Är du duktig på språk och söker jobb?

Är du duktig på språk och söker ett jobb? Då kan Copypanthers vara något för dig. De har lediga jobb nu. Copyphanters är en content- och översättningsbyrå som söker personer med språkkunskaper och ger dessa en chans att tjäna pengar på det. Om du tycker detta verkar intressant så kan du gå in på sidan och registrera dig och välja språk men även intressen. Efter det kommer du tränas av andra frilansare som kallas Crowdpanthers. Det är då riktiga jobb du tränar på och kommer därför ge betalt.

Du kan välja skälv hur mycket du vill ta på dig. När du sedan är klar så kommer kunden och frilansarna sätta en rating på det arbete du gjort. Sedan utifrån denna rating kommer framtida jobb och betalning att tilldelas dig. Men det behöver inte sluta där. Du kan även bli expert inom vissa områden och sedan bli en reviewer vilket innebär att ha ansvaret för hela jobbet och få bäst betalat.

Det spelar ingen roll om du redan har ett jobb eller om du är pensionär, föräldraledig, student eller annat. Alla med språkkunskaper är välkomna att söka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0