Livet

Bara rullar på....
När jag har massor av saker att skriva om så orkar jag oftast inte skriva. Det är lite trist för jag vill ju verkligen blogga. Men jag jobbar på att bli piggare. Nu har jag skaffat nya järntabletter, en sort som jag aldrig testat. Jag hoppas att det kommer göra lite skillnad, helst mycket.
 
Vädret har ju inte direkt varit de bästa de senaste dagarna vilket inte gjort mig så mycket då jag är så trött. M däremot har nästan klättrar på väggarna då hon varit så uttråkad. Så hon har i alla fall fått åka iväg till Leos lekland och göra av med lite energi.
 
En stund i sandlådan går också bra.
 
Stora sonen har hunnit konfirmerat sig också. Jag mutade honom med pengar. För mig är det inte den religösa delen som är viktigt utan upplevelsen. Jag och Os pappa hade både kul när vi konfirmerade oss så jag vill att O också skulle få uppleva det. Vara med i en gemenskap, åka på läger osv. Han är en blyg pojke som helst bara sitter hemma och spela dataspel så det har varit både småjobbigt och roligt för honom de veckorna han har varit med kyrkan. Han var nära att hoppa av då han tycker det är jobbigt med okända människor samtidigt som han velat vara kvar. Så jag tror att det har varit bra för hans självkänsla att han genomförde det hela.
 
Fint väder hade vi också vilket var tur då vi inte fick tag i någon lokal. Vi var så sjukt nervösa över hur vi skulle göra med fikat efteråt men vi hade tillslut inget annat val än att ta filtar att sitta på bakom kyrkan. Det finns en jättestor gräsmatta där så vi dukade upp med fikabröd, kaffe, te saft, massor av frukt och tårtor. Det fanns en hel del småbarn med och de kunde springa och leka fritt på gräsmattan medan de vuxna fikade. Alla verkade ha trevligt och vi fick massa beröm för upplägget. Vi som hade varit så nervösa. Glad att de löste sig på bästa sätt.
För att inte tala om vädret. Det var strålande sol tills vi åkte hem. Sen kom regnet och åskan  och höll i sig resten av dagen. Ibland har man tur.
 
Pojkvännen har fyllt år och jag och M ordnade ett litet kalas till honom. Han själv tycker sånt är onödigt men för M är det viktigt och hon blev värsta partyplaneraren i flera dagar innan. Om hon hade fått bestämma skulle vi ha bjudit hela släkten men nu blev det bara vi i familjen. Nu fyllde han bara 36 så vi får väl ha ett större kalas om några år.
 
Nu är det dags att lyssna på ljudbok. Svårt med koncentrationen ibland men jag gillar det .Skulle vilja ha tillgång att läsa böckerna också men då måste jag skaffa mig en läsplatta. Men vet inte om jag är så sugen på att lägga ut pengar på det just nu. Jag skulle behöva beställa en brudklänning som jag spanat in men även göra lite kul med barnen i sommar. Som någon skrev på instagram "Jag är så trött på att inte vara mångmiljonär".
Så känns det de flesta dagar nuförtiden. Men vad kan man göra, man får vara tacksam för det man har.
 
Så nu blev det lite uppdatering och kvällssvammel.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0