindunk. Om jag fattade rätt så hade en av deras lastbilar fått bensinstopp och det fanns något i den som de behövde.
Men den här pojken som ser ut som en ung Leo di Caprio kopia blir på vägen påkörd av en annan bil. Svårt att tror att han ska överleva den smällen men det gör han. Han hamnar sedan i ett upplopp. Förmodligen är han hög och har hallicar men jag vet inte om något av upploppet ska vara verkligt. Man får ingen klar bild i handlingen.
 
Läs inte mer om du inte vill veta slutet.
 
Efter att ha tänd eld på sig själv, blivit ihjälslagen och för att sedan träffat på en maskerad man på häst som försöker hänga honom så lyckas han ta sig fram till lastbilen. Chaffören där är i chocktillstånd och det går inte att få någon kontakt med honom. Så han öppnar lastbilen därbak och finner en väska som han öppnar. Man får inte se vad som är i den. När han kommer tillbaka till arenan så är det tomt som om att konsertet var över. Han sätter sig i en stol och helt plötsligt är Metallica där och spelar, men typ bara för honom. Sen får man se en närbild på väskan men den öppnas inte. Och filmen är slut.
 
Hela biopubliken sitter tysta kvar i sina stolar till eftertexterna är slut och bioduken vit. Sen går alla tysta där i från. Jag har aldrig hört en sån tystnad efter att en film på bio tagit slut. Kunde inte låta bli att tänka på att så låter tystnaden av besvikelse.
 
Kanske är filmen bra om man älskar Metallica men vad vet jag?
 
Tror att de måste ha varit höga när de skrev manuset. Jag förstår inte att den kunde visas på bio. Fast här i stan var det nog bara en visning. Förmodligen för att den var så kass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0